Real Salt Lake

Real Salt Lake is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit Sandy in de staat Utah. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club. Je ziet de eerstvolgende wedstrijd in het Real Salt Lake programma, de laatste tien uitslagen en de Real Salt Lake stand.

Het overzicht van de Real Salt Lake selectie bevat individuele statistieken van spelers. Dit heeft betrekking op het aantal gescoorde doelpunten en gegeven assists, maar toont ook de hoeveelheid ontvangen gele en rode kaarten tijdens het huidige seizoen.

In een widget aan de rechterzijde op deze pagina vind je het thuis- en uitshirt van de club, die je meteen kunt bestellen. Een tweede widget voorziet je van het laatste Real Salt Lake nieuws, dat is geschreven vanuit voetbalwedden oogpunt.

Je krijgt gedetailleerde uitleg over hoe je Real Salt Lake wedstrijden op tv kunt kijken en wat Voetbal Vandaag hierin voor jou kan betekenen. Heb jij je altijd afgevraagd waar je een gratis Real Salt Lake live stream kunt vinden, waarbij je ook nog geld kunt winnen? Lees dan snel verder.

Real Salt Lake is dit seizoen ingedeeld in de Western Conference van de Amerikaanse Major League Soccer (MLS).

Hoe jij geld kunt winnen met het voorspellen van de volgende wedstrijd

Bovenaan vind je de volgende wedstrijd in het Real Salt Lake programma. Je ziet in welke competitie dit duel wordt afgewerkt, het nummer van de speelronde, het stadion, de datum en de aanvangstijd.

Geef jouw mening over de uitkomst van dit duel door je te wagen aan een voorspelling. De 1X2 weddenschap geeft je drie mogelijke opties: Winst voor Real Salt Lake, een zege van de tegenstander of een gelijkspel.

Direct nadat je jouw prognose kenbaar hebt gemaakt, krijg je de verwachtingen van overige bezoekers te zien in de vorm van percentages. Daarmee is het voor jou direct duidelijk hoeveel procent van de menigte die net als jij een voorspelling heeft gedaan, zich achter jouw keuze schaart.

Dit principe wordt wisdom of the crowd genoemd en is de perfecte graadmeter voor wedden op voetbal. De beste odd die matcht met jouw voorspelling hoef je zelf niet op te zoeken. Service van de zaak, zullen we maar zeggen. Vul het bedrag in dat je gaat vermenigvuldigen met deze quotering en plaats de bet.

Door het naast elkaar leggen van odds zorgt Voetbal Vandaag dat je de hoogste uitbetaling krijgt. Odds vergelijken is dus zeer nuttig, want waarom zou je genoegen nemen met een lager bedrag als je ook meer kunt winnen?

Check de laatste tien Real Salt Lake uitslagen uit alle competities

Je kunt ervoor kiezen om uitslagen uit meerdere competities te bekijken, maar hier zie je specifiek de laatste tien uitslagen van Real Salt Lake. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen competities, maar staan gespeelde wedstrijden gesorteerd op speeldatum.

Wanneer de club actief is op meerdere fronten, kan het dus zo zijn dat de Major League Soccer, US Open Cup en eventueel de CONCACAF Champions League door elkaar staan. Klik op een duel voor meer informatie over het verloop zoals doelpuntenmakers, corners en kaarten. Ook vind je hier gemiddelde statistieken die zijn berekend over het huidige seizoen.

Waarom jij nergens snellere live uitslagen krijgt dan bij Voetbal Vandaag

Veel websites en live scorings apps bieden MLS tussenstanden aan die met vertraging worden doorgegeven. Daardoor is de live score dus feitelijk niet live. Voetbal Vandaag onderscheid zich hierin door live scores direct te updaten naar aanleiding van gescoorde doelpunten op de velden.

Dit wordt gerealiseerd door exclusieve samenwerkingen met betrouwbare bedrijven, zogenaamde pioniers op het gebied van snelle dataverwerking. Zo weet jij altijd de actuele Real Salt Lake stand.

Ga voor een speler special met statistieken uit de Real Salt Lake selectie

In het overzicht met de Real Salt Lake selectie, kom je allereerst te weten welke Real Salt Lake spelers tot het eerste team behoren. Van ieder teamlid staat zijn huidige leeftijd aangegeven, evenals het aantal gespeelde wedstrijden dit seizoen.

Bij de selectie zijn een drietal statistieken toegevoegd die je kunt gebruiken voor voetbalweddenschappen. Per individuele speler zie je het aantal gescoorde doelpunten, gegeven assists en de hoeveelheid ontvangen gele en rode kaarten.

Een speler special richt zich, zoals de naam al aangeeft, specifiek op prestaties van spelers. Je kunt bijvoorbeeld wedden op goals van een bepaalde speler, een assist of een gele / rode kaart. Er zijn ook combinaties mogelijk. Deze weddenschappen brengen meer risico met zich mee dan een 1X2 bet, maar de odds zijn flink hoger.

Hier vind je het nieuwste shirt van de club die je direct kunt bestellen

Aan de rechterzijde op deze pagina zie je het Real Salt Lake shirt dat de MLS-club in het eigen Rio Tinto Stadium draagt. Het tweede tenue is degene waarmee men in uitwedstrijden schittert. Beide shirts zijn via de toegevoegde ‘bestelling’ plaatsen eenvoudig en snel in huis te halen.

Hoe je ervoor zorgt dat je Real Salt Lake wedstrijden op tv kunt kijken

De Major Soccer League en de US Open Cup zijn ook buiten de Verenigde Staten inmiddels populair. In Nederland worden alle wedstrijden uit de MLS live uitgezonden. Hiervoor heb je een extra zenderpakket nodig, dat wordt aangeboden via een tv provider. Voetbal Vandaag geeft je tijdelijk de mogelijkheid een pakket te activeren met een exclusieve aanbieding. Wat moet je hiervoor doen?

 • Ga naar Voetbal op tv
 • Selecteer je provider
 • Bekijk onder welk pakket de MLS valt
 • Klik op de banner van Voetbal Vandaag
 • Doorloop de aangegeven stappen
 • Bekijk het voetbal op tv vandaag en bepaal welk duel jij als eerst gaat kijken

Een bookmaker biedt gratis live streams en voetbalweddenschappen

Veel betting sites hebben voor jou een MLS streams en een Real Salt Lake live stream klaarstaan, die je volledig gratis kunt bekijken nadat je een account hebt aangemaakt. Daardoor kun je thuis, maar ook onderweg genieten van live voetbal uit de Major League Soccer.

Daarnaast biedt een bookie de mogelijkheid tot het plaatsen van voetbalweddenschappen op de MLS. Je kunt inzetten voordat wedstrijden beginnen, maar kunt ook aan live betting doen wanneer er reeds is afgetrapt.

Heb je een weddenschap geplaatst waarbij je tussentijds steeds minder vertrouwen krijgt in een goede afloop? Als er bij jouw bet een zogeheten Cash Out optie beschikbaar is, dan kun je kiezen voor vroegtijdige beëindiging. Hierbij neem ofwel genoegen met een lagere winst dan het potentiële bedrag, of je beperkt verlies door tenminste nog iets uit te laten betalen.

Wat is het Real Salt Lake nieuws en welke voordelen haal ik hieruit

De widget aan de rechterzijde op deze pagina bevat een nieuwscategorie, waarin artikelen staan die geschreven zijn vanuit een betting perspectief. Kort gezegd kun je de informatie gebruiken tijdens het analyseren van de club. De voordelen die je daar uithaalt, bestaan dus voornamelijk uit het vergroten van je kennis.

Vijf interessante weetjes over de MLS club uit de staat Utah

 • ⚽ Sinds het debuut in de Western Conference in 2005, wordt de MLS Cup in 2009 gewonnen.

 

 • ⚽ Het woord Real in de clubnaam is een verwijzing naar het Spaanse Real Madrid. De clubkleuren rood, blauw en geel linken naar het nationale elftal van Spanje.

 

 • ⚽ De hoogste zege van de club wordt behaald op 26 augustus 2018. In de uitwedstrijd tegen Colorado Rapids wordt het 0-6.

 

 • ⚽ De grootste nederlaag vindt plaats op bezoek bij de New York Red Bulls, op 26 augustus 2006. Het duel eindigt in 6-0.

 

 • ⚽ Een bekende oud-speler van de club is Freddy Adu. Dit voormalige wonderkind kreeg ‘The New Pele’ als bijnaam en werd een grote toekomst voorspeld toen hij in 2004 op veertienjarige leeftijd debuteerde in de hoofdmacht van D.C. United. Helaas is dat iets anders gelopen.

Een korte samenvatting over de clubhistorie van Claret and Cobalt

Real Salt Lake ziet het levenslicht op 14 juli 2004 en is opgericht als uitbreiding van de Major League Soccer. Per het seizoen 2005 krijgt de formatie een plaats in de Western Conference.

Gedurende de jaren is de club dichtbij enkele successen. In 2009 wordt Real Salt Lake voor het eerst kampioen en grijpt het de MLS Cup. In het seizoen 2010/2011 verliest het de finale van de Supporters Shield, terwijl de finale van de CONCACAF Champions League in 2011 ook wordt verloren.

In de eerste drie jaar sinds de oprichting, speelt men in het Rice-Eccles Stadium. Sinds 9 oktober 2008 worden thuiswedstrijden afgewerkt in het Rio Tinto Stadium, waar plek is voor 20.008 enthousiastelingen.

De strijd met Colorado Rapids heeft de Rocky Mountain Cup als inzet

Geografisch gezien liggen de Colorado Rapids het meest dicht in de buurt van Real Salt Lake, met sportieve rivaliteit tot gevolg. De club die van de twee jaarlijks het best presteert, krijgt als trofee de Rocky Mountain Cup. Sinds 2011 kennen ook duels met Sporting Kansas City enige spanning.