Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais is een van de grootste clubs in Frankrijk. Op deze pagina vind je praktische informatie over deze club en haar spelers. Behalve hulp bij het wedden biedt deze pagina dan ook een schat aan prachtige feiten die erg interessant zijn om te lezen.

Het eerste dat je tegenkomt is de eerstvolgende match van Olympique Lyonnais. Je ziet tegen wie en wanneer er wordt gespeeld. Ook kun je gelijk de wedstrijd voorspellen door op een uitkomst te klikken.

Als je op zoek bent naar de laatste tien Olympique Lyonnais uitslagen, kom je die, samen met uitgebreide statistieken, iets verder tegen.

Om uit te vinden in welke shirts dit seizoen speelt, hoef je alleen maar een blik te werpen op de widget waarin zowel het thuis- als uittenue wordt getoond. Je kunt hier gelijk het shirt naar keuze bestellen.

Je hoeft je niet meer druk te maken over hoe je de Olympique Lyonnais wedstrijden live kunt kijken. Je vindt hier namelijk de beste aanbiedingen om sport op je tv te ontvangen en ook zijn er nog eens gratis Olympique Lyonnais live streams te vinden.

Een absolute must is het overzicht met Olympique Lyonnais nieuws. Dit overzicht is gevuld met de meest nuttige informatie over de spelers en de club. Deze content zal van jouw weddenschappen winnende bets maken.

Meer informatie over de individuele prestaties van de selectie vind je in het spelersoverzicht. Deze belangrijke informatie geeft je een inzicht in het aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, assists en gele/rode kaarten per speler. Dit helpt je enorm bij het plaatsen van speciale speler weddenschappen waarbij je inzet op prestaties van een speler.

Wie is de eerstvolgende tegenstander van Olympique Lyonnais

Wanneer en tegen wie speelt Olympique Lyonnais de eerstvolgende wedstrijd? Dat zie je bovenaan de pagina. Daarbij kun je je voorspellingskunsten tonen door aan te geven wat de uitkomst van deze wedstrijd wordt. Je kan kiezen voor winst van de thuisspelende ploeg, de bezoekers of een gelijkspel.

Door je keuze te maken zie je wat de andere bezoekers van deze wedstrijd verwachten. Daarbovenop worden ook nog eens de hoogste odds voor die keuze getoond.

Zo maak je een weloverwogen weddenschap met de beste odds en gebruik je de inzichten van top experts.

Analyseer de laatste Olympique Lyonnais uitslagen als een pro

Een goede analyse zorgt ervoor dat je meer kunt winnen. Zo simpel is het. Door de laatste tien uitslagen van Olympique Lyon goed te analyseren, verrijk je jezelf met informatie dat goud waard is.

Je ontdekt de verhouding tussen gewonnen en verloren wedstrijden, maar ook het aantal gescoorde vs geïncasseerde doelpunten. Weddenschappen gebaseerd op data zijn nu eenmaal een stuk kansrijker en daarom kun je het overzicht met de laatste tien Olympique Lyonnais wedstrijden echt niet overslaan.

Nooit meer vertraging bij een live score

Hoe vaak druk je niet op F5 om de livescore bij te werken? Met een lamme wijsvinger en een minuut vertraging kom je er vervolgens achter dat je ploeg de winnende heeft gemaakt. Zo gaat het voetbal volgen via website of live score apps al jaren, tot vandaag. Hier vind je namelijk de revolutie op het gebied van live scores.

Door samen te werken met de beste dataverwerkingsbedrijven, biedt Voetbal Vandaag live scores aan die binnen een fractie van een seconde geupdate worden. Deze livescores vind je op de homepagina.

Behalve de scores zie je, als je op de knop “meer info” klikt, allerlei nuttige statistieken die ook live bijgewerkt worden. Hierbij kun je denken aan doelpuntenmakers, balbezit percentage en de kaartenpakkers.  24/7 live, zoals live hoort te zijn en dus zonder seconden of zelfs minuten vertraging.

De Olympique Lyonnais selectie onder de loep

In het overzicht met alle contractspelers van Olympique Lyonnais, vind je een berg aan statistieken die je precies vertellen hoe elke speler presteert. Zo kom je erachter hoeveel wedstrijden de speler heeft gespeeld en hoeveel goals hij heeft gemaakt. Ook zie je het aantal assists en gele/rode kaarten.

Deze informatie is van essentieel belang als je wilt wedden op de prestaties van een individuele speler. Er zijn enorm veel mogelijkheden om de handige statistieken in het spelersoverzicht te gebruiken. De voetbalweddenschappen pagina geeft je de beste tips en uitgebreide informatie over elke type weddenschap.

Koop gelijk het nieuwste Olympique Lyonnais shirt

Aan de rechterkant van deze pagina zie je de widget met twee shirts. Hier zie je de kleuren van het thuis- en uit tricot. Ben je verliefd geworden op een van de shirts of is een Olympique Lyonnais shirt het perfecte cadeau? Dan kun je met een druk op de knop het gewenste shirt direct bestellen. Je wordt dan doorgelinkt naar een pagina waar je het tricot direct kunt bestellen. Scheelt je weer negen uur rijden naar de fanshop van OL bij het Groupama stadion.

Kijk live naar alle Olympique Lyonnais wedstrijden. Thuis op de buis of onderweg

Het is best wel fijn om gewoon je tv aan te zetten en direct te genieten van topvoetbal uit de Ligue 1, de Premier League en de Serie A. Even geen haperende livestream vanuit een woonkamer in Bengaluru waarbij je om de zoveel seconden een haan hoort kraaien.

Zulke livestreams zijn natuurlijk verschrikkelijk en bovendien ook nog eens overbodig. Je kunt nu heel goedkoop via een exclusieve Voetbal Vandaag aanbieding live voetbal op je tv ontvangen. Zoek op de Voetbal op TV pagina jouw provider op en kop gelijk de beste aanbieding. Zo kun je vandaag nog het beste live voetbal kijken.

Kijken, kijken, niet kopen kan ook. Zonder een abonnement live de beste wedstrijden kijken kan ook via een livestream van een bookmaker. Je maakt een accountant aan, zoekt de wedstrijd op en kijkt direct gratis het liveverslag van de gekozen wedstrijd. Helemaal makkelijk als je ook gelijk wilt wedden op de wedstrijd. Zo regel je alles op hetzelfde scherm!

Het laatste Olympique Lyonnais nieuws vanuit een betting perspectief

Hoe de keeper van Les Gones het liefst zijn biefstuk eet, kom je niet tegen in het Olympique Lyonnais nieuwsoverzicht. Waarom niet? Omdat dat je geen enkele meerwaarde geeft bij het voetbalwedden. Waar je wel iets aan hebt zijn keiharde feiten, interessante statistieken en versterkingen aan het team in de vorm van transfers. Zorgvuldig geselecteerd nieuws met het oog op voetbalwedden.

Vijf onvergetelijke feiten over OL

  • ⚽ Gregory Coupet is “monsieur Lyonnais” oftewel Mister Olympique Lyonnais, met 519 wedstrijden voor OL. De doelman heeft zelfs een goal op zijn naam staan.
  • ⚽ Alexandre Lacazette is de speler met de meeste goals voor Olympique Lyonnais. Hij scoort er 129 in 275 wedstrijden voor de club.
  • ⚽ De jongste speler die zijn debuut maakt in het eerste elftal van Olympique Lyonnais is Patrick Attar met 15 jaar, 10 maanden en 6 dagen.
  • ⚽ De grootste overwinning uit de clubhistorie van Olympique Lyonnais is de 8-0 overwinning tegen Olympique Marseille op 14 mei 1997.
  • ⚽ In 1996 loopt Olympique Lyonnais op tegen een van de grootste verliezen ooit. AJ Auxerre wint met 7-0, een evenaring van het negatieve clubrecord uit 1958 en 1991.

Een korte samenvatting van de Olympique Lyonnais geschiedenis.

Er is wat controverse over de oprichtingsdatum van Olympique Lyonnais. Op de officiële papieren van de Franse voetbalbond en de FIFA staat 1950. Locals weten echter dat de oorsprong van de club veel verder terug gaat. In de 19e eeuw is er namelijk al sprake van Lyon Olympique Universitaire, een voorloper van Olympique Lyonnais zoals we het nu kennen.

In 1987 neemt de Franse zakenman Jean-Michel Aula de club over. Zijn doel was groots: van Olympique Lyon de grootste club van Frankrijk maken. Na jaren van bloed, zweet en tranen lukt dat. De glorietijden van Olympique Lyonnais zijn tussen 2001 als OL zeven keer op rij het landskampioenschap pakt.  Lyonnais is de grootste en kan zijn geluk niet op. Sindsdien speelt Olympique Lyonnais steevast mee om het kampioenschap en zijn ze een geduchte tegenstander, zowel in het eigen Groupama stadion als elders in Europa.

De wedstrijden tegen AS Saint-Étienne staan bekend als de Derby Rhône-Alpes

Als een van de grootste en bekendste clubs van het land heeft OL niet één maar meerdere rivalen. De oudste rivaal luistert echter naar de naam AS Saint-Étienne dat nog geen 50 kilometer verderop speelt. Als speler van Lyon is het een misdaad om over te stappen naar AS Saint-Étienne en andersom. Als Le Derby gespeeld wordt, puilt het stadion uit en wordt alle regionale politiekorpsen ingezet. De grootste uitslag in Le Derby is 1-7 op 5 oktober 1969 in het voordeel van Saint-Etienne.