Philadelphia Union

Philadelphia Union FC is een voetbalclub uit de Amerikaanse stad Chester, in de staat Pennsylvania. Op deze pagina vind jij informatie over de club vanuit een betting perspectief. Je ziet de volgende wedstrijd in het Philadelphia Union programma, de laatste tien uitslagen en de Philadelphia Union stand.

Verdiep je in de spelers van de Philadelphia Union selectie, waarbij specifieke statistieken worden getoond. Jij ziet meteen hoeveel goals elke speler heeft gescoord, hoeveel assists er zijn gegeven en hoeveel gele en rode kaarten hij heeft ontvangen.

In een widget aan de rechterzijde van deze pagina vind je het nieuwe thuis- en uitshirt van de club. Beide tenues zijn te bestellen. Heb jij je altijd afgevraagd waar je Philadelphia Union nieuws kunt vinden dat naast informatief, ook te gebruiken is voor voetbalwedden? Lees dan snel verder.

Philadelphia Union speelt deze jaargang in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel het volgende duel in het Philadelphia Union programma

Als jij wilt weten wanneer en tegen welke club de eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld, scroll dan helemaal naar boven op deze pagina. Bij het aankomende duel in het Philadelphia Union programma vind je ook in welke competitie er wordt gevoetbald. Dit kan de MLS zijn, maar natuurlijk ook de Lamar Hunt US Open Cup.

Je kunt de uitkomst van de wedstrijd voorspellen door een van de twee clubs, of een gelijkspel aan te klikken. Daarmee vouwt het venster open, waarbij er een percentage verschijnt. Dit procentuele aantal staat dat voor het aantal stemmen van overige bezoekers, op hetzelfde resultaat als waar jij voor kiest.

Wist jij dat je door het inzetten van voetbalweddenschappen geld kunt winnen met het programma van Philadelphia Union? Voetbal Vandaag vergelijkt bij bookmakers de hoogste quoteringen en toont jou de beste odd. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het bepalen van je inzet.

Een tip van Voetbal Vandaag is hierbij om voor elke weddenschap een gedeelte van je bankroll te reserveren. Het hanteren van een dergelijke structuur is onderdeel van een voetbalwedden strategie en voorkomt dat je in een keer bankroet raakt.

Bekijk de vorm met de laatste tien Philadelphia Union uitslagen

Zorg ervoor dat jij weet in welke vorm de MLS club verkeert, door de laatste tien uitslagen van Philadelphia Union te bekijken. Hieraan zie jij tegen welke clubs er is gespeeld, hoeveel punten er in deze tien duels zijn behaald en het doelsaldo.

Als jij ook de eindstanden van een hele speelronde in de Major League Soccer wilt weten, dan vind je dit eenvoudig bij uitslagen. Voetbal Vandaag is ook jouw ideale partner voor uitslagen van de beste competities uit Europa.

Deze specifieke data haal jij uit de Philadelphia Union selectie

Het overzicht met de Philadelphia Union selectie toont alle spelers die dit seizoen in het team spelen dat uitkomt in de Major League Soccer. Achter alle afzonderlijke spelers vind je de actuele leeftijden en het aantal gespeelde duels tijdens dit seizoen.

Als toevoeging hierop staat er specifieke data over individuele prestaties. Je ziet hoeveel doelpunten een speler heeft gemaakt, hoeveel assists hij heeft gegeven en het aantal verzamelde gele en rode kaarten.

Hoe jij direct een nieuw Philadelphia Union shirt kunt bestellen

In een widget aan de rechterzijde op deze pagina vind je het nieuwe Philadelphia Union shirt, waarmee de formatie aantreed in het eigen Subaru Stadium. Dat is niet alles, want ook het uitshirt staat weergegeven. Beide shirts kun je eenvoudig bestellen door op de toegevoegde knop ‘bestelling plaatsen’ te klikken.

Mis niets van het belangrijkste Philadelphia Union nieuws

Als jij op zoek bent naar een website dat actueel en waardevol Philadelphia Union nieuws brengt vanuit een betting perspectief, dan is deze pagina jouw leidraad. De onderwerpen van de artikelen in het overzicht zijn bewust gekozen, waarbij voetbalwedden centraal staat.

Dat betekent dat de verstrekte informatie in alle nieuwsberichten een toevoeging vormt bij het analyseren van de club. Het is een aanrader om het nieuws regelmatig te bekijken, zodat je altijd up to date bent en geen artikelen mist.

Vijf interessante feiten over Philadelphia Union

  • ⚽ Philadelphia Union is in 2010 als zestiende uitbreidingsteam toegevoegd aan de Major League Soccer.

 

  • ⚽ De eerste prijs in de clubgeschiedenis is de Supporters Shield in het seizoen 2019/2020.

 

  • ⚽ De hoogste overwinning is 6-1, een score die tegen twee opponenten wordt behaald. In 2017 is de tegenstander Orlando City SC, terwijl in 2019 met dezelfde cijfers wordt gewonnen van New England Revolution.

 

  • ⚽ Montreal Impact is een ware angstgegner. De Canadezen zijn verantwoordelijk voor twee van de vijf grootste nederlagen in de clubgeschiedenis van The Union.

 

  • ⚽ Het Subaru Park is een soccer specific stadium en dat is vrij uniek in de Verenigde Staten. Er worden dus alleen voetbalwedstrijden gespeeld. De locatie wordt sinds 2011 gedeeld met het eveneens uit Chester afkomstige vrouwenteam Philadelphia Independence.

Een korte samenvatting van de Philadelphia Union geschiedenis

Philadelphia Union wordt opgericht op 28 februari 2008 in Chester, dat ligt in de staat Pennsylvania. De clubkleuren zijn blauw in combinatie met goud.Iets meer dan twee jaar later debuteert de club in de MLS, met een 2-0 verlies tegen Seattle Sounders FC.

Behoudens het winnen van de Supporters Shield in het seizoen 2019/2020, staat er geen andere trofee in de prijzenkast. Zuur is dat er drie bekerfinales verloren gaan. De editie 2014/2015 wordt beslist op strafschoppen, waarbij Sporting Kansas City met 7-8 wint.

Het Subaru Stadium is in vergelijken met veel andere MLS clubs een stadion waar alleen in wordt gevoetbald. Het onderkomen opende haar deuren op 27 juni 2010, een paar maanden na de oprichting van de club. Er is plaats voor 18.500 supporters.

De grootste rivaal is D.C. United uit Washington D.C.

Op het gebied van sportieve rivaliteit bestaan er tot op zeker hoogte spanningen met D.C United uit de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. Geografisch gezien liggen Philadelphia en Washington District Columbia met een autorit van 2.5 uur tussen beide clubs, voor Amerikaanse begrippen zeer dicht bij elkaar. Ook in andere sporten bestaat er rivaliteit tussen de steden.