Nederland en Wales op herhaling in Nations League: tot 15 keer je inzet!

Nederland speelt dinsdag zijn laatste wedstrijd in deze interlandperiode. In de Nations League komt Wales op bezoek in Rotterdam. De verwachting is dat er weer veel wijzigingen zullen zijn aan de kant van Oranje. Speel nu mee bij Bet365 en maak kans op 15 keer je inzet!

Gareth Bale in actie tegen Oranje
© PROSHOTS | 13-06-2022 15:00

De ploeg van Louis van Gaal heeft wat goed te maken voor het thuispubliek na het 2-2 gelijkspel tegen Polen van afgelopen zaterdag. Wales lijkt daar de perfecte tegenstander voor. De Britten hebben nog maar één punt uit drie Nations League-duels en hebben hun doel voor deze interlandperiode al behaald: kwalificatie voor het WK ten koste van Oekraïne.

  • Nederland - Wales: Nederland wint (1.30)

Wales scoort al 9 duels op rij

Net als tijdens het eerste duel in Cardiff (1-2 winst voor Nederland), is de verwachting dat Van Gaal flink gaat rouleren tegen Wales. Zo speelt Vincent Janssen in ieder geval in de spits. Ook achterin worden er andere spelers in de basis verwacht, en dit gaat zoals altijd gepaard met onwennigheden. Wij verwachten dan ook een goaltje van Wales tegen Oranje, dat de voorgaande drie Nations League-wedstrijden niet de nul wist te houden. Bovendien wist Wales de afgelopen negen interlands te scoren.

  • Nederland - Wales: beide teams scoren (2.10)
  • Nederland - Wales: Nederland wint en beide teams scoren (3.20)

Vincent Janssen terug in Oranje

Bij Wales moeten de doelpunten natuurlijk van Gareth Bale komen. Bij Oranje zijn alle ogen gericht op Vincent Janssen. De spits van het Mexicaanse Monterrey heeft een goed track record bij het Nederlands elftal met zeven goals in zeventien interlands. Met deze bet builder zet je vol in op de kracht van Bale en een gedroomde terugkeer van Janssen in het oranje shirt.

  • Bet Builder Nederland - Wales: Nederland wint, Vincent Janssen & Gareth Bale scoren (15.00)