Zirkzee en Van Hooijdonk kunnen Lazio-vertrouwen nog brozer maken in aanloop naar Feyenoord

Op vrijdagavond is er naast voetbal in de Keuken Kampioen Divisie ook nog voetbal in het buitenland. In de Serie A staat er een mooi treffen tussen het Nederlands getinte FC Bologna en SS Lazio op het programma. Kunnen Joshua Zirkzee en Sydney van Hooijdonk de Romeinen met nog harder knikkende knieën tegen Feyenoord laten spelen?

Joshua Zirkzee bij Bologna
© PROSHOTS | 03-11-2023 12:00
  • Tip: Joshua Zirkzee maakt minimaal één doelpunt (4.20)
  • Tip: Ciro Immobile maakt minimaal één doelpunt (2.65)
  • Tip: Beide teams scoren (1.74)

Nederlandse spitsen laten Italianen juichen

De afgelopen weken is er door de fans uit Bologna veel gejuicht voor Nederlandse spitsen. Zo kwam Joshua Zirkzee begin oktober nog tot scoren tegen Internazionale en was hij afgelopen weekend weer trefzeker in de uitwedstrijd tegen Sassuolo. De 22-jarige aanvalsleider nam geweldig aan en had een dito passeerbeweging in huis waarna hij voor leeg doel binnen wist te schieten. Eén doelpunt van Zirkzee levert je 4.20 op bij JACKS.NL.

Naast Zirkzee was zijn Nederlandse collega Van Hooijdonk ook op schot. De voormalig spits van sc Heerenveen en NAC Breda kreeg in de Coppa Italia zijn eerste basisplaats bij Bologna en luisterde dat meteen op met een treffer. Van Van Hooijdonk wordt niet verwacht dat hij start, maar dat de Nederlanders populair zijn in Noord-Italië staat vast.

Veilig en betrouwbaar

Immobile weer fit

Aan de andere kant is er ook een spits die weer weet wat scoren is. De geslepen Ciro Immobile kon in de Champions League tegen Feyenoord slechts een uur spelen, maar schoot afgelopen weekend in de laatste minuut een strafschop binnen tegen Fiorentina. Eén goal van Immobile heeft een odd van 2.65 bij JACKS.NL.

Live op tv

De wedstrijd tussen Bologna en Lazio wordt ook live op de televisie uitgezonden. Op Ziggo Docu kan je vanaf 20.40 inschakelen waarna de wedstrijd om 20.45 begint.