Sheffield United FC

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de Engelse voetbalclub Sheffield United FC.

Het eerste waar je oog op valt, is de volgende wedstrijd die op het Sheffield United FC programma staat. Dit duel kun je tevens voorspellen. Meteen daaronder staan de tien laatste Sheffield United FC uitslagen weergegeven.

De stand is voor Sheffield United FC vanzelfsprekend erg belangrijk. De ranglijst bepaalt mede of er aan het eind van het seizoen promotie naar de Premier League kan worden afgedwongen.

Welke spelers punten moeten verzamelen in de Championship, komt naar voren in het overzicht met de Sheffield United FC selectie. Je ziet specifieke statistieken zoals gescoorde doelpunten en gegeven assists van elke speler die dit seizoen onder contract staat bij het team.

In een widget staan het Sheffield United FC shirt dat wordt gedragen in thuiswedstrijden op Bramall Lane en shirt waarmee de club wordt vertegenwoordigd op vreemde bodem. Als je wilt is het mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Ben jij helemaal voetbalgek, maar heb je momenteel geen toegang tot live wedstrijden op tv? Lees dan snel verder, want op deze pagina vind je een speciale alinea met belangrijke informatie omtrent zenderpakketten. Daarmee kijk je Sheffield United live op televisie, of via een livestream.

De tweede widget die rechts onderaan staat weergegeven, bevat Sheffield United FC nieuws vanuit een voetbalwedden-insteek.

Voorspel wedstrijden en profiteer van de hoogste odds

Het Sheffield United FC programma zit jaarlijks bomvol met wedstrijden. Omdat Sheffield is gedegradeerd uit de Premier League spelen ze dit jaar haar wedstrijden in de Championship. Op deze pagina zie jij altijd tegen welk team, binnen welke competitie, op welke datum en hoe laat er gevoetbald wordt.

Je kunt jouw voorspelling ingeven door te klikken op een van de drie mogelijke resultaten. Dit zijn een thuisoverwinning, een uitzege of een gelijkspel. Een goede reden om een prognose te geven, ligt verscholen in wat er vervolgens gebeurt. Het Sheffield United FC programma klapt namelijk open en laat je middels percentages zien welke uitkomst overige fans verwachten.

Dit wordt wisdom of the crowd genoemd. Ervan uitgaande dat een groep mensen gezamenlijk meer kennis heeft dan een eenling, kun je hier ontzettend veel voordeel uithalen. Je kunt de mening van anderen namelijk gebruiken om geld mee te winnen.

Om je potentiële winst zo hoog mogelijk te maken, vergelijkt Voetbal Vandaag bookmakers met elkaar voor de best betalende quotering. Deze wordt direct weergegeven. Je vult het bedrag dat je wilt inzetten in en wacht vervolgens rustig af tot de wedstrijd gespeeld is.

4 statistieken die je uit Sheffield United FC uitslagen kunt halen

Een voetbaluitslag geeft je meer informatie dan je in eerste instantie denkt. Statistieken die je aan Sheffield United FC uitslagen kunt afleiden zijn:

 • De tegenstanders en het weerstandsniveau
 • Het aantal behaalde punten in deze wedstrijden
 • De hoeveelheid gescoorde doelpunten
 • Het aantal geïncasseerde goals

Het is zelfs mogelijk om nog dieper op statistieken in te gaan. Dit doe je door op een willekeurige uitslag te klikken. Daarmee zie je bijvoorbeeld doelpuntenmakers en namen van spelers die een gele of rode kaart hebben gekregen. Ook wordt hier data verstrekt die is berekend over de periode van het gehele seizoen.

Live uitslagen zijn altijd actueel en worden bijgewerkt zonder vertraging

Niks vervelender dan uitslagen die live zijn, maar toch ook weer niet doordat tussenstand met vertraging worden doorgegeven. Bij Voetbal Vandaag vind je altijd de actuele Sheffield United FC stand zoals deze op dat moment is. No nonsense en straight to the point.

Wie zijn de uitblinkers in de Sheffield United FC selectie

De samenstelling van de Sheffield United FC selectie kan elk seizoen wijzigen, afhankelijk van inkomende en uitgaande transfers. De spelers die jij in het selectieoverzicht ziet staan, maken deze jaargang onderdeel uit van het team. Naast elke speler zie je een rij met de volgende cijfers:

 • Huidige leeftijd
 • Aantal gespeelde wedstrijden
 • Aantal gescoorde doelpunten
 • Hoeveelheid gegeven assists
 • Aantallen gele en rode kaarten

Deze informatie maakt je analyse weer een stuk meer compleet. Als je deze statistieken ook wilt weten van andere teams in de competitie, ga dan naar de pagina van de Championship en selecteer een club.

Toon je clubhart met een officieel Sheffield United FC shirt

Als je geen idee hebt wat de clubkleuren van dit team uit de Engelse Championship zijn, bekijk dan het thuisshirt van Sheffield United FC. Hierin komen de huiskleuren vrijwel altijd terug.

Dit shirt en het tenue dat wordt gedragen in uitwedstrijden, zijn eenvoudig te bestellen via de bijgevoegde knop die niets aan het toeval overlaat.

Je bepaalt zelf op welke wijze je Sheffield United FC kijkt

Het mooie aan competitie- en toernooivoetbal is dat elke wedstrijd live op tv te bekijken is. Als jij niets wilt missen van spannende competities in Europa en ook de FA Cup en EFL Cup live wilt volgen, dan is een Ziggo Sport Totaal pakket jouw op het lijf geschreven.

Dit pakket wordt aangeboden door je tv provider. Activatie is mogelijk via de pagina voetbal op tv. Je kiest jouw leverancier en klikt op de banner van Voetbal Vandaag, als je gebruik wilt maken van een tijdelijke korting op de totaalprijs.

Een Sheffield United FC live stream is een ander verhaal. Deze kun je altijd gratis kijken via bookmakers, hoe gaaf is dat? Daarbij je ook nog eens weddenschappen plaatsen voordat de wedstrijd begint, of gewoon live.

Toegang kost je slechts de tijd die een account aanmaken in beslag neemt. Ga snel naar de livestream pagina en kies jouw stream!

Volg recent clubnieuws op de voet en doe er je voordeel mee

Het nieuwsoverzicht bevat onderwerpen die gegenereerd zijn op basis van een betting perspectief. Je zult hier nooit artikelen vinden die geen cijfers, of weetjes over Sheffield United FC vinden waar je niets aan hebt met betrekking tot voetbalwedden.

Vijf ongenaakbare feiten over The Blades

 • ⚽ De rol van Sheffield United FC is tegenwoordig helaas niet meer zo prominent als vlak na de oprichting. In die periode werden namelijk een landskampioenschap en vier FA Cup toernooizeges in de wacht gesleept, waarvan de laatste in 1925.

 

 • ⚽ Wist jij dat het elftal van Sheffield United FC als eerst een doelpunt maakte in de Premier League? Namens het team scoorde Brian Deane op 15 augustus 1992 tegen Manchester United FC.

 

 • ⚽ Bramall Lane is het oudste stadion ter wereld waar nog steeds professioneel voetbal in wordt gespeeld. Het complex opende haar deuren al in 1855.

 

 • ⚽ De hoogste zege in de clubhistorie wordt behaald op 27 november 1971, wanneer Ipswich Town in de First Division met 7-0 aan de kant wordt geschoven.

 

 • ⚽ De grootste nederlaag in meer dan 120 jaar voetbal, is slechts een 6-0 verliespartij tegen Arsenal FC in 2008. Er zijn clubs die slechtere statistieken kunnen overleggen.

 

De geschiedenis van de club in slechts 150 woorden

Feitelijk gezien bestaat Sheffield United al sinds 1854, zij het als cricketteam. Na de oprichting van de voetbaltak in 1889, wordt de club toegelaten tot de Football League in 1892. Division Two is het strijdtoneel, al blijft dat verblijf beperkt tot slechts een seizoen. Van 1893 tot aan 1934 wordt er gespeeld in Division One.

Vanaf dat moment verlopen de jaren met pieken en dalen. Soms promoveert de club, maar vaker degradeert het weer. Het jaar 1982 vormt het sportieve dieptepunt, wanneer het elftal noodgedwongen moet aantreden in de Fourth Division. Dit is het laagste professionele niveau van Engeland. Sinds de promotie vanuit League One in 2017, timmert de club weer aan de weg.

Thuiswedstrijden worden gespeeld op Bramall Lane, dat officieel werd geopend in 1855. Ondanks dat er in de loop der jaren veel modernisatie heeft plaatsgevonden, hebben we het over een stadion dat bijna 170 jaar oud is…

Strijden tegen Sheffield Wednesday in The Steel City Derby

Twee clubs in een stad zorgt natuurlijk voor rivaliteit en dat is bij Sheffield United FC en Sheffield Wednesday FC niet anders. Een treffen tussen de twee clubs uit het graafschap Yorkshire wordt The Steel City Derby genoemd.

Andere clubs waarmee spanningen bestaan zijn Leeds United FC, Barnsley FC, Doncaster Rovers FC en Rotherham United FC.