Portland Timbers

Portland Timbers is een Amerikaanse voetbalclub uit de staat Oregon. Op deze pagina vind je onder andere informatie over het Portland Timbers programma, uitslagen en de stand van Portland Timbers in de MLS.

Voor meer informatie over spelers van de club kijk je naar het overzicht met de Portland Timbers selectie. Bij elke contractspeler staan individuele statistieken over het aantal gemaakte goals, gegeven assists en de verzameling rode en gele kaarten.

In een widget aan de rechterzijde op deze pagina staan de nieuwe tenues die de club in thuis- en uitwedstrijden draagt. Je hebt exclusief de mogelijkheid om jouw eigen Portland Timbers shirt te bestellen.

Over elke club in de Major League Soccer is wel wat te melden en dat geldt dus ook voor The Timbers. Voetbal Vandaag gaat onderscheidend te werk en presenteert het laatste Portland Timbers nieuws vanuit een betting perspectief. Hierbij kun je denken aan cijfers over individuele Portland Timbers spelers, maar bijvoorbeeld ook aan bijzondere statistieken.

Ben jij op zoek naar een platform waar je de Portland Timbers live aan het werk ziet en waar je tegelijkertijd kunt voetbalwedden op de MLS en op tal van andere topcompetities? Lees dan snel verder.

Verdien geld met het voorspellen van MLS voetbalwedstrijden

Portland Timbers is ingedeeld binnen de Western Conference van de Major League Soccer. Bovenaan deze pagina staat de volgende wedstrijd die wordt afgewerkt binnen het Portland Timbers programma. In het kader zie je de volgende gegevens:

 • Competitie
 • Het nummer van de speelronde
 • Locatie (Providence Park of een ander stadion)
 • De laatste vijf resultaten
 • Speeldatum en aanvangstijd

Daaronder krijg je de vraag wie jij denkt dat er gaat winnen. Hier klik je een van beide clubs aan, of je gaat voor een gelijkspel. Door interactief je voorspelling in te vullen, klapt het venster open. Onder alle drie mogelijke uitkomsten verschijnen percentages, die staan voor de verwachtingen van andere voorspellers.

Dit unieke hulpmiddel wordt wisdom of the crowd genoemd en laat je de publieke opinie zien. Die kennis kun je vervolgens met goed fatsoen omzetten in een weddenschap voor echt geld.

Ook daarbij reikt Voetbal Vandaag je de helpende hand, door het opzoeken van de hoogste odd. Het enige wat jij hoeft te doen om geld te winnen, is het bedrag kiezen dat je gaat inzetten en het daadwerkelijk plaatsen van de bet.

Check de laatste tien Portland Timbers uitslagen tot in detail

Aan de laatste tien uitslagen van Portland Timbers kun je de vorm van de club zien. Je leidt er ook de tegenstanders tijdens desbetreffende wedstrijden aan af en het aantal doelpunten dat er is gescoord.

Als je meer informatie wilt over een specifiek duel, dan klik je op een uitslag. Er opent een wedstrijdpagina, waar je allerlei statistieken ziet staan. Dat varieert van doelpuntenmakers en het aantal corners van beide teams, tot aan gemiddelden die zijn berekend over het lopende seizoen.

Krijg live uitslagen binnen een recordtijd op je beeldscherm

Binnen het wereldwijde web bestaan er onnoemelijk veel websites en live scorings apps die beweren uitslagen live aan te bieden. Maar is dat eigenlijk wel zo? Als je de proef op de som neemt, zul je zien dat er vrijwel overal een bepaalde vertraging in het doorgeven van live uitslagen zit.

Voetbal Vandaag is een onderscheidend platform dat doet wat het belooft, namelijk het verstrekken van echte live tussenstanden. Dat wordt gerealiseerd door samenwerkingen met exclusieve bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verwerken van data. Of je nu op zoek bent naar een Portland Timbers stand of andere live scores: Je vindt het allemaal bij Voetbal Vandaag.

Wedden op speler specials met statistieken uit de Portland Timbers selectie

Binnen de samenstelling van de Portland Timbers selectie vind je handige statistieken over de spelers die het eerste team vertegenwoordigen. De leeftijden worden vermeld, maar ook het aantal gespeelde wedstrijden dit seizoen. Daarachter staan drie kolommen die per speler informatie geven over:

 • Het aantal gescoorde doelpunten
 • De hoeveelheid gegeven assists
 • Gekregen aantallen gele en rode kaarten

Weet jij al dat bookmakers je de gelegenheid geven zogeheten speler specials in te zetten? Dit zijn weddenschappen die betrekking hebben op prestaties van een individuele voetballer. Je kunt bijvoorbeeld wedden op doelpunten van een speler, maar kunt ook inzetten op assists en kaarten.

Wordt de trotse eigenaar van een officieel Portland Timbers shirt

Aan de rechterzijde van deze pagina staat een venster met daarin twee afbeeldingen van het thuis- en uitshirt van de club. De tenues die dit seizoen door de spelers worden gedragen zijn hier te bestellen, door te klikken op de knop ‘bestelling plaatsen’.

Een verfrissend gezicht wel op Nederlands grondgebied, tussen alle Paris Saint-Germain en FC Juventus shirts.

Kijk waar en wanneer je maar wilt naar spannende MLS wedstrijden op tv

Als je het liefst naar de Amerikaanse Major League Soccer en topcompetities uit Europa kijkt op televisie, dan heb je nu de mogelijkheid deze kanalen naar je woonkamer te halen met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag. Voor de juiste onderverdeling van competities en pakketten ga je naar voetbal op tv.

Hier selecteer je jouw provider, waarna er een pagina opent die volledig gewijd is aan geleverde diensten. Hieronder valt ook het voetbalgedeelte. Bekijk het voordeel dat jouw te wachten staat en activeer een pakket via de banner van Voetbal Vandaag. Volg de stappen en begin daarna direct met kijken.

Voetbalwedden en tegelijkertijd wedstrijden kijken bij een bookie met livestreams

Een Portland Timbers live stream is te bekijken bij betting sites die deze service aanbieden. De streams worden gratis aangeboden en je hoeft slechts een account aan te maken om toegang te krijgen. Natuurlijk worden er niet alleen streams uit de Major League Soccer aangeboden, maar ook van competities uit Europa zoals de Nederlandse Eredivisie en de Belgische Pro League.

Een bookmaker stelt je daarnaast in de gelegenheid om voetbalweddenschappen af te sluiten. Daar maak je het verloop van wedstrijden spannender, maar kun je ook flink geld winnen met je voorspellingen.

Lees regelmatig het laatste Portland Timbers nieuws in het overzicht

Het nieuwsbulletin bevat berichten over The Timbers vanuit een betting perspectief. De informatie binnen deze artikelen is altijd actueel en kan gebruikt worden als verlengstuk voor voetbalwedden. Door het bestuderen van de content heb je een streepje voor ten opzichte van mensen die het nieuws niet lezen.

Vijf interessante feiten over Portland Timbers uit Oregon

 • ⚽ Fans van Portland Timbers en de rivalen Seattle Sounders en het Canadese Vancouver Whitecaps reiken elk jaar een prijs uit. De Cascadia Cup wordt gewonnen door het team dat het best presteert in de Pacific Northwest.

 

 • ⚽ Op 22 juli 2012 leidt Portland Timbers haar grootste nederlaag. In de uitwedstrijd tegen FC Dallas wordt het 5-0.

 

 • ⚽ De grootste overwinning in de MLS is een 1-6 overwinning op de San Jose Earthquakes, op 20 september 2020.

 

 • ⚽ Bekende oud-spelers die voor de club hebben gespeeld zijn voormalig Manchester United ster Mikael Silvestre. Ook Rob Rensenbrink heeft Portland Timbers uit de staat Oregon gediend, al was dit een voorloper van de in 2009 ontstane club.

 

 • ⚽ Het stadion van de club heet Providence Park, een onderkomen dat geopend is in 1926. Ettelijke renovaties verder passen er tegenwoordig 25.218 supporters in.

Een korte greep uit de clubgeschiedenis van The Timbers

Portland Timbers ziet het levenslicht op 20 maart 2009. Reden achter de oprichting is de keuze van de MLS om Portland aan te wijzen als stad die een vertegenwoordiger mag toevoegen aan de Major League Soccer. Zo gezegd, zo gedaan en de club neemt dan ook deel aan de hoogste competitie vanaf 2011.

Vier jaar later wordt de club derde in de Western Conference en plaatst het zich voor de play-offs om de MLS Cup. Die worden gewonnen en Portland Timbers kroont zich in 2015 tot landskampioen met kwalificatie voor het CONCACAF Champions League toernooi tot gevolg.

Thuiswedstrijden worden sinds de oprichting gespeeld in Providence Park, een stadion dat al bestaat sinds 1926. Het onderkomen wordt gedeeld met de Portland Thorns. Dit vrouwenteam speelt in de National Women’s Soccer League (NWSL).

De twee grootste rivalen zijn Seattle Sounders en Vancouver Whitecaps

Van oudsher zijn de clubs die het dichtst in de buurt van de Portland Timbers liggen rivalen van een club. In dit geval zijn dat Seattle Sounders uit de staat Washington en Vancouver Whitecaps uit Canada. Elk jaar wordt er door de supporters van de drie teams een beker uitgereikt. Het team dat het best presteert krijgt de Cascadia Cup.