Aké staat tegenover Van Dijk in de Premier League: pak tien keer je inleg!

De Premier League keert zaterdag na een week interlandvoetbal weer terug. En dat met de heerlijke kraker Manchester City - Liverpool. Het betekent een ontmoeting tussen Aké en Van Dijk, die verleden week nog samen in actie kwamen voor Oranje. Speel mee bij Holland Casino en pak 10.00 keer je inleg!

Virgil van Dijk en Nathan Aké
© PROSHOTS | 31-03-2023 16:00

Voor Manchester City en Liverpool geldt zaterdag allebei maar één ding: winnen. City komt bij een overwinning op The Reds op vijf punten van koploper Arsenal, terwijl Liverpool moet winnen om in de strijd te blijven voor een Champions League-ticket. Op een zege van City staat een quotering van 1.65, voor een overwinning van Liverpool pak je 5.25 keer je inzet.

Aké versus Van Dijk

Nathan Aké en Virgil van Dijk stonden vorige week bij Oranje nog naast elkaar tegen Frankrijk en Gibraltar. Baby Gullit was in de laatste wedstrijd zelfs twee keer trefzeker. Zaterdag staan de Internationals dus tegenover elkaar. Lukt het beide ploegen de boel dicht te houden en blijft het dus 0-0, dan pak je 10.00 keer je inzet. Houdt Aké de nul en wint City, dan zie je je inzet 3.00 keer terug. Wint Van Dijk en houdt hij zijn doel schoon, dan pak je liefst 8.00 keer je inleg.

Manchester City - Liverpool live op TV

De Premier League is dit seizoen live te volgen op Viaplay. Je ziet Manchester City - Liverpool 13:30 uur live op de streamingdienst. Bekijk hier welke wedstrijden dit weekend nog meer worden uitgezonden op Viaplay.