• Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Voetbalprogramma

  • Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Op deze pagina vind je het complete programma met alle voetbalwedstrijden van jouw favoriete competities. In ons voetbal programma vind je alle wedstrijden die in de Nederlandse profcompetities (Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie) gespeeld worden.

Door kennis te vergaren over het aanstaande speelschema, kun je meteen maximale voorbereidingen treffen. Het stelt je allereerst in staat de weekplanning perfect om aanvangstijdstippen van jouw favoriete wedstrijden heen te bouwen. Aansluitend kun je een samenstelling formeren van meerdere personen, welke zich gelukkig kunnen prijzen in jouw aanwezigheid naar een wedstrijd te mogen kijken. Voordeel nummer drie is het tijdig bevoorraden van de koelkast, al spreekt dat natuurlijk voor zich.

Programma zijn alle wedstrijden die dit seizoen nog niet gespeeld zijn

In het voetbalprogramma vind je alle wedstrijden die vandaag, vanavond, morgen en deze week gespeeld worden. Je ziet hierbij alle duels onder elkaar staan. Dit kun je eenvoudig filteren, door specifiek op tijd of competitie te zoeken.

Voor meer informatie over de affiches binnen een bepaalde competitie, klik je op de naam hiervan. Je wordt vervolgens direct doorgelinkt en ziet het programma uit desbetreffende competitie. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld het Feyenoord programma op te zoeken. Klik op de clubnaam en krijg een overzicht van alle aankomende duels, waarbij je aan de datum kunt aflezen wanneer er precies gespeeld gaat worden.

Bekijk voorspellingen voor het programma vandaag en doe zelf mee

Voetbal Vandaag gaat verder waar anderen stoppen. Zodra je op de homepage of op de pagina waar het voetbalprogramma vandaag staat bent, valt je oog direct op voorspellingen van aankomende wedstrijden.

Door op een van de voorspellingen te klikken, krijg je een exclusie tip van een professionele tipster te zien voor die bepaalde wedstrijd. Daarmee is het voorwerk voor het voetbalprogramma alvast gedaan. Daarnaast kun je samen met andere bezoekers interactief je voorspellingen doorgeven. Speelt Ajax bijvoorbeeld een kraker tegen PSV, dan heb je de mogelijkheid om een winnaar aan te wijzen of te gaan voor een gelijkspel.
Direct na je voorspelling zie je hoeveel procent van onze bezoekers het met jou eens. Met die informatie kun je jouw gedachtes vervolgens daadwerkelijk inzetten in weddenschap vorm.

Het complete voetbal programma met statistieken en livescore van de wedstrijden van vandaag

Om je op weg te helpen naar een succesvolle weddenschap, kun je elke willekeurige wedstrijd die op het programma openen. Je klikt op de wedstrijd en je komt op de wedstrijdpagina terecht.

Wanneer de wedstrijd bezig is zie je ook de livescore, wie er gescoord heeft en of er misschien een rode kaart is gegeven. Op livescore vind je een overzicht van alle wedstrijden die op dat moment bezig zijn. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van live uitslagen.

In het venster dat verschijnt, staan direct de beste odds genoteerd. Daarmee weet je meteen bij welke bookmaker je het meest terugkrijgt van je inzet. Er is echter nog veel meer aanvullende informatie die we speciaal presenteren om jou te helpen.

Laatste wedstrijden

Hier zie je huidige vorm van de teams in de laatste vijf duels, waarbij het grijs gekleurde vraagteken staat voor de aankomende wedstrijd. De gekleurde blokjes geven met een ‘mouseover’ de uitslagen van de duels weer.

Andere data binnen dit venster zijn H2H (Head to Head – onderling resultaat), of beide teams scoren en of de ploegen meer/minder dan 2.5 of 3.5 goals maken in de afgelopen vijf wedstrijden.

Gemiddelden dit seizoen

Dit blok bevat statistieken over goals, corners en kaarten van beide teams. Je ziet de gemiddelden die zijn berekend vanaf het begin van het seizoen tot aan het aankomende voetbalprogramma.

Stand ranglijst

Enorm handig is natuurlijk de positie op de ranglijst van beide ploegen. Je krijgt niet de gehele stand te zien, het overzicht beperkt zich tot de twee teams die onderling gaan uitvechten wie de winnaar wordt.

Blessures

Een bet plaatsen zonder dat je kennis hebt van de opstelling is verre van verstandig. Met het blessure overzicht, kun je tijdig inspelen op wijzigingen die bookmakers misschien nog niet zijn opgevallen.

Waar kan ik het voetbal uit jullie programma vanavond kijken?

Op zowel de homepage als de voetbalprogramma pagina zie je direct de wedstrijden die binnenkort gespeeld worden. Extra handig is het zenderlogo dat rechts naast het duel staat aangegeven.

Wordt er straks een wedstrijd uit het Serie A programma gespeeld, dan kun je dat vanwege de uitzendrechten bekijken op de kanalen van Ziggo. Door het openklappen van het venster, en het naar beneden scrollen, zie je ook nog eens of er een bookmaker is die live verslag doet van de wedstrijd. Om via de betting site te kunnen kijken, klik je op het logo.

Alvast vooruitkijken en vrij nemen voor het programma van morgen 

De programmering beperkt zich niet tot de wedstrijden van vandaag en vanavond. Je kunt dus alvast vooruitkijken naar duels die morgen worden gespeeld. Vanzelfsprekend zijn de statistieken ingeladen en kun je jouw weddenschappen uitstekend voorbereiden.

Snel weten of je favoriete club speelt met het programma deze week

Het is mogelijk om in de toekomst te kijken met het programma deze week. Klik op het tabblad met dezelfde naam en krijg het volledige opzicht tot zeven dagen vooruit. Dit helpt je plannen en is met het oog op betten natuurlijk fantastisch. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Het voetbalprogramma te weten komen van een bepaalde competitie of club? Klik dan op een van deze twee. Als extra optie kun je terug in het seizoen kijken of later in het seizoen aan de hand van complete speelrondes.

Genieten van een deskundig voetbalprogramma op tv

Naast het voetbal programma met wedstrijden, bestaan er een hoop gerelateerde uitzendingen waarin voetbal centraal staat. 

Hierin wordt de host vergezeld door stamgasten of personen die periodiek worden uitgenodigd. Voorbeelden van dergelijke talkshows zijn Veronica Inside en Studio Voetbal.

Van welke competities kan ik het programma Nederland zien

Op de website van Voetbal Vandaag krijg je het aankomende schema uit maar liefst vier Nederlandse competities. Dat zijn de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.

Aan het einde van elk seizoen wordt de speelkalender ook nog eens uitgebreid met play-offs voor Europees voetbal en de strijd om promotie/degradatie. Dat zijn samengevat meer dan 750 wedstrijden.

Deze buitenlands voetbal programma’s zie je allemaal

Op Europees gebied kun je de toekomstige programmering vinden van elke aansprekende voetbalcompetitie. Zo is er naast Engels Premier League voetbal ook ruimte voor het Italiaanse programma uit de Serie A, Duitse Bundesliga fussball, de verrichtingen uit de Franse Ligue 1 en Spaans voetbal uit La Liga.

Als kers op de taart zoek je in de programmagids alle wedstrijden uit de Amerikaanse Major League Soccer.

De volledige programmering van Europees voetbal in de beste toernooien                            

We zijn er nog lang niet, want ook het Champions League programma staat in de tv gids. Aansluitend zijn ook de aankomende wedstrijden uit de speelkalender van de Europa League en de splinternieuwe Conference League opgenomen.

Het Conference League programma is extra uitdagend, omdat er minimaal een Nederlandse club het deelnemersveld verruimt. 

Het volledige EK schema kijk je natuurlijk bij Voetbal Vandaag

Eens in de twee jaar en eens per vier jaar staan het Europees Kampioenschap en het Wereldkampioenschap voor de deur. Voetbal Vandaag zorgt dat je het complete EK programma en die van het WK zodra dit bekend wordt, direct tot je beschikking krijgt.

Je hoeft gelukkig geen twee jaar te wachten op de programmering van landen die het tegen elkaar opnemen. In de vorm van vriendschappelijke wedstrijden, het Nations League programma en play-off wedstrijden is er keuze genoeg.

Kortom: De nationale en internationale roosters vind je allemaal op de website van Voetbal Vandaag.