New York Red Bulls

New York Red Bulls is een Amerikaanse voetbalclub, feitelijk afkomstig uit de staat New Jersey. Op deze pagina vind je onder andere uitgebreide informatie over het de volgende wedstrijd in het New York Red Bulls programma, de laatste tien uitslagen en de New York Red Bulls stand.

Laat je oog vallen op de New York Red Bulls selectie. Je vindt er alle spelers die dit seizoen de clubkleuren verdedigen met specifieke statistieken over doelpunten, assists en kaarten als waardevolle toevoeging.

Lees belangrijke ontwikkelingen rondom de club in het New York Red Bulls nieuws en check meteen de nieuwe shirts. Je kunt er zoveel bestellen als je wilt door te klikken op de ‘bestelling plaatsen’ knop.

Als jij vanaf vandaag topwedstrijden uit de Major League Soccer en specifiek de New York Red Bulls live op televisie wilt zien, dan is deze pagina jouw gids. Bekijk meteen wat Voetbal Vandaag hierin voor jou betekent.

Ook voor informatie over het kijken naar een New York Red Bulls live stream is dit de juiste pagina. Wist jij dat livestreams volledig gratis worden verstrekt na het investeren van maximaal twee minuten van je tijd? Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten waar dat kan, lees dan snel verder.

Voorspel en win geld met het New York Red Bulls programma

Als jij wilt weten hoe lang het duurt voordat de volgende wedstrijd in het New York Red Bulls programma aanvangt, scroll dan naar boven. Je ziet de competitie waarin wordt gespeeld, de speelronde, de locatie, de datum en het tijdstip van aftrappen.

Klik de club aan die het duel volgens jou gaat winnen, of zet interactief in op een gelijkspel. Met jouw prognose verschaf jij jezelf exclusief toegang tot inzicht in voorspellingen van andere bezoekers. Deze unieke tool wordt wisdom of the crowd genoemd.

Met deze kennis is geld winnen met een voetbalweddenschap plaatsen natuurlijk de volgende stap. Dankzij het uitzoekwerk van Voetbal Vandaag zet je in tegen de beste odd, waarmee je dus maximaal rendement behaalt.

Kijk op je gemak naar de laatste tien New York Red Bulls uitslagen

Je kunt eenvoudig zien in welke vorm de club verkeert, met het overzicht van de laatste tien New York Red Bulls uitslagen. Rechts naast de wedstrijden staat achter elk duel of er gewonnen, verloren of gelijkgespeeld is. Zaken die je eveneens uit eindstanden kunt halen, zijn de tegenstanders waartegen gespeeld is en het doelsaldo.

Als jij wilt weten hoe andere ploegen uit de Major League Soccer het er vanaf hebben gebracht in de huidige speelronde en eerder in het seizoen,, dan zie je dat eenvoudig terug bij de uitslagen. Stel de filter in om eindstanden uit andere competities te bekijken. Je kunt maximaal teruggaan tot het begin van het lopende seizoen.

Voor de snelste live uitslagen kom je alleen bij Voetbal Vandaag

Heb jij geen tijd om op tv of via een livestream te kijken naar de New York Red Bulls of andere wedstrijden uit Europese topcompetities? Voetbal Vandaag reikt jou de helpende hand en geeft live uitslagen zonder vertraging, waardoor je altijd als eerst op de hoogte bent van de tussenstand.

Of het nu gaat om de MLS, bekerwedstrijden uit het spannende US Open Cup toernooi of bijvoorbeeld vriendschappelijke wedstrijden: De redactie draait 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar op volle toeren.

Welke statistieken jij vindt bij de New York Red Bulls selectie

Het kader van de New York Red Bulls selectie biedt een helder overzicht van alle New York Red Bulls spelers die dit seizoen voor de club in de MLS uitkomen. Van elk teamlid zie je zijn actuele leeftijd en het aantal in actie gekomen wedstrijden gedurende de huidige jaargang.

Daaraan toegevoegd zie je statistieken op individuele basis. Dit gaat om de volgende cijfers:

Het aantal gescoorde doelpunten
De hoeveelheid gegeven assists
De verzameling gele en rode kaarten

Bekijk de nieuwste shirts en haal jouw exemplaar direct in huis

Voorafgaand aan elk nieuw seizoen lanceert de MLS club de nieuwe shirtcollectie. In een widget aan de rechterzijde van deze pagina, zie je het New York Red Bulls shirt waarmee de equipe aantreed in de eigen Red Bull Arena. Daarnaast vind je het actuele uitshirt van de club. Je kunt de tenues urenlang bekijken, maar kunt er ook voor kiezen om over te gaan tot een bestelling.

Zo kijk jij binnen no time wedstrijden van de New York Red Bulls op tv

New York Red Bulls wedstrijden worden in Nederland op tv uitgezonden. Je kunt de gehele Major League Soccer live kijken, als je daar een speciaal pakket voor hebt aangesloten. Heb je dat nog niet, dan doe je dit via Voetbal Vandaag tijdelijk met een exclusieve aanbieding.

Bij voetbal op tv staan alle Nederlandse tv providers. Klik op de aanbieder waarmee jij een contract hebt en bekijk de inhoud van alle pakketten. Je zult zien dat een bundel met de MLS, daarnaast ook andere aansprekende competities bevat zoals bijvoorbeeld de Eredivisie.

Je zou zeggen dat een mooie korting een extra reden is voor een pakket met voetbalzenders. In feite is het slechts een bijkomstigheid, omdat topvoetbal op tv kijken op zich al de jackpot is. Klik op de banner van Voetbal Vandaag om jouw pakket direct te activeren.

Waarom livestreams en live betting zo goed bij elkaar passen

Als je onderweg bent of bijvoorbeeld op vakantie, dan betekent dat niet dat je geen voetbal kunt kijken. Sterker nog, via bookmakers heb je zo een New York Red Bulls live stream te pakken waarvoor je helemaal niets betaalt.

Bijkomend voordeel is dat je bij bookies tegelijkertijd live betting kunt toepassen op wedstrijden die zijn begonnen. Dat betekent geld winnen terwijl je bovenop het wedstrijdverloop zit. Zoek van tevoren uit bij welke betting sites je livestreams kunt vinden en maak een account aan voor gratis voetbal.
Houd jezelf scherp met het laatste New York Red Bulls nieuws.

Nieuws kun je op verschillende manieren interpreteren. Bij Voetbal Vandaag vind je nieuws dat informatief van aard is en tegelijkertijd bijdraagt aan het analyseren van de club. Met andere woorden: nieuws vanuit een betting perspectief. Door deze pagina regelmatig te bezoeken, mis je niets en weet jij alles over de New York Red Bulls.

Vijf ongenaakbare feiten over de New York Red Bulls

  • ⚽ Ook New York Red Bulls is net als bijvoorbeeld Columbus Crew een van de tien founding Major League Soccer Clubs.
  • ⚽ Wist jij dat de club vanaf de oprichting in 1995 tot aan 2006 de naam New York / New York Metrostars droeg? De overname van energieblikjes-concern Red Bull baande de weg voor een nieuwe identiteit.
  • ⚽ Op het eerste eremetaal wacht de club maar liefst 17 jaar, waarna de Supporters Shield voor de eerste keer wordt gewonnen.
  • ⚽ Enkele wereldberoemde spelers die ooit het tricot van de The Red Bulls om hun schouders hebben gedragen zijn Lothar Matthäus, Thierry Henry en Roberto Donadoni. Ronald Waterreus was er ook actief.
  • ⚽ Nog een Red Bull feitje dan. Het stadion van NYRB heette voorheen Red Bull Park. Het bestuur vond Red Bull Arena echter beter passen bij ‘de activiteiten’ van het merk en dus volgde er een aanpassing.

Een samenvatting van de roemruchte clubgeschiedenis

Zoals je in de voorgaande alinea hebt kunnen lezen, is de club opgericht in 1995 als New York / New Jersey Metrostars. Samen met negen andere teams staat men aan de basis van de Major League Soccer, die in 1996 haar eerste seizoen in gaat.

Als in 2006 een overname door Red Bull wordt gerealiseerd, blijft niets meer bij het oude. Het logo, de clubnaam en het stadion worden stapsgewijs vervangen. Gelukkig mogen de supporters wel blijven, al is het niet te hopen dat er fans rondlopen met een tattoo van het voormalige logo.

Succes komt allesbehalve aanwaaien. Als verliezend finalist van de US Open Cup finale (2003) en de MLS Cup (2008), duurt het jaren voordat er feest gevierd kan worden. Het jaar 2013 is wat dat betreft een mijlpaal, met de eindzege in de Supporters Shield. Ook in 2015 en 2018 wordt de prestigieuze prijs gepakt.

De aartsrivaal is een ander team dan de derby tegenstander

Van oudsher clashen The Bulls met D.C. United, geografisch gezien een club die ligt op slechts 3.5 uur afstand. In 2015 was de MLS entree van New York City FC aanleiding voor de geboorte van de Hudson Derby. Het behoeft geen verdere uitleg dat er een gespannen sfeertje heerst bij een treffen tussen beide ploegen.