TSG Hoffenheim

TSG Hoffenheim is een club uit een klein plaatsje in Duitsland en wordt gefinancierd door miljardair Dietmar Hopp. Op deze pagina vind je het programma en de volgende wedstrijd van TSG Hoffenheim.  Als je aanklikt welke club er volgens jou gaat winnen, zie je als extraatje direct hoe andere voetballiefhebbers erover denken.

Je ziet in een overzichtelijk schema wat de laatste tien uitslagen van TSG Hoffenheim zijn en uiteraard de bijbehorende stand op de ranglijst. Het mooie is dat je deze uitslagen van TSG Hoffenheim live kunt bekijken.

Ook kun je hier nuttige gegevens van de selectie van TSG Hoffenheim inzien. Je ziet onder meer goals, doelpunten, assists en transfers in een handig overzicht. Deze feitjes helpen jou weer met het inzetten van je weddenschap.

TSG Hoffenheim op tv zien of via een livestream volgen? Op deze site kun je hierover alle benodigde informatie vinden en kijk direct ook even naar de interessante aanbiedingen. Het allernieuwste shirt van TSG Hoffenheim kun je eveneens hier bestellen.

Hier lees je het allerlaatste clubnieuws dat uitsluitend gericht is op het inzetten van je weddenschap, zodat je deze nog beter kunt voorbereiden. Tot slot staat deze website ook nog eens bol van wetenswaardigheden over TSG Hoffenheim.

Wat is de volgende wedstrijd van TSG Hoffenheim?

Je vindt de eerstvolgende wedstrijd van TSG Hoffenheim op deze pagina. In een oogopslag zie je de uitslagen van de club in de Bundesliga of andere competitie waar het aan deelneemt, hoe laat de wedstrijd begint en waar er gespeeld wordt. Aan jou is het nu om te voorspellen wat de uitslag van de volgende wedstrijd is.

Of het nu om een overwinning, een nederlaag of een gelijkspel gaat. Als je op een keuze klikt, krijg je in een apart venster te zien hoe andere voetballiefhebbers hierover denken. Vergis je niet, want ‘the wisdom of the crowd’ is heel vaak een zeer goede voorspeller.

Gebruik de kennis van menigte en voorspel de wedstrijd. Je krijgt bij Voetbal Vandaag altijd de beste quotering, omdat alle bookmakers gecheckt worden. Nu hoef jij alleen nog maar te kiezen welk bedrag je in gaat zetten.

Bekijk het duidelijk overzicht met de laatste tien uitslagen

Bij de ‘volgende wedstrijd’ zie je de uitslagen van de laatste tien wedstrijden van TSG Hoffenheim in de competitie of DFB Pokal.  Deze pagina gaat nog een stapje verder door hier de laatste tien uitslagen van TSG Hoffenheim te tonen. Door deze goed te bestuderen, kun je je nog beter voorbereiden op je weddenschap.

Ga aan de slag en kijk in welke vorm het team verkeert. Behaalt de club de ene overwinning na de andere of zit het de laatste tijd juist een beetje tegen? Je kunt het allemaal uitpluizen in dit heldere overzicht. Pak nu je voordeel, analyseer de uitslagen en zet in.

De live score en tussenstanden van TSG Hoffenheim

Je kunt de tussenstanden van ‘Die Kraichgauer’ op deze pagina gemakkelijk live volgen. De live score van TSG Hoffenheim wordt namelijk direct bijgewerkt. Dat is een hele verademing in vergelijking met andere websites, waar het doorgeven van tussenstanden weleens wat langer duurt.

Zodra er iets gebeurt in de PreZero Arena (of op een ander veld), zie je dat ook terug in het overzicht van de tussenstanden. Wist je trouwens dat de uitslagen van TSG Hoffenheim ook direct live bijgewerkt worden?  Op deze manier kan jij direct zien of je weddenschap de goede kant opgaat en of je portemonnee straks weer goed gevuld is.

De feiten over de selectie van TSG Hoffenheim

Als je aan een weddenschap begint, is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Daarom worden voor jou alle statistieken van de selectie van Hoffenheim bijgehouden. In het overzicht van gele en rode kaarten zie je bijvoorbeeld direct wie er geschorst is en wie er ‘op scherp staat’.

Daarnaast geven we ook aan welke spelers er geblesseerd zijn en dus ook niet opgenomen zullen worden in het team dat de trainer de volgende wedstrijd het veld instuurt. Wil je inzetten op de exacte doelpuntenmaker? Kijk dan naar de doelpuntenmakers van de selectie.

De selectie wordt direct bijgewerkt zodra er transfers door de club worden uitgevoerd. Al deze statistieken kunnen je heel goed helpen bij het voorbereiden van je weddenschap. Gebruik ze dus goed.

Bestel het nieuwe shirt van TSG Hoffenheim

Aan het begin van ieder seizoen, komen de clubs met een nieuwe outfit. Veel fans vinden het leuk om in hetzelfde shirt te lopen als hun voetballende helden. Lijkt het jou leuk om het tenue van TSG Hoffenheim te dragen?

Je kunt zowel het uitshirt als het thuisshirt gemakkelijk bij Voetbal Vandaag bestellen. Als je in de widget klikt op de knop ‘bestel nu’ word je doorverwezen naar een officieel verkooppunt of naar de fanshop van de club. Hier kun je dan het nieuwste tenue van de club aanschaffen, maar je kunt deze hier natuurlijk ook gewoon bekijken.

Bekijk TSG Hoffenheim rechtstreeks op tv of via een livestream

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je niet aanwezig bent in de PreZero Arena om een wedstrijd te volgen. In dat geval kun je TSG Hoffenheim op tv of op je laptop bekijken. Je kunt alle wedstrijden in de Bundesliga volgen via het zenderpakket ESPN International.

Kijk je de wedstrijd liever op tv, laptop of je smartphone? Dan kun je gebruik maken van een livestream van TSG Hoffenheim. Op deze pagina kun je veel informatie over legale livestreams van de bookmakers vinden. Kijk ook eens bij het aanbod van extra voetbalzenders en voeg nog meer zenders aan jouw pakket toe.

Lees hier het allerlaatste clubnieuws voor jouw weddenschap

Over TSG Hoffenheim is vaak en veel nieuws te melden. Op deze website kun je dit rechts onderaan vinden. De nieuwsberichten die er echt toe doen als het om weddenschappen gaat worden speciaal voor jou geselecteerd.

Bij Voetbal Vandaag kun je dus bijvoorbeeld nieuws verwachten over de allerlaatste aankoop van de club of welke speler clubtopscorer is. Wat je op deze pagina niet leest, is informatie die voor weddenschappen niet of nauwelijks interessant is.

Het is leuk om te weten dat er een speler van zaakwaarnemer is veranderd, maar voor een weddenschap heb je er niet zo heel veel aan. Neem alvast eens een kijkje bij de nieuwsberichten en zie zelf dat je er je voordeel mee kunt doen.

Vijf weetjes over Die Kraichgauer

  • ⚽ De hoogste transfersom tot nu toe krijgt TSG Hoffenheim voor de Braziliaanse spits Joelinton. In 2020 wordt hij voor 44 miljoen euro verkocht aan Newcastle United.
  • ⚽ De duurste aankoop van TSG Hoffenheim is de Malinese middenvelder Diadié Samassékou. Hij wordt in 2020 gekocht van RB Salzburg voor veertien miljoen euro.
  • ⚽ Het succesvolste seizoen van de Hoffenheimers tot nu toe is die van 2017/ 2018. De ploeg behaalt een derde positie in de Bundesliga en kwalificeert zich voor de Champions League.
  • ⚽ De club speelt tot nu toe twee keer in de Champions League en twee keer in de Europa League. In het seizoen 2020/ 2021 wint de ploeg de groepsfase van de Europa League waarna uitschakeling volgt in de tweede ronde.
  • ⚽ Andrej Kramaric is een van de succesvolste spitsen van TSG Hoffenheim. Hij scoorde tot nu toe 95 goals voor de club.

De clubgeschiedenis van TSG Hoffenheim

Ondanks dat de club al vanaf 1899 bestaat, begint de historie van de voetbalafdeling van TSG Hoffenheim eigenlijk pas in 1990. Op dat moment besluit de miljardair Dietmar Hopp de club waarvoor hij in de jeugd uitkwam een financiële injectie te geven. Dat leidt tot het aantrekken van betere spelers en de bouw van het Dietmar Hopp Stadion (capaciteit: 6.350 toeschouwers).

De club komt op dat moment uit in de laagste regionen van het Duitse amateurvoetbal, maar weet zich al snel op te werken. In 2002 treedt de club toe tot het betaalde voetbal door naar de Derde Bundesliga te promoveren. Promotie naar het hoogste niveau, de Bundesliga, vindt plaats in 2007.

Vanaf 2007 is TSG Hoffenheim niet meer weg te denken uit de Bundesliga. Je kunt de ploeg kwalificeren als een stabiele middenmoter met af en toe een uitschieter naar boven (derde plaats) en een uitschieter naar beneden (zestiende plaats). Vanaf 2009 speelt de club in een splinternieuw stadion (PreZero Arena, voorheen Rhein Neckar Arena, capaciteit 30.000 toeschouwers).

De grote rivaal: SV Waldhof Mannheim

Door de relatief korte voetbalhistorie van TSG Hoffenheim is het lastig om een rivaal aan te wijzen. Ondanks dat de eerste teams niet op hetzelfde niveau uitkomen, zien de supporters Waldhof Mannheim toch als de grote rivaal. De plaatsen liggen geografisch dichtbij elkaar wat een deel van de rivaliteit verklaart.

De rivaliteit komt ook terug in de lagere teams van beide clubs die elkaar wel regelmatig tegenkomen in verschillende competities. Dat er ook een vriendschappelijk band is tussen beide clubs blijkt uit het feit dat TSG Hoffenheim een tijdje in de Carl Benz Arena, het stadion van Mannheim, heeft gespeeld.  Het eigen Dietmar Hopp Stadion was te klein en de Rhein Neckar Arena (huidig stadion) was destijds nog in aanbouw.