Tottenham Hotspur FC

Op deze pagina vind je informatie over Tottenham Hotspur FC uit de Britse voetbalhoofdstad Londen. In de volksmond wordt de club ook wel de Tottenham Spurs of Spurs Tottenham genoemd.

Je ziet het Tottenham Hotspur FC programma, de laatste tien uitslagen en de Premier League stand. Dit zijn belangrijke statistieken om bij te hand te hebben wanneer je jezelf begeeft op het gebied van voetbalwedden.

Van elke speler die valt onder het team van de Tottenham Hotspur FC selectie, zie je exclusieve statistieken zoals doelpunten, assists en kaarten. Als je fan bent van het team dat geregeld haar opwachting maakt in de UEFA Champions League, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe het Tottenham Hotspur FC shirt er dit seizoen uitziet. Je kunt het tenue hier bestellen.

Wist jij dat voetbal uit Engeland wereldwijd het meest wordt bekeken? Ook jij kunt alle Tottenham wedstrijd live op tv en via livestreams kijken. Lees snel verder om er achter te komen welk pakket je nodig hebt en waarom Voetbal Vandaag jouw de meest gunstige prijs geeft.

Met het laatste clubnieuws vanuit een betting perspectief kom je altijd goed beslagen ten ijs. Deze categorie is speciaal opgesteld voor bezoekers die naast kennis opdoen, ook geld willen verdienen aan de prestaties van Tottenham Hotspur FC.

Lees dit als je geld wilt verdienen aan Tottenham Hotspur FC

Het programma van Tottenham Hotspur puilt elk seizoen uit met wedstrijden in Engeland en vaak ook duels in Europa. Je ziet daarom meteen welk team de volgende tegenstander is en welke voetbalwedstrijden er vanavond worden gespeeld.

Dat doe je door op thuis- of uitwinst te klikken, terwijl ook een gelijkspel tot de mogelijkheden behoort. Het venster klapt vervolgens open, waarna er wordt getoond welke uitkomst andere voetbalfans verwachten. Deze unieke weergave middels percentages wordt wisdom of the crowd genoemd.

Welke optie je ook hebt aangeklikt, Voetbal Vandaag zoekt de best betalende quotering van alle bookmakers voor je op. Zo kun je een lekker zakcentje verdienen aan het Tottenham Hotspur FC programma.

De laatste tien Tottenham Hotspur FC uitslagen uit alle competities

In het overzicht dat onder het programma staat, vind je de laatste tien uitslagen van de club uit Londen. Binnen de weergave wordt er geen onderscheid gemaakt tussen verschillende competities. Tottenham Hotspur uitslagen uit zowel de Premier Leage als de FA Cup.

Aan uitslagen van Tottenham Hotspur kun je veel aflezen zoals de clubnaam van de tegenstander en het aantal gescoorde doelpunten. Ben jij benieuwd naar alle eindstanden uit de meest recente competitieronde? Ga dan naar de Premier League pagina. Je kunt er ook terugkijken naar eerdere speelrondes.

De snelste live uitslagen met toevoeging van unieke statistieken

Op Voetbalvandaag, vind je je alle tussenstanden van wedstrijden die momenteel gespeeld worden. De uitslagen worden live en zonder vertraging bijgewerkt, zodra er een doelpunt valt. Het kan zijn dat na ingrijpen van de VAR, de stand wederom wordt aangepast.

Als je meer informatie over een duel wilt, dan klik je op de live score. Je wordt doorverwezen naar de wedstrijdpagina en ziet de volgende statistieken:

 • Doelpuntenmakers
 • De hoeveelheid corners
 • Gele / rode kaarten
 • Virtuele stand
 • De hoogste live odds
 • Gemiddelde seizoensstatistieken

Bekijk het overzicht met de volledige Tottenham Hotspur FC selectie

Als jij benieuwd bent welke Tottenham Hotspur FC spelers dit seizoen onder contract staan bij de club van White Hart Lane, richt je blik dan op de selectie. Achter elke speler staan de volgende specifieke statistieken.

 • Leeftijd
 • Aantal gespeelde wedstrijden
 • Gescoorde doelpunten
 • Hoeveelheid assists
 • Aantallen gele en rode kaarten

Het kenmerkende clubshirt van The Spurs kun je meteen aanschaffen

De bijnaam van de club luidt Lilywhites, naar het klassieke witte tenue. De geplaatste widget toont je niet alleen de shirts dit dit seizoen worden gedragen door de sterrenformatie, maar geeft je ook de optie om een Tottenham Hotspur FC shirt te kopen.

Haal live voetbal uit de meest aansprekende competitie in huis

De Premier League in Engeland kan wereldwijd op enorme belangstelling rekenen. Zo vind je in veel landen fans van deelnemende clubs.

Om wedstrijden uit Groot Brittannië op televisie te kunnen zien, dien je te beschikken over het zenderpakket van Ziggo Sport Totaal. Dit zijn zes kanalen bomvol topsport. Naast de hoogste Engelse competitie, pak je ook alle wedstrijden van Tottenham in de Champions League mee.

Om dit pakket te activeren tegen het goedkoopste tarief, ga je naar de voetbal op tv pagina. Je selecteert de aanbieder waar jij een televisie contract hebt lopen, klikt op de banner van Voetbal Vandaag en volgt de getoonde stappen.

Sinds de laatste jaren zijn livestreams behoorlijk in opkomst, vanwege het vrije karakter. Een Tottenham Hotspur FC live stream is namelijk zowel thuis als onderweg te bekijken. Het allermooiste is echter dat je er geen cent voor hoeft te betalen, zolang je de juiste wegen bewandelt.

Daarmee worden bookmakers bedoeld. Rechts zie je bookies die het volgende duel van de Spurs via een gratis online voetbal stream aanbieden.

Ontvang het laatste nieuws vanuit een voetbalwedden insteek

De widget aan de rechterzijde bevat het meest recente nieuws over Tottenham Hotspur FC, vanuit een betting perspectief. Dat betekent inhoud die voornamelijk gericht is op statistieken die je kunt gebruiken om te wedden op wedstrijden van Tottenham Hotspur.

Het gaat dus om informatie met een duidelijk doel. Hoe leuk het ook is om te lezen over het favoriete kapsel van een verdediger, je kunt er geen geld mee inzetten en je wint er dus ook niets mee. Ben jij benieuwd welke onderwerpen zoal de revue passeren bij het Tottenham Hotspur FC nieuws? Open dan het meest actuele artikel.

Vijf wetenswaardige weetjes over Tottenham Hotspur uit Noord-Londen

 • ⚽ De grootste Premier League zege in de clubgeschiedenis wordt geboekt op zondag 22 november 2009. Na het laatste fluitsignaal heeft de keeper van Wigan Athletic de bal maar liefst negen keer uit zijn doel moeten rapen.

 

 • ⚽ Op 28 december 1996 loopt men tegen de hoogste nederlaag in de rijke historie aan. Het bezoek aan Newcastle United eindigt in een uitslag van 7-1 voor de thuisploeg.

 

 • ⚽ Doelpuntenmachine Harry Kane heeft een bijzonder nationaal record op zijn naam staan. De spits scoort namens de club de meeste doelpunten in een kalenderjaar. In 2017 schiet hij 39 keer raak.

 

 • ⚽ Een handige betting statistiek: Sinds de oprichting van de Premier League is Tottenham Hotspur FC de eerste club die de grens van 1.000 tegendoelpunten passeert.

 

 • ⚽ De Welshman Gareth Bale is de absolute recordverkoop van The Spurs. In 2013 betaalt de Spaanse grootmacht Real Madrid een bedrag van maar liefst 101 miljoen euro voor de rappe buitenspeler.

De geschiedenis van Tottenham Hotspur in slechts 140 woorden

In het jaar 1892 richt een groep jongeren van de Hotspur Cricket Club de Hotspur Football Club (HFC) op.. Volgens de overlevering zijn beide namen gelieerd aan Harry Hotspur, een heroïsche strijder uit een werk van de beroemde Engelse toneelschrijver William Shakespeare.

Omdat bij de oprichting de voetbalclub London Hotspur reeds bestond, werd besloten om de naam van het stadsdeel toe te voegen. In 1899 verhuist de club naar White Hart Lane, het stadion waarin men vandaag de dag nog steeds actief is. Renovaties en nieuwbouw zorgen er gedurende de jaren voor dat het complex voortdurend meegaat met de tijd.

Een prachtig hoogtepunt uit de geschiedenis, is dat de Spurs als eerste Engelse club een prijs in Europa pakken. In 1963 wordt de Europa Cup II in 1963 gewonnen. Dat is de voorloper van het huidige UEFA Europa League toernooi.

De clash met aartsrivaal Arsenal FC in de North London Derby

Als grootste rivaal kan zonder twijfel Arsenal FC worden genoemd. De sportieve ruzie tussen de twee buren gaat ongeveer even lang terug als de problemen tussen Donald Duck en buurman Bolderbast.

De North West London Derby gaat tussen de Spurs en Chelsea. Drie andere clubs waarmee confrontaties onder hoogspanning staan zijn: