Spezia Calcio

Spezia Calcio is een club uit het noordwesten van Italië, die haar thuiswedstrijden speelt in Stadio Alberto Picco. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onder andere de volgende wedstrijd binnen het Spezia Calcio programma, de laatste tien Spezia Calcio uitslagen en de stand van Spezia Calcio in de competitie.

De statistieken die je kunt vinden in het overzicht met de Spezia Calcio selectie, tonen gemaakte goals, gegeven assists en de hoeveelheden ontvangen gele en rode kaarten. Dankzij speciale vermeldingen bij spelers die geschorst en/of geblesseerd zijn, kun je de vermoedelijke opstelling alvast uitkristalliseren.

Spezia Calcio is geen club die al jarenlang meedraait in de top van de Serie A. Niemand is dan ook verbaasd als jij geen idee hebt hoe het clublogo en de uitvoering van een Spezia FC shirt eruit ziet. De widget op deze pagina informeert je hierover, waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld een tenue te bestellen.

Over bestellen gesproken, wil jij niets liever dan al die fantastische wedstrijden uit de hoogste divisie van het Italiaanse voetbal en het nationale bekertoernooi Coppa Italia op tv kijken? Dankzij Voetbal Vandaag pak je tijdelijk een exclusieve korting, die je nergens anders gaat aantreffen. In de daarvoor bestemde alinea vind je ook tips over hoe jij gratis naar een Spezia Calcio live stream kijkt, waar je tegelijkertijd ook nog flink wat geld mee kunt winnen.

Voordat je geld gaat verdienen, is het een aanrader om het laatste clubnieuws vanuit een betting perspectief door te nemen. Daarmee heb jij meer kennis over het team dan personen die de artikelen overslaan. Genoeg redenen om dus verder te lezen.

Check de volgende wedstrijd van het Spezia Calcio programma

Bovenaan de pagina zie jij meteen tegen welk team de club het eerstvolgende duel speelt. Bij het Spezia Calcio programma staat ook aangegeven of het duel in de Serie A, Serie B of de Coppa Italia wordt gespeeld. De klok telt af naar de datum en tijd waarop de aftrap wordt verricht.

Je kunt de aankomende wedstrijd voorspellen door op een van de clubnamen te klikken, of op een gelijkspel. Daarmee open je het unieke wisdom of the crowd, dat percentages toont bij alle mogelijke uitkomsten. Daarmee wordt het meer dan duidelijk wat de algemene verwachting rondom dit duel is.

Grijp deze kennis met beide handen aan om geld te winnen met het Spezia Calcio programma. Dat doe je door een inzet te plaatsen, die vermenigvuldigd wordt terugbetaald. Voor de hoogste quotering hoef je alleen maar in je scherm te kijken. Vul het bedrag in en bevestig de weddenschap met een simpele klik op de knop.

De Spezia FC uitslagen vertellen je drie belangrijke statistieken

Om achter de vorm van de club te komen, neem je het schema met de laatste tien uitslagen van Spezia FC erbij. De uitslagen staan gesorteerd op datum van oud naar meest recent waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende competities.

Een belangrijke statistiek die je kunt halen uit een Spezia FC uitslagen, zijn allereerst de namen van de tegenstanders. Daarnaast lees je aan eindstanden het aantal behaalde punten en het doelsaldo af.

Live uitslagen zijn pas écht live zonder vertraging

Op de homepage van Voetbal Vandaag vind je altijd actuele live uitslagen van wedstrijden die momenteel gespeeld worden. Deze uitslagen worden live en zonder vertraging bijgewerkt op het moment dat de VAR een gescoord doelpunt als goedgekeurd beschouwt.

Wil jij meer informatie over een wedstrijd die momenteel wordt gespeeld? Klik dan op de live score, want daarmee ga je naar de speciale wedstrijdpagina. Hier zie je boeiende statistieken zoals de namen van doelpuntenmakers en kaartenpakkers. Ook worden de hoogste live odds aangeboden en vind je data die is berekend over het gehele seizoen.

Duik in de statistieken met de Spezia Calcio selectie

Of de ploeg nu actief is in de Serie B of de Serie A, het kapitaal staat uiteindelijk op het veld. Het is belangrijk om te weten te komen hoe de Spezia Calcio selectie presteert. Dit kun je nagaan aan de hand van specifieke statistieken.

In totaal staan er vijf kolommen naast elke speler. Binnen de eerste twee worden de leeftijd en het aantal gespeelde wedstrijden van dit seizoen getoond. De overige data van de  heeft betrekking op gescoorde doelpunten, assists en de hoeveelheden gele en rode kaarten.

Voetbal Vandaag is de beste bron voor het bekijken van het clubshirt

De clubkleuren van Spezia Calcio zijn wit, zwart en blauw. Net als bij verreweg de meeste teams, wordt er in Stadio Alberto Picco aangetreden in een uitvoering die gebaseerd is op de huisstijl. De uit-variant laat zich elk jaar raden, maar dat kun je rustig overlaten aan kledingsponsor Acerbis.

Om een officieel Spezia Calcio shirt te bestellen, klik je op de bijgevoegde knop. Je komt dan terecht in de fanshop, of bij een erkende derde partij.

Bekijk live topvoetbal zoals je dat nooit eerder hebt gedaan

Als jij momenteel nog geen toegang hebt tot live voetbal uit de Serie A en andere topcompetities uit Europa, dan is het tijd om hier wat aan te doen. Met een Ziggo Sport Totaal pakket kun je het gras ruiken vanuit je luie stoel. Figuurlijk dan, want snuffelen aan de tv brengt wellicht een andere geur met zich mee.

Het pakket omvat zes exclusieve sportkanalen met live topvoetbal, hetgeen je de kans geeft om zelf te bepalen welke wedstrijden je wilt kijken. Nooit meer afhankelijk zijn van zenders uit het basispakket, klinkt dat niet heerlijk? Bezoekers van Voetbal Vandaag kunnen dit fantastische pakket voor een ongekende vriendenprijs activeren, via de voetbal op tv pagina.

Je selecteert de aanbieder die momenteel jouw kanalen verzorgt en leest op de daaropvolgende pagina direct van welke exclusieve aanbieding jij tijdelijk gebruik kunt maken. Klik op de banner van Voetbal Vandaag, doorloop de stappen en uhm: Bedank ons later maar.

Voor de mensen die zich afvragen hoe je op een legale manier naar een Spezia Calcio live stream kunt kijken, is een bookmaker het enige juiste antwoord. Rechts zie je bookies staan die gratis verbindingen beschikbaar stellen. Op de livestream pagina vind je nog meer betting sites.

Nadat je een account hebt aangemaakt, een logisch vereiste, kun je dagelijks kiezen tussen de meest mooie affiches. Een extra voordeel hierbij is dat een bookmaker tevens de mogelijkheid geeft om weddenschappen af te sluiten. Zo verdien je geld met gratis voetbal kijken.

Lees het laatste nieuws over Spezia FC vanuit betting perspectief

De categorie met nieuws over de club vormt een niet te missen onderdeel van analyseren, als je van plan bent om weddenschappen af te sluiten op wedstrijden van Spezia FC. Ook wanneer je dat niet doet, zijn de artikelen uiterst interessant om te bestuderen. De inhoud heeft vaak een statische aard, maar kan evengoed gaan over onderwerpen die indirect of direct invloed hebben op de volgende wedstrijd.

5 feiten die als een paal boven water staan

  • ⚽ Spezia Calcio is een club uit de stad La Spezia in de noordelijke regio Ligurië. In 2020 promoveert de club voor de allereerste keer in haar bestaan naar de Serie A.
  • ⚽ Het seizoen 2020-2021 sluit het team af op een verdienstelijke 15de plaats, ruim boven de degradatiezone.
  • ⚽ David Okereke is de absolute recordverkoop. In 2019 transfereert hij voor een bedrag van 8,16 miljoen euro naar Club Brugge uit België.
  • ⚽ Stadio Alberto Picco, opgeleverd in 1919, is het thuisstadion. Er is plaats voor iets meer dan 10.000 supporters.
  • ⚽ Spezia Calcio speelt haar thuiswedstrijden in een wit shirt met zwart broekje. Het uittenue van de bianconeri is het omgekeerde: een zwart shirt met wit broekje.

Een korte samenvatting van de clubgeschiedenis

In 1906 wordt in de stad La Spezia, aan de Tyrreense zee, Sport Club Spezia opgericht. Het enige landskampioenschap in haar bestaan behaalt de ploeg in het seizoen 1943-1944, wanneer vanwege de oorlog de nationale competitie is opgesplitst in regionale poules – een scudetto zonder al te veel glans, dus.

In de loop der jaren komt de club in vele klassen uit, de Serie D, de Serie C en de Serie B. Met over de hele linie genomen een opwaartse tendens, die culmineert in een derde plaats in de Serie B in het seizoen 2019-2020. Die geeft recht op de play-offs, waarin Spezia FC achtereenvolgens Chievo en Frosinone verslaat.

Het eerste seizoen in de Serie A verloopt heel behoorlijk en de ploeg handhaaft zich met gemak, mede dankzij mooie overwinningen op Milan (2-0 thuis) en Napoli (1-2 uit).

De Derby della Liguria tegen Genoa CFC

Genoa CFC is de grootste rivaal op sportief gebied, al bestaat er ook met andere clubs uit de regio Ligurië voldoende spanning. Dit zijn onder andere Savona en Sampdoria. Al deze onderlinge duels zou je Derby’s della Liguria kunnen noemen, Ligurische Derby’s.