Rayo Vallecano

Rayo Vallecano is een Spaanse voetbalclub uit Vallecas, een wijk van de hoofdstad Madrid. Binnen het programma van Rayo Vallecano vind je de stand op de ranglijst en de volgende wedstrijd van Rayo Vallecano. Ook lees je hier de laatste tien uitslagen van Rayo Vallecano waaruit blijkt in welke vorm de club verkeert.

De uitslagen van de wedstrijden van Rayo Vallecano worden direct live bijgewerkt, zodat je informatie altijd up to date is. Met de juiste info kun je namelijk weddenschappen winnen. Daarom vind je hier ook de statistieken van de selectie van Rayo Vallecano en word je op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom Rayo Vallecano vanuit een betting perspectief.

Als voetbalwedder wil je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden van Rayo Vallecano op tv zien. Bij Voetbal Vandaag lees je hierover alle informatie. Ook krijg je hier de beste livestream van Rayo Vallecano. Helemaal top is dat je ook het nieuwste tenue van Rayo Vallecano hier kunt bestellen.

Kortom: gebruik deze site vol informatie en wetenswaardigheden goed en plaats je weddenschap. Wist je trouwens al dat je bij Voetbal Vandaag altijd de beste quotering krijgt?

Zet in op de volgende wedstrijd van Rayo Vallecano

Als je naar het programma kijkt dan zie je direct de volgende wedstrijd van Rayo Vallecano. Je leest hier de volgende gegevens:

 • De tegenstander
 • In welke competitie de wedstrijd plaatsvindt
 • Datum en aanvangstijd
 • Het stadion waarin gespeeld wordt

Jij kunt inzetten op deze wedstrijd en de uitslag voorspellen. Hierbij word je geholpen door ‘the wisdom of the crowd’. Het is namelijk zo dat als je een mogelijk resultaat van de wedstrijd aanklikt je in een pop up scherm ziet hoe andere voetbalwedders hierover denken.

Deze ‘wijsheid van de massa’ komt vaak dichtbij de werkelijkheid, waardoor de kans op een gunstig resultaat van jouw weddenschap zeer reëel wordt. Daar komt nog bij dat Voetbal Vandaag bij alle bookmakers naar de meest gunstige odds kijkt. Je krijgt op deze website dus altijd de hoogste winstuitkering. Je zou bijna zeggen: dit kan niet meer misgaan.

Belangrijke punten haal je uit de laatste tien uitslagen

Om je van extra informatie te voorzien, krijg je bij Voetbal Vandaag de laatste tien uitslagen van Rayo Vallecano. Hieruit haal je onder meer de volgende gegevens:

 • Kracht van de tegenstanders
 • Welke competitie (La Liga, Copa del Rey, Europees)
 • Aantal gescoorde goals en tegendoelpunten
 • Behaald aantal punten

Met deze feiten kun jij aan de slag voor je volgende weddenschap. Als je gaat analyseren kom je er vanzelf achter in welke vorm de ploeg verkeert. Dit is natuurlijk weer verstandig om mee te nemen naar je inzet. Wil je nog meer uitslagen weten? Kijk dan ook eens op de pagina van La Liga.

Natuurlijk wil jij een snelle live score van Rayo Vallecano

Heb je ingezet op de wedstrijd, maar ben je niet in de gelegenheid deze op tv of via een livestream te volgen? Dan ga je natuurlijk naar de website van Voetbal Vandaag. Op de pagina: voetbalvandaag.nl/live/ kun je de wedstrijd volgen via de live score. Zodra er gescoord wordt, krijg je deze tussenstand, zonder vertraging, ook te zien.

Op deze manier kun je rustig je weddenschap volgen zonder de frustraties dat het te lang duurt met het doorgeven van de live score. Daarnaast worden ook de uitslagen van Rayo Vallecano live bijgewerkt om je weddenschap helemaal up to date te houden.

Bereid je weddenschap voor met de statistieken van de selectie

Op deze pagina wordt de complete selectie van Rayo Vallecano weergegeven. Hier zijn een paar belangrijke statistieken aan toegevoegd, zoals:

 • Gescoorde goals
 • Gespeelde wedstrijden
 • Ontvangen gele en rode kaarten
 • Leeftijd
 • Gegeven assists

Met behulp van deze gegevens kun je inzetten op bijvoorbeeld de exacte doelpuntenmaker of de gever van een assist. Bij een winnende voorspelling betaalt dit namelijk heel lekker uit. Meer info over deze zogenaamde ‘player specials’ lees je op de voetbalweddenschappen pagina.

Ook wordt weergegeven welke spelers geblesseerd of geschorst zijn. De trainer zal deze niet opstellen in het team voor de volgende wedstrijd en jij als voetbalwedder hoeft hier dus ook geen rekening mee te houden. Als er transfers plaatsvinden wordt de selectie uiteraard bijgewerkt.

Koop het nieuwste shirt van Rayo Vallecano hier

In de beginjaren van hun bestaan spelen de Rayistas helemaal in het wit. Aangezien dit tenue hetzelfde is als dat van stadgenoot Real Madrid, vraagt nota bene Atlético Madrid (in ruil voor spelers) of hier iets aan gedaan kan worden. Zo verschijnt er een rode diagonale streep op het witte tenue van Rayo Vallecano en deze is nooit meer weggegaan.

Dit tenue en natuurlijk ook het uitshirt of het alternatieve shirt kun je bestellen bij Voetbal Vandaag. Daarvoor hoef je alleen maar op de bestelknop te klikken in de widget. Zo kom je automatisch op een officieel verkoopkanaal van de club, waar je je bestelling kunt doen.

Volg alle wedstrijden van Rayo Vallecano op tv of via een livestream

Als liefhebber van Spaans voetbal wil jij natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden in La Liga bekijken. Dat kan als je het zenderpakket Ziggo Sport hebt. Hoe je hieraan komt, wordt door de website ‘voetbal op tv’ uitgebreid uitgelegd.

Op deze site kun je ook een spetterende aanbieding van Voetbal Vandaag bekijken om nog meer voetbalzenders aan je totaal toe te voegen. Ga op de site naar je tv- aanbieder, klik op de banner en de rest wijst zich vanzelf.

Wil je geen geld uitgeven aan een zenderpakket dan kun je altijd nog kiezen voor een livestream. Hiermee kijk je op je pc, laptop, smartphone of tablet helemaal gratis naar de wedstrijden in La Liga. Voetbal Vandaag heeft al voor je uitgezocht welke bookmakers een livestream van Rayo Vallecano van goede kwaliteit aanbieden. Je hoeft er alleen maar een aan te klikken en een account te maken. Een kind kan de was doen.

Het allerlaatste voetbalnieuws volg je hier

De voetbalwereld is zeer dynamisch en er is altijd wel iets te melden. Het nieuws over Rayo Vallecano kun je op deze pagina dan ook zeker lezen. Dit kun je namelijk heel goed gebruiken ter voorbereiding op je weddenschap. Daarom lees je hier alleen de actualiteiten vanuit een betting perspectief.

Je leest hier dus niet dat de club een feest geeft vanwege het zoveel jarig bestaan. Leuk om te weten, maar je wint er geen weddenschap mee. Wel interessant voor je is dat de rechtsback buiten de selectie is gehouden vanwege een op handen zijnde transfer.

Dit nieuws heeft namelijk direct invloed op de volgende wedstrijd en dat is nou net waar jij op in wilt zetten. Neem alvast eens een kijkje bij de nieuwsartikelen rechts onderaan deze pagina. Er zit vast al wel iets interessants voor je bij.

Vijf wetenswaardigheden van de club uit Vallecas

 • ⚽ De duurste aankoop ooit van Rayo Vallecano is Álvaro García. De linksbuiten wordt in 2018 voor 4,5 miljoen euro overgenomen van FC Cádiz.

 • ⚽ De hoogste transfersom tot nu toe ontvangt Rayo Vallecano voor Adrián Embarba. Espanyol telt in 2019 tien miljoen euro voor deze speler neer.

 • ⚽ Een keer spelen de Rayistas in hun geschiedenis Europees voetbal. In 2001 bereikt de club de kwartfinale van de UEFA Cup (nu Europa League).

 • ⚽ De hoogste klassering in La Liga van Rayo Vallecano is tot op heden een achtste plek in 2013.

 • ⚽ In 2018 wordt Rayo Vallecano kampioen van de Segunda Division. Tot nu toe de grootste behaalde prijs in de historie van de club.

De geschiedenis van de Rayistas

Rayo Vallecano wordt in 1924 opgericht en speelt in het eerste half jaar van zijn bestaan in de lagere regionale divisies. In 1977 promoveert de club voor het eerst naar de Primera Division. Het verblijf in de eerste klasse zal drie jaar duren.

Ook in 1989, 1992 en 1994 weten de Rayistas te promoveren naar het hoogste niveau, maar het verblijf duurt hoogstens twee seizoenen. In 1999 is er opnieuw promotie en blijft de ploeg vier seizoenen in La Liga spelen. Ook mag het op grond van het UEFA Fair Play klassement in 2000 Europees voetbal spelen.

Vanaf 2004 gaat het bergafwaarts met de club. Uiteindelijk lukt het om er weer bovenop te komen en in 2011 promoveren de Madrilenen opnieuw naar de Primera Division, dit keer voor een periode van vijf jaar. In 2019 en 2021 is er opnieuw promotie naar het hoogste niveau.

Rivaliteit met Getafe en Leganés

De stadsderby van Madrid is die tussen Atlético Madrid en Real Madrid, twee absolute topclubs. Rayo Vallecano is veel kleiner dan deze twee grootmachten en vindt zijn rivaliteit in de kleinere clubs uit de voorsteden van Madrid: Getafe CF en CD Leganés.

Deze twee teams pendelen, net als Rayo Vallecano, regelmatig heen en weer tussen het eerste, tweede en derde tweede niveau. Ze zijn dus aardig aan elkaar gewaagd. In 2021 strijden Leganés en de Rayistas in de finale om promotie naar La Liga. Na een prachtige strijd vol rivaliteit wint de club uit Vallecas en promoveert.