BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

PEC Zwolle

Op deze pagina vind je informatie over het Overijsselse team PEC Zwolle. Het eerstvolgende duel dat binnen het PEC Zwolle programma valt, staat meteen bovenaan de pagina.

Voetbal Vandaag wil enorm graag weten welk team jij denkt dat deze wedstrijd gaat winnen. Test je kennis door een voorspelling aan te klikken en zie direct wat anderen denken. Je ziet de laatste tien PEC Zwolle uitslagen met aansluitend de positie die de ploeg momenteel inneemt binnen de Eredivisie stand.

Inzetten op exacte doelpuntenmakers is risicovol, maar daarmee niet minder spannend. Om jou te helpen vind je in het overzicht met de PEC Zwolle selectie statistieken over goals, assists en kaarten.

Pak je betslip erbij en kijk naar PEC Zwolle op tv of volg de Zwollenaren met een PEC Zwolle livestream. In de alinea die hier betrekking op heeft, kom je ook nog eens te weten hoe het kan dat bookmakers gratis streams aanbieden.

Voor het actuele PEC Zwolle shirt, kijk je rechts onderaan in de widget. Wil jij weten hoe je succesvol kunt wedden op de Zwollenaren? Dan raden we je aan om het nieuwsbulletin dagelijks te raadplegen. Hier vind je de laatste ontwikkelingen rondom de club met wedden als insteek.

Voorspel de volgende wedstrijd van PEC Zwolle

Het Eredivisie programma heeft dit jaar weer 34 wedstrijden voor PEC Zwolle op het programma. Daarnaast komt PEC uit in de KNVB Beker, het Nederlandse Bekertoernooi.

Het eerste waar je oog op valt is de volgende wedstrijd in het programma van PEC Zwolle. Je ziet op welke datum er wordt gespeeld en natuurlijk wie de tegenstander is.

Je kunt de winnaar voorspellen door op een van de teams te klikken. Daarna zie wat andere fans denken aan de hand van drie duidelijke percentages. Dat wordt wisdom of the crowd genoemd.

Maak de aankomende wedstrijd wat spannender door, met je eigen kennis en die van het publiek in gedachten, geld te winnen over de rug van een bookmaker.

De functie van Voetbal Vandaag in dit geheel, is het zorgen voor de beste odds. Die zie je dus ook staan. Vul je inzet in en voila: Hopelijk worden dat drie punten voor je favoriete team én een volle bankrekening. Is dat even lekker dan?

Zie direct de tien meest recente PEC Zwolle uitslagen

Onder het programma PEC Zwolle staat een kolom waarin je de laatste tien uitslagen van de Zwollenaren krijgt te zien, inclusief datum en de tegenstander.

Onthoud dat het checken van de vorm waarin een ploeg verkeert, het volgende taartstuk betekent bij het maken van een voetbalwedden analyse. Vergeet dus niet om ook op de pagina van de tegenstander te kijken. Deze informatie is natuurlijk net zo waardevol.

Wil jij alles weten over de uitslagen van de huidige of voorgaande speelrondes in de meest spannende competitie van Nederland? Kijk dan op de Eredivisie pagina. Met het pijltje naar rechts kun je van speelronde wijzigen.

Voetbal Vandaag werkt alle live scores razendsnel bij

Tussenstanden zijn razend spannend. Voordat je het weet, wordt er een doelpunt gescoord of valt er misschien wel een rode kaart.

Als voetballiefhebber zit je niet te wachten op vertraging. Je wil live alle uitslagen direct op je scherm zien. Zeker als je bijvoorbeeld een Asian Handicap bet hebt lopen op een totaal aantal corners, dan zijn vliegensvlugge updates meer dan welkom. Voetbal Vandaag maakt gebruikt van de beste data, afkomstig van de meest betrouwbare bedrijven.

Je volgt alle tussenstanden van voetbal vanavond, morgen en de rest van je leven op de homepagina van Voetbal Vandaag.

Bekijk specifieke data van elke speler uit PEC Zwolle selectie

De selectie van PEC Zwolle bestaat uit meer dan twintig spelers. Niet alle voetballers kunnen tegelijkertijd worden opgesteld. De trainer van PEC Zwolle maakt voorafgaand aan elke wedstrijd een opstelling met elf basisspelers.

Om meer te weten te komen over statistieken over het team, kijk je op deze pagina in het selectieoverzicht. Je ziet leeftijden en het aantal gespeelde wedstrijden van alle teamgenoten. Als toevoeging staan het aantal gemaakte goals, gegeven assists en geïncasseerde kaarten (geel en rood) aangegeven.

Wanneer er een PEC Zwolle transfer in de maak is, wordt dit gelijktijdig met de bevestiging vanuit de club geupdate.

De officiële PEC Zwolle shirts koop je via deze pagina

Ieder jaar is het weer feest, wanneer de uit- en thuisshirts gepresenteerd worden. Vandaag gelanceerd betekent vandaag nog te zien op deze clubpagina. Bestel er eentje, of koop ze allebei, via de ‘bestel hier’ knop.

Er opent een nieuwe pagina die jou naar een officieel verkooppunt brengt, of naar de PEC Zwolle fanshop. Hier kun je je bestelling afronden en een PostNL-medewerker verblijden met het bezorgen van een pakketje.

Zo kijk jij alle wedstrijden op televisie of via een livestream

Wat gaat er boven een heerlijke avond voetbal op tv? Een ruime voorbeschouwing, negentig minuten strijd om na afloop een PEC Zwolle speler te laten uitleggen wat er goed en fout ging.

Wanneer jij geen enkel duel van de blauwvingers wil laten schieten op televisie, ontkom je niet aan een abonnement op ESPN. Dit betaalpakket is met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag te verkrijgen bij je tv provider.

In het ESPN Eredivisie pakket zit nog veel meer moois, zoals bijvoorbeeld live uitzendingen van duels uit de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Bekijk en bereken wat voor jou het beste pakket is en bij welke provider, binnen de voetbal op tv pagina.

Een livestream PEC Zwolle is inbegrepen bij een pakket. Je kunt echter ook nagaan of er een bookmaker is die op dit moment een wedstrijd van de Zwollenaren aanbied. Hiervoor bezoek je de livestream pagina.

Wedden op PEC Zwolle doe je nooit zonder het actuele clubnieuws

Binnen het PEC Zwolle nieuws vind je relevante informatie die zich uitstekend leent voor alles wat met voetbalwedden te maken heeft. Actualiteiten vanuit een betting perspectief dus. Open een van de artikelen om te zien op welke manier deze content bijdraagt aan de jacht op een onafhankelijk leven.

Vijf interessante feitjes over PEC Zwolle

  • ⚽ Het seizoen 2013/2014 eindigt in de competitie met een elfde plaats. De club speelt echter ook de bekerfinale, waarin de latere landskampioen Ajax de tegenstander is. De blauwvingers vernederen de Amsterdammers in De Kuip met maar liefst 5-1. Wie daar toch eens een correct score voorspelling op losgelaten zou hebben…

  • ⚽ De duurste speler die in de lange PEC Zwolle historie is aangetrokken, is spits Mike van Duinen. De Hagenaar kostte 750.000 euro.

  • ⚽ Met de verkooptechnieken van de directie zit het wel goed. Twaalf spelers worden namelijk voor meer dan een miljoen euro verkocht. De transfer van Ryan Thomas naar PSV levert met 2,75 miljoen het meest op.

  • ⚽ De club uit Overijssel boekt haar grootste Eredivisie-overwinning tegen Cambuur Leeuwarden. In 2015 zien exact 12.450 toeschouwers de thuisclub met 6-1 winnen.

  • ⚽ De grootste nederlaag in de Eredivisie wordt geleden tegen Feyenoord in 2004. In een bomvolle Kuip stopt de teller pas bij 7-1.

De historie van PEC Zwolle in een summiere 150 woorden

De club wordt in 1910 opgericht als PEC.Kun jij de betekenis van deze afkorting raden? Voluit staat dit voor: Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie. Een hele mond vol, maar tegelijk een unieke clubnaam.

Sinds de oprichting van het betaald voetbal, wordt gestaag de weg omhoog ingezet. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Met het Eerste Divisie kampioenschap 1987 maakt de Zwolse formatie in het daaropvolgende seizoen haar debuut op het hoogste niveau. Drie degradaties en evenzoveel promoties verder, speelt PEC Zwolle sinds 2012 onafgebroken in de Eredivisie.

Vanaf 1934 dient het Oosterenkstadion maar liefst 75 jaar als thuishaven, totdat de sloopkogel het complex in 2009 letterlijk met de grond gelijk maakt. Sindsdien worden thuiswedstrijden afgewerkt in het MAC³PARK stadion.

Hier weten de Zwollenaren in het seizoen 2014/2015 een fantastische zesde plaats te behalen in de Eredivisie. Dit is de hoogste eindklassering in de gehele clubgeschiedenis.

De strijd tegen Go Ahead Eagles in de IJsselderby

In de enige echte IJsselderby die ons land rijk is, gaat de strijd tussen de steden Zwolle en Deventer. PEC versus Go Ahead Eagles. Saillant detail: Eigenlijk ligt Zwolle helemaal niet aan de IJssel, maar aan het Zwarte Water.

Anyway, de rivaliteit begint volgens de boeken begin jaren negentig vorm te krijgen. De fanatieke aanhang van beide teams zorgt bij dit Overijsselse onderonsje standaard voor geweldige tifo-acties en voldoende verbale steun. Helaas staat deze derby niet jaarlijks op het programma.

Dat komt doordat beide clubs soms switchen tussen Eerste Divisie en Eredivisie. Het seizoen 2021/2022 brengt hier verandering in. Na een derby-afwezigheid van vier jaargangen, kun je er binnenkort weer eens ouderwets voor gaan zitten. Als je tenminste een van de gelukkigen bent die een wedstrijdkaartje kan bemachtigen.