Orlando City SC

Orlando City SC is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit Orlando in de staat Florida. Op deze pagina vind je informatie over de club, met een overduidelijke link naar voetbalwedden. De eerstvolgende wedstrijd in het Orlando City SC programma staat aangegeven, evenals de laatste tien uitslagen van de club en de Orlando City SC stand.

Bekijk het overzicht van de Orlando City SC selectie zodat jij up to date bent van alle spelers die de club dienen. Achter alle spelers vind je bovendien waardevolle statistieken over doelpunten, assist en kaarten.

Vanaf vandaag hoef jij niet meer op Google te zoeken naar het nieuwe Orlando City SC shirt. Het thuistenue is net als het uitshirt via deze pagina te bestellen.

Ook voor Orlando City SC nieuws met een letterlijk waardevolle inhoud is Voetbal Vandaag jouw bron. De widget aan de rechterzijde bevat artikelen die speciaal zijn geselecteerd door de redactie, met een betting perspectief als uitgangspunt.

Orlando City SC speelt dit seizoen in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Orlando City SC programma

Op deze pagina zie jij bovenaan direct welk team de volgende tegenstander is in het programma van Orlando City FC. Daarnaast staat er aangegeven onder welke competitie het duel valt. Dit kan de MLS zijn, maar net zo de Lamar Hunt US Open Cup. Check het nummer van de speelronde en in welk stadion de wedstrijd wordt gespeeld.

Onder de vraag ‘wie gaat er winnen’ heb jij exclusief de mogelijkheid om een van de drie mogelijke 1X2 weddenschap-opties te kiezen. Nadat je hebt geklikt, krijg je een procentueel getal te zien dat synoniem staat voor het aantal voorspellingen van overige stemmers dat óók naar jouw keuze is gegaan.

Heb je wel eens gehoord van de term ‘win-win’? Dit kun je toepassen op het Orlando City SC programma, want het is een win-win situatie wanneer jouw favoriete team wint en je daae ook geld mee wint. Op deze pagina kun je daarom inzetten op voetbal.

Voetbal Vandaag vindt het belangrijk dat jij waar voor je geld krijgt in de vorm van de hoogste quotering. Om die reden wordt odds vergelijken bij bookmakers in de praktijk gebracht. In je scherm zie je de beste odd voor jouw voorspelling.

Als je aan unit betting doet, dan weet je hoe hoog het bedrag van je bankroll is dat je maximaal kunt inzetten. Op je betslip zie je hoe hoog jouw nettowinst na het laatste fluitsignaal is.

Bekijk de tien laatste uitslagen van Orlando City SC

Aan de tien laatste Orlando City SC uitslagen kun je een aantal zaken afleiden. Allereerst is het dankzij de toegevoegde winst-verlies-gelijk iconen eenvoudig om te zien hoeveel punten er in deze wedstrijden zijn behaald.

Ten tweede kun je aan de datums zien wanneer er tegen welke clubs er is gespeeld. Tenslotte zie je aan het doelsaldo of de verdediging en de keeper solide functioneren en of de aanvallers makkelijk het net vinden.

Bij Voetbal Vandaag vind je naast Orlando City SC uitslagen, ook eindstanden uit volledige Major League Soccer speelrondes en uit andere topcompetities binnen Europa.

Deze specifieke statistieken vind je bij de Orlando City SC selectie

In het kader met de Orlando City SC selectie, vind je een overzicht van alle spelers die voor het eerste team in de MLS spelen. Achter alle individuele spelers staat hun huidige leeftijd en het aantal gespeelde wedstrijden.

Je komt meer te weten over prestaties van Orlando City FC spelers, door de weergave van specifieke statistieken over het aantal gescoorde doelpunten en de hoeveelheid assists. Tenslotte is ook het aantal gele en rode kaarten zichtbaar.

Bekijk het nieuwe Orlando City SC shirt en plaats je bestelling

In een widget aan de rechterzijde van deze pagina, vind je de actuele shirts waarmee het Orlando City SC team in de MLS en de Lamar Hunt US Open Cup speelt. Deze tenues worden automatisch geupdate voor aanvang van een nieuw seizoen. Beide shirts kun je via deze pagina bestellen.

Met het laatste Orlando City SC nieuws ontgaat jou niets

Wordt jij ook zo moe van het navigeren op voetbalnieuws-websites, totdat je een artikel tegenkomt waar je daadwerkelijk voordeel uit haalt bij voetbalwedden? Het Orlando City SC nieuws op deze pagina bevat enkel berichten met waardevolle informatie over de club en haar spelers.

Ideaal voor een zo solide mogelijke analyse. Open direct een artikel zodat jou niet ontgaat en keer bovendien regelmatig terug, om te zien of er nieuwe berichten zijn.

Vijf interessante feiten over The Purple Lions

  • Orlando City SC werd samen met New York City FC in 2015 toegevoegd aan de Major League Soccer.
  • ⚽ De club heeft sinds die tijd geen enkele prijs gewonnen. Toch een unicum in de Major League Soccer, waar er vrijwel jaarlijks een andere winnaar genoteerd wordt bij de MLS Cup en de Lamar Hunt US Open Cup.
  • ⚽ Drie bekende oud-voetballers die de club hebben gediend zijn de Portugees Nani en de Brazilianen Kaká en Julio Baptista.
  • ⚽ De grootste zege in de clubhistorie vindt plaats op 28 september 2017. In het Exploria Stadium wint de thuisploeg met 6-1 van New England Revolution.
  • ⚽ De hoogste nederlaag vindt nauwelijks een maand later plaats op 22 oktober 2017. Het uitduel met Philadelphia Union gaat met dezelfde cijfers (6-1) verloren.

Een korte samenvatting over de geschiedenis van Orlando City SC

De Orlando City Soccer Club wordt opgericht op 19 november 2013 en volgt het gelijknamige Orlando City SC op, dat tussen 2011 en 2014 in de USL Pro competitie speelde.

Dezelfde eigenaren heffen dus de ene club op en starten gewoon een ‘nieuwe’ onder dezelfde naam die direct in de MLS mag uitkomen. Welkom in het Amerikaanse voetbal.

Op sportief gebied zit het ietwat tegen, daar de club een van de weinigen in de Eastern Conference is die nog geen prijs heeft gewonnen. In de Lamar Hunt US Open Cup is de beste prestatie een halve finaleplaats in het seizoen 2018/2019, die wordt verloren van Atlanta United FC.

Sinds 24 februari 2017 speelt de club haar thuiswedstrijden in het Exploria Stadium, een onderkomen dat wordt gedeeld met het vrouwenteam van Orlando Pride. Er passen 25.000 supporters in.

De Florida Derby wordt gespeeld tegen staatgenoot Inter Miami CF

Hoewel de Orlando City Soccer Club deelneemt aan de MLS sinds 2015, was het lastig om een rivaal te vinden. De zoektocht naar een club die voor rivaal wilde spelen, nam dusdanige vormen aan dat de MLS zich genoodzaakt zag een bericht op haar officiële website te plaatsen.

In een toegevoegde poll konden bezoekers stemmen op het team dat volgens hen de grootste concurrent moest worden van The Purple Lions. De uitkomsten hiervan zijn helaas niet bekend, maar gelukkig loste het probleem zichzelf anno 2020 vanzelf op, met de toetreding tot de MLS van Inter Miami CF als tweede club in de staat Florida.