Sporting Kansas City

Sporting Kansas City is een Amerikaanse voetbalclub, afkomstig uit de gelijknamige stad Kansas City in de staat Kansas. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onder meer het Sporting Kansas City programma, de laatste tien uitslagen en de Sporting Kansas City stand.

Bekijk specifieke statistieken van de Sporting Kansas City selectie, zoals gescoorde doelpunten en het aantal gegeven assists. Ook het aantal ontvangen gele en rode kaarten staat aangegeven.

De nieuwe shirts van dit seizoen vind je in een widget die aan de rechterzijde staat geposteerd. Je kunt de tenues uitvoerig bekijken en een bestelling plaatsen. Een twee kader bevat het Sporting Kansas City nieuws. Hier krijg je informatie over de club vanuit een betting perspectief.

Offline informatie is geweldig, maar de verrichtingen van Sporting Kansas City live volgen brengt een extra dimensie met zich mee. Verderop deze pagina krijg je een gedetailleerde uitleg over televisie zenderpakketten en de wijze waarop je een Sporting Kansas City live stream kunt verkrijgen.

De club is dit seizoen ingedeeld binnen de Western Conference in de Major League Soccer. Dat is de hoogste nationale voetbalcompetitie van de Verenigde Staten.

Voorspel het volgende duel binnen het Sporting Kansas City programma

De volgende wedstrijd wordt binnen afzienbare tijd gespeeld en is bovenstaand te vinden. Hieraan toegevoegd is informatie over de competitie waaronder het duel valt (MLS, US Open Cup, CONCACAF Champions League), de speelronde, de locatie plus de datum en de aanvangstijd.

Onder de vraag ‘wie gaat er winnen’ kun jij interactief een voorspelling geven over de winnaar van het duel, of misschien verwacht je een gelijkspel. Deze three way weddenschap is de meest gespeelde bet en draagt de naam 1X2.

Door een prognose te geven, klapt het venster open en activeer je het unieke wisdom of the crowd. Dit systeem slaat keuzes van overige voorspellers op en toont het percentage bezoekers dat dezelfde uitkomst als jij verwacht.

Met die kennis kun je jezelf wagen aan een voetbalweddenschap. Dit is niet alleen spannend, maar levert ook geld op. Voetbal Vandaag zoekt de beste odd voor je op en plaatst deze automatisch in het scherm. Je kiest het bedrag dat je gaat inzetten, bekijkt het potentiële winstbedrag en klik op ‘plaats weddenschap’.

Heb jij niet genoeg aan een 1×2 weddenschap en wil je meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn op dit gebied, dan is voetbalwedden jouw vertrekpunt. Hier vind je uitleg tot in detail, maar ook voorbeelden zodat je weet waar je op moet letten bij het plaatsen van sommige bets.

Check direct de laatste tien Sporting Kansas City uitslagen

Het kader met uitslagen van Sporting Kansas City, geeft je een overzicht van de laatste tien eindstanden van de club. Bij elke score zie je de tegenstander, maar ook het aantal gescoorde en geïncasseerde doelpunten. Per slot van saldo zijn uitslagen een perfecte graadmeter om achter de vorm van de club te komen.

Voetbal Vandaag verstrekt live uitslagen zonder vertraging

Stoor jij je ook zo aan de snelheid waarmee websites, live scorings apps en Teletekst 818, live uitslagen doorgeven? Wees gerust, je bent niet de enige. Voetbal Vandaag onderscheid zich ten opzichte van anderen door het aanbieden van live uitslagen zonder vertraging.

Live scores zijn ideaal als jij tussendoor even de Sporting Kansas City stand wilt checken. De juiste live uitslagen zijn daarnaast belangrijk om te kunnen zien hoe je voetbalweddenschappen ervoor staan. Daarop kun je zelfs besluiten om over te gaan tot live betting.

Deze specifieke statistieken haal je uit de Sporting Kansas City selectie

Als jij wilt zien welke Sporting Kansas City spelers onderdeel uitmaken van eerste elftal dat in de MLS speelt, neem je het overzicht met de selectie bij de hand. Achter elke afzonderlijke speler vind je zijn huidige leeftijd en het aantal duels dat hij dit seizoen reeds in actie is gekomen.

Er zijn nog drie kolommen, die betting statistieken bevatten. De eerste kolom geeft het aantal gescoorde doelpunten weer, terwijl de tweede kolom de hoeveelheid assists toont. Om het plaatje compleet te maken, staan ook de aantallen gele en rode kaarten aangegeven.

Bekijk het nieuwste Sporting Kansas City shirt en plaats een bestelling

In een widget aan de rechterzijde zie je twee afbeeldingen van tenues. Dit zijn de shirts waarin Sporting Kansas City wedstrijden afgewerkt in de MLS en de US Open Cup. De tricots zijn altijd actueel en er volgt meteen een update wanneer er een nieuwe collectie verschijnt.

Als echte fan, of omdat je het mooi vindt, heb je de mogelijkheid tot het bestellen van een Sporting Kansas City shirt. Een order plaatsen doe je door in het venster op de knop ‘bestelling plaatsen’ te klikken.

Kijk Sporting Kansas City op tv met een exclusieve aanbieding

Voetbal uit de MLS neemt behoorlijk toe in populariteit en dat komt niet doordat bekende spelers er de tijd tot hun voetbalpensioen uitzitten. Ook in Nederland is het tegenwoordig mogelijk om alle wedstrijden uit de Major League Soccer en specifiek Sporting Kansas City live op televisie te kijken. Daar heb je echter een specifiek zenderpakket voor nodig.

Tv providers in Nederland geeft je een overzicht van alle aanbieders van voetbal pakketten. Allereerst selecteer je de leverancier waarmee jij een contract hebt. Vervolgens zie je welke competities er onder elke bundel vallen.

Er bestaan bijvoorbeeld pakketten die naast de Major League Soccer, ook live voetbal uit de Engelse Premier League en bijvoorbeeld de Italiaanse Serie A bevatten. Daarmee heb je toegang tot meerdere competities, voor dezelfde prijs.

Voetballiefhebbers die besluiten om de touwtjes zelf in handen te nemen, activeren tijdelijk elk pakket met een exclusieve aanbieding. Om hier gebruik van te maken, klik je op de banner van Voetbal Vandaag en volg je de aangegeven stappen.
Hoe kijk je bij bookmakers gratis livestreams en kun je tegelijk voetbalwedden
Betting sites zijn de aangewezen plek om kosteloos naar voetbal streams te kijken. Zoek de bookmakers die een Sporting Kansas City live stream uitzenden en maak snel een account aan om gratis toegang te krijgen.

Zoals de titel van deze alinea aangeeft, is het bij bookies tevens mogelijk om voetbalweddenschappen te plaatsen. Daarmee voeg je in de vorm van extra spanning een extra element aan het spelletje toe. Wedden kan voorafgaand aan wedstrijden, maar ook wanneer een duel al bezig is.

Volg het laatste nieuws over de club vanuit een betting perspectief

Het Sporting Kansas City nieuws is gevuld met artikelen die zijn geschreven vanuit een betting perspectief. Het overzicht kan bestaan uit gevarieerde onderwerpen, waarbij de garantie wordt gegeven dat jij er te allen tijde voordeel uit haalt ten opzichte van jouw kennis over de club.

Vijf onuitwisbare feiten over de vertegenwoordiger uit de staat Kansas

  • ⚽ Kansas City Wiz en negen andere clubs staan aan de basis van de Major League Soccer. Zij worden gerekend tot de zogenaamde founding teams van de competitie.

 

  • ⚽ ‘Wiz’ en later ‘Wizards’ heeft volgens verschillende bronnen te maken met de film Wizard of Oz, waarvan de hoofdpersoon afkomstig is uit Kansas. De clubeigenaar ontkent dit.

 

  • ⚽ De prijzenkast hapt in elk geval geen stof. Alle nationale prijzen (MLS Cup, US Open Cup en Supporters Shield) zijn minimaal een keer gewonnen.

 

  • ⚽ Een bekend oud-speler van de club is Nederlander Dave van den Bergh. Hij kwam in 2006 tot dertien duels voor de club. Daarna diende hij de New York Red Bulls en FC Dallas.

 

  • ⚽ De hoogste overwinning is een 7-1 zege op Montreal Impact. De grootste nederlaag wordt in het eigen Children’s Mercy Park, waar Chicago Fire met 0-7 zegeviert.

De geschiedenis van Sporting Kansas City in een korte samenvatting

De club wordt opgericht als Kansas City Wiz op 17 oktober 1995 door Lamar Hunt, de man naar wie het nationale bekertoernooi is vernoemd en tevens de oprichter van de American Football League.

Na afloop van het MLS seizoen in 1996 ontstaat er onenigheid over het achtervoegsel The Wiz. Een Amerikaanse elektronicazaak claimt hier namelijk een copyright op te hebben. Het doet Hunt besluiten tot een naamswijziging. The Wiz wordt The Wizards. Er gaan geruchten over een link met de film Wizard of Oz (1939), maar de clubeigenaar verwijst dit naar het rijk der fabelen.

In 2010 volgt een volledig nieuwe identiteit. die samenvalt met de verhuizing naar het Sporting Park stadion. De club heet vanaf dat moment Sporting Kansas City. Het moderne onderkomen biedt plaats aan 18.467 supporters.

Dit zijn de twee grootste sportieve rivalen van Sporting Kansas City

De aartsrivaal is Real Salt Lake, een club die in oostelijke richting op zo’n vijftien uur rijden ligt. Sportieve rivaal nummer twee is Houston Dynamo. Om een uitwedstrijd te kunnen bezoeken zitten fans gemiddeld elf uur in de auto, al ligt het boeken van een vliegticket wat meer voor de hand.