Seattle Sounders FC

Seattle Sounders FC is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit de stad Seattle in de staat Washington. Op deze pagina krijg je onder meer informatie over het Seattle Sounders FC programma, de laatste tien uitslagen en Seattle Sounders FC stand.

Bekijk de Seattle Sounders FC selectie die dit seizoen om de MLS Cup en de US Open Cup strijd. Bij alle Seattle Sounders FC spelers staan voetbalwedden statistieken. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal gescoorde goals, maar ook de hoeveelheid ontvangen gele en rode kaarten.

De nieuwe Seattle Sounders FC shirts zijn op deze pagina te zien, maar ook te bestellen. Volg jij de club op de voet? Dat kun je alleen met zekerheid zeggen nadat je het Seattle Sounders FC nieuws grondig hebt doorgelezen. Hier haal je belangrijke informatie uit op het gebied van voetbalwedden.

Er gaat weinig boven een lekker avondje voetbal. De MLS kent in Nederland nachtelijke tijdstippen, dus je hoeft vanavond niet vroeg naar bed. Als jij tenminste beschikt over een zenderpakket waarin de Major League Soccer is opgenomen.

Zo’n pakket schaf je dankzij Voetbal Vandaag tijdelijk aan met een persoonlijke aanbieding. Heb jij je altijd afgevraagd via welk platform er een gratis Seattle Sounders FC live stream beschikbaar is? Lees dan snel verder.

Seattle Sounders in door de MLS ingedeeld in de Western Conference van de Major League Soccer.

Laat je voorspellende gave blijken bij de eerstvolgende wedstrijd

Het volgende duel dat op het programma van Seattle Sounders FC staat, vind je bovenaan deze pagina. Inclusief zijn natuurlijk:

  • De competitie waarin er wordt gespeeld\
  • Het nummer van de speelronde
  • De club die de tegenstander is
  • De locatie (thuis in het Seattle Sounders stadion of uit)
  • De datum en het tijdstip van aftrappen.

We houden het lekker interactief, wat zoveel wil zeggen dat je interactief een voorspelling kunt doen. Wijs het winnende team aan, of klik op een gelijkspel. Daarmee laat je het venster openklappen en maak je letterlijk kennis met wisdom of the crowd.

De mening van overige bezoekers wordt weergegeven aan de hand van percentages. Hoeveel procent van degenen die een prognose hebben ingevuld zijn het met jou eens? Hoe dan ook, jij krijgt een exclusieve gelegenheid om geld te winnen met jouw voorspelling op de wedstrijd van Seattle Sounders.

Met het vergelijken van odds bij bookmakers geeft Voetbal Vandaag je de hoogst uitbetalende quotering. Dit buitenkansje kun je moeilijk laten liggen. Je tikt de voorzet binnen door een inzet te kiezen en de bet te plaatsen.

Check het overzicht met de laatste tien Seattle Sounders FC uitslagen

Het schema waarin de laatste tien uitslagen van Seattle Sounders FC staan, geeft je een overzichtelijk beeld van de huidige vorm waarin de club verkeert. Resultaten zeggen echter nog veel meer, zoals de sterkte van de clubs waartegen er is gespeeld. Een tweede statistiek heeft betrekking op het doelsaldo. Hoeveel doelpunten zijn er gescoord en hoeveel goals zijn er geïncasseerd.
Voetbal Vandaag is een platform met live uitslagen zonder vertraging

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Voor tussenstanden bestaan er talloze websites, live scorings apps en natuurlijk Teletekst 818. Voetbal Vandaag onderscheid zich ten opzichte van haar concurrenten op ongeëvenaarde wijze, door live uitslagen aan te bieden zonder vertraging.

Ten tweede kun je elke tussenstand aanklikken, waarmee je een speciale wedstrijdpagina opent. Hier zie je bijzondere statistieken over het wedstrijdverloop. Nog mooier en uniek is dat er mogelijke weddenschappen staan genoteerd inclusief de beste odds en de kans dat je de bet daadwerkelijk wint. Dit ga je nergens anders vinden, dus maak er zo snel mogelijk gebruik van.

Duik in specifieke data over de Seattle Sounders FC selectie

Er komt maar geen eind aan de service van Voetbal Vandaag. In het overzicht met de Seattle Sounders FC selectie vind je alle namen van de spelers die voor het eerste team in de MLS uitkomen. Dit gaat gepaard met handige weetjes, zoals de actuele leeftijden en de hoeveelheden gespeelde wedstrijden.

Qua statistieken die je kunt gebruiken bij voetbalwedden, staat er nog meer moois. Van alle Seattle Sounders spelers zie het aantal goals dat zij dit seizoen hebben gemaakt, het aantal assists en de verzameling aan gele en rode kaarten.

Werp een blik op de nieuwe shirts en bemachtig jouw exemplaar

In een widget aan de rechterzijde vind je twee tenues. Dit is het Seattle Sounders FC shirt waarin wordt aangetreden in het eigen Lumen Field alias het Hawks Nest. Het tweede tricot betreft het uitshirt. Beide exemplaren zijn met een druk op de knop te bestellen.

Kijk voetbal uit de USA en Europese competities live op televisie

Voetbal Vandaag heeft voor jou een persoonlijk aanbod klaarstaan om alle wedstrijden uit de Major League Soccer live te kunnen volgen op tv. Dat betekent ook dat je geen Seattle Sounders FC wedstrijden hoeft te missen.

Om de Seattle Sounders FC live in actie te zien zoek je binnen voetbal op tv naar de provider waarmee jij een overeenkomst hebt. Op de pagina die opent, vind je informatie over de aanbieder en het aanbod. Je ziet welke pakketten er worden aangeboden en de maandelijkse tarieven hiervan.

Maak gebruik van de aanbieding door op de banner van Voetbal Vandaag te klikken. Volg de stappen en besluit voor welke wedstrijden van het voetbal op tv vanavond jij gaat zitten.

Waarom bookmakers het ideale platform zijn voor livestreams en voetbalwedden

Voor de beste kwaliteit livestreams kun je terecht bij bookmakers die deze service aanbieden. Je verschaft jezelf toegang door het aanmaken van een account, waarna jij gratis kunt kijken naar een veelvoud aan voetbalwedstrijden. Je hoeft dus nooit meer op internet te zoeken naar illegale verbinden.

Ook voor het plaatsen van voetbalweddenschappen zijn betting sites de aangewezen plek. Hiermee maak je het verloop van wedstrijden niet alleen veel spannender, je kunt ook nog eens flink geld winnen met jouw passie.

Lees het laatste Seattle Sounders nieuws vanuit een betting perspectief

De artikelen binnen het nieuwsoverzicht over de club bevatten informatie vanuit een betting perspectief, die je goed kunt gebruiken om mee te gaan voetbalwedden. Wat je hier specifiek kunt verwachten is lastig te zeggen. Open een van de artikelen en je komt vanzelf achter de voordelen die je hieruit haalt.

Vijf interessante feiten over de Seattle Sounders FC

  • ⚽ Seattle Sounders FC is opgericht in 2007, maar heeft exact dezelfde naam als twee voormalige clubs uit Seattle, die respectievelijk in 1983 en 2008 zijn opgeheven.

 

  • ⚽ Sinds de oprichting timmeren de ‘Sounders’ flink aan de weg, met een bomvolle prijzenkast tot gevolg. Het eremetaal bestaat onder meer uit de MLS Cup, US Open Cup en de Supporters Shield.

 

  • ⚽ Een greep uit bekende oud-spelers van de club: Kelvin Leerdam, Clint Dempsey, Fredrik Ljungberg, Blaise N’Kufo, Mauro Rosales, Nicolas Lodeiro en Obafemi Martins.

 

  • ⚽ Op 11 september 2020 wordt de grootste overwinning geboekt in de clubgeschiedenis. De San Jose Earthquakes worden met 7-1 van het veld geblazen.

 

  • ⚽ De hoogste nederlaag wordt geleden in de CONCACAF Champions League. Tegenstander Santos Laguna wint in 2012 met maar liefst 6-1.

Een samenvatting over de historie van Seattle Sounders FC

De meest recente versie van Seattle Sounders FC stamt uit 2007. De eerste club die deze naam droeg, bestond van 1975 tot 1983 en speelde in de North American Soccer League. In 1994 wordt er wederom een Seattle Sounders FC opgericht, die de naam draagt van haar ter ziele gegane voorganger.

Hoewel de club lekker meedraait in de USL First Division, gaat het roer in 2007 rigoureus om. Vanuit het bestuur bestaat de wens om mee te spelen in de MLS. De club wordt vervolgens opgeheven om een paar dagen later opnieuw geboren te worden. In een nieuw jasje, dat wel.

De organisatie van de Major League Soccer doet niet moeilijk en geeft de club direct een plaats in de Western Conference. Thuiswedstrijden worden afgewerkt in het multifunctionele Lumen Field, dat gedeeld wordt met de NFL club Seattle Seahawks. Bij voetbal zijn maximaal 27.700 fans toegestaan.

De vergroeide rivaliteit met Portland Timbers en Vancouver Whitecaps

Tussen de Seattle Sounders FC en Portland Timbers bestaat al rivaliteit sinds de jaren 70’, toen beide steden teams hadden die actief waren in lagere divisies. Die sportieve concurrentie is door de jaren heen doorgetrokken tot aan de Major League Soccer.

Ook met de Vancouver Whitecaps uit Canada bestaan spanningen. Een fun fact is dat supporters van het trio clubs elk jaar de Cascadia Cup uitreikt aan het best presterende team.