BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

RKC Waalwijk

Op deze pagina vind je informatie over de Rooms Katholieke Combinatie (RKC) Waalwijk. Je ziet meteen de eerstvolgende wedstrijd die binnen het programma van RKC Waalwijk wordt afgewerkt.

Hierbij wordt je uitgenodigd om een voorspelling te geven. Met een overzicht van de laatste tien RKC Waalwijk uitslagen, wordt duidelijk in welke vorm de ploeg verkeert.

Om te zien op welke positie RKC Waalwijk in de stand staat, selecteer je bovenaan het gelijknamige tabblad. Om jou nog sneller van dienst te zijn, is de regel met daarin de naam van de Brabanders gemarkeerd.

Je krijgt praktische statistieken over elke speler binnen de RKC Waalwijk selectie, inclusief handvatten om vanaf nu alle RKC Waalwijk wedstrijden op je televisie en/of livestream te kijken.

Voetbal Vandaag laat het thuis- en uitshirt van RKC Waalwijk zien, die met enkele muisklikken door een PostNL-medewerker bij jou worden afgeleverd. Voor de laatste RKC Waalwijk actualiteiten met een betting perspectief, kijk je rechts onderin naar de daarvoor bestemde rubriek.

Voorspel de winnaar van de volgende RKC Waalwijk wedstrijd

Het RKC Waalwijk programma in de Eredivisie bevat op jaarbasis in ieder geval 34 wedstrijden. Daarnaast neemt RKC uiteraard ook deel aan de KNVB Beker.

Elk van deze wedstrijden kent een winnaar of een puntendeling. Op de homepage van Voetbal Vandaag en op de voorspellingen pagina, geven onze professionele tipsters alvast een prognose. Ben jij het eens met hen, of denk je heel anders over de uitkomst van het volgende duel?

Je kunt je mening kracht bijzetten, door een voorspelling in te geven dankzij het unieke ‘wisdom of the crowd’ principe. Je klikt op winst, verlies of een gelijkspel. Daarna gaat er een wereld voor je open.

Aansluitend verschijnen er namelijk drie percentages, waaraan je de gedachten van overige voorspellers kunt afleiden. Het is niet alleen geinig om deze informatie tot je beschikking te hebben, het wordt pas echt een plezierige aangelegenheid als je daar geld mee kan winnen.

Het goede nieuws is dat die mogelijkheid wordt aangeboden in de vorm van de beste quotering. Je kunt de winst al ruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is het bepalen van je inzet. Kat in het bakkie.

Bekijk de laatste tien uitslagen van RKC Waalwijk in een oogopslag

Aan de tien laatste resultaten van de Brabanders kun je veel aflezen. Het bekijken van uitslagen is namelijk een belangrijk onderdeel van je analyse, bij het voorbereiden voorbereidingen van je volgende weddenschap. Je ziet de uitslagen van alle wedstrijden van de brabanders. Dus niet alleen van de Eredivisie maar ook van de KNVB Beker.

Allereerst zie je hoe vaak er gewonnen en verloren is. Die kennis kun je omzetten in een 1X2 bet. Tevens bereken je eenvoudig het aantal gescoorde en geïncasseerde goals. Daarmee is een asian handicap juist een enorm interessante optie.

Meer uitslagen uit de hoogste Nederlandse competitie, vind je op de pagina die volledig in het teken staat van de Eredivisie.

Voetbal Vandaag geeft je de snelste live scores

Als eerst op de hoogte zijn van een doelpunt, corner of kaart? Op Voetbal Vandaag staan alle livescores van wedstrijden die momenteel aan de gang zijn.

Bij elk duel volgt meteen een update zodra er iets te melden valt. Geen vertraging dus en volledig reclamevrij. Als er een duel is afgelopen, worden uitslagen live verschoven naar de daarvoor bestemde pagina.

Wie zijn de meest waardevolle RKC Waalwijk spelers

In het overzicht met selectiespelers kun jij precies zien welke spelers er tijdens deze jaargang met kop en schouders bovenuit steken. We laten zien hoeveel goals elk teamlid gemaakt heeft, maar ook het aantal voorzetten en ontvangen kaarten.

Kijk naar geschorste en/of geblesseerde spelers uit de RKC Waalwijk selectie. Daaraan kun je aflezen of de trainer van RKC Waalwijk in de volgende wedstrijd een beroep kan doen op het sterkst mogelijk team.

Bestel jouw nieuwe shirt van de Waalwijkers

Elk seizoen lanceert de club een nieuwe ‘kit’, bestaande uit een thuis- en uitshirt. Zodra de tenue-presentatie achter de rug is, zie je de nieuwe RKC Waalwijk shirts op deze pagina. Je kunt er niet alleen naar kijken, maar de tricots ook vliegensvlug bestellen.

Dat doe je door op de ‘bestel nu’ knop te klikken. Er volgt een link naar een erkend verkoopkanaal of de RKC Waalwijk fanshop, waar je de bestelling kunt afronden.

Volg RKC Waalwijk op tv of via een kraakheldere livestream

Om het RKC Waalwijk voetbal op tv te kunnen kijken, heb je een abonnement op het pakket ESPN Eredivisie nodig. Met deze drie zenders heb je exclusief toegang tot alle live wedstrijden uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie.

Ga naar de voetbal op tv pagina voor een gespecificeerd overzicht van alle Nederlandse tv providers, die dit pakket aanbieden. Klik daarbij niet alleen op je eigen provider, maar kom ook te weten wat overige leveranciers aanbieden. Er bestaan namelijk verschillen tussen zowel pakketten als prijzen.

Hoe je het ook wendt of keert: Via Voetbal Vandaag krijg je altijd een exclusieve korting als je een extra zenderpakket toe wil voegen.

Een livestream Eredivisie waarop je RKC Waalwijk kunt volgen is natuurlijk ook mogelijk. Hier heb je met ESPN Eredivisie automatisch recht op. Je kunt live wedden en voetbal kijken combineren door op de livestream pagina te kijken of er een beschikbare stream van een bookmaker is.

Lees het meest recente clubnieuws met voetbalwedden als insteek

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste RKC Waalwijk nieuws, dan is het verstandig om geregeld terug te keren naar deze pagina. Hier vind je namelijk actualiteiten rondom de club, die je moet lezen als je van plan bent om de volgende wedstrijd van de Waalwijkers mee te nemen in je weddenschap.

Het gaat ver om te stellen dat je niet zonder deze berichten kunt, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Voetbal Vandaag doet de research waar jij de vruchten van plukt.

Vijf interessante RKC Waalwijk weetjes

  • ⚽ De grootste overwinning van de Waalwijkers in de Eredivisie is tegen VVV Venlo. In de zomer van 1988 is voormalig Sportpark Olympia het decor van een 6-0 zege.

  • AZ Alkmaar brengt de Waalwijkers juist de grootste nederlaag op het hoogste niveau toe, door in 2004 met 7-0 te winnen.

  • ⚽ Jochen Janssen is de recordaankoop van de club. De Belg wordt in 2001 voor 1,35 miljoen euro overgenomen van Austria Wien.

  • ⚽ De IJslander Joey Guðjónsson is de speler die de Brabanders het meest oplevert. Het Spaanse Real Betis, destijds uitkomend in La Liga, tikt in 2001 een bedrag van 5,63 miljoen euro af.

  • ⚽ In de prijzenkast van de club pronken twee landstitels. Zowel in 1988 als 2011 wordt RKC Waalwijk kampioen in de Keuken Kampioen Divisie, met promotie naar de Eredivisie tot gevolg.

De historie van RKC Waalwijk in slechts 150 woorden

RKC wordt opgericht op 26 augustus 1940 als uitkomst van een fusie tussen HEC, WVB en Hercules. De thuishaven is Sportpark Olympia, ook wel ‘de Fietsenstalling’ genoemd. In de eerstvolgende decennia is de club bepaald geen hoogvlieger, waardoor het tot begin jaren tachtig in het amateurvoetbal speelt.

Het seizoen 1984/1985 staat in het teken van het debuut in de Eerste Divisie. De club doet het verrassend goed en draait direct mee in de top. Kroon op het werk in de titel in 1988, waardoor het gaat uitkomen op het hoogste niveau. Ineens komen Ajax, Feyenoord en PSV naar Sportpark Olympia.

De Fietsenstalling blijft robuust overeind staan totdat er in 1996 geen ontsnappingsmogelijkheid meer bestaat. Uniek is dat het stadion wordt afgebroken, waarna het nieuwe complex op dezelfde plek verrijst. De huidige lichtmasten zijn overgenomen van NAC Breda, dat in 1996 haar intrek neemt in het nieuwe Rat Verlegh Stadion.

Naar wedstrijden tegen Willem II wordt in Waalwijk maanden uitgekeken

Wedstrijden tussen de Rooms Katholieke Combinatie en Willem II Tilburg, zijn voor RKC-supporters de duels van het jaar waar men al maanden van tevoren naar uitkijkt. Fans van Willem II beschouwen onderlinge wedstrijden echter als regulier, waarbij het niet meer dan een leuk gegeven is dat beide teams toevallig uit Midden-Brabant komen.

Je kunt concluderen dat de Waalwijkers geen aartsrivaal hebben. Er zijn echter meer dan voldoende ploegen voor Brabantse derby’s voorradig. We zouden bijna zeggen: Kies er maar eentje uit.