New England Revolution

New England Revolution is een Amerikaanse voetbalclub uit Foxborough, dat ligt in de staat Massachusetts. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club zoals de volgende wedstrijd in het New England Revolution programma, de laatste tien uitslagen en de New England Revolution stand.

Als jij wilt weten welke spelers er behoren tot het eerste team, kijk dan in het overzicht van de New England Revolution selectie. Achter alle spelers staan belangrijke statistieken vanuit een betting perspectief. Je ziet het aantal goals, assists en de hoeveelheden ontvangen gele en rode kaarten.

In een widget op deze pagina staat het nieuwe New England Revolution shirt waarmee de equipe aantreed in thuisduels, terwijl ook het actuele uitshirt wordt getoond. Beide tenues bestel jij met slechts een druk op de knop.

Blijf op de hoogte van betting gerelateerd New England Revolution nieuws in het kader met berichten. In elk artikel lees je waardevolle informatie die je kunt gebruiken bij het analyseren van de club.

New England Revolution speelt dit seizoen in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel het volgende duel in het New England Revolution programma

Bovenaan deze pagina vind jij het volgende duel dat op het New England Revolution programma staat. Deze wedstrijd kan gespeeld worden in de MLS, maar net zo goed in de Lamar Hunt US Open Cup.

Denk jij dat de volgende wedstrijd in het programma van New England Revolution zal eindigen in een thuiszege, een uit-overwinning of een gelijkspel? Klik jouw voorspelling aan bij de geïntegreerde 1X2 weddenschap en activeer het unieke wisdom of the crowd.

Dit is een computersysteem die alle voorspellingen opslaat en jou laat zien hoeveel procent van de prognoses naar dezelfde uitkomst gaat, als die jij hebt aangeklikt. De achterliggende gedachte hierbij is dat de massa over meer kennis beschikt dan een individueel persoon.

Bekijk de laatste tien New England Revolution uitslagen

De laatste tien uitslagen van New England Revolution zijn terug te vinden in het overzicht op deze pagina. Aan de datums naast de wedstrijden zie je wanneer er gespeeld is en welke clubs de tegenstanders waren.

Wil jij ook eindstanden uit volledige MLS speelrondes en uit andere competities zoals bijvoorbeeld de Eredivisie? Deze kun je vinden bij de uitslagen.

Check specifieke statistieken van de New England Revolution selectie

Binnen het kader van de New England Revolution selectie, zie jij alle spelers die het team vertegenwoordigen in de Major League Soccer en in het nationale Lamar Hunt US Open Cup bekertoernooi. Achter alle New England Revolution spelers vind je specifieke informatie over:

Leeftijden
Gespeelde wedstrijden
Gescoorde doelpunten
Gegeven assists
Gekregen gele en rode kaarten

Bestel direct het nieuwe New England Revolution shirt

Voetbal Vandaag is een unieke website die verder gaat waar concurrenten stoppen. Een mooi voorbeeld hiervan is de widget op deze pagina met het nieuwe New England Revolution shirt dat in het eigen Gillette Stadium wordt gedragen. Ook het uitshirt staat afgebeeld. Beide tenues zijn voor bezoekers exclusief te bestellen.

Lees New England Revolution nieuws vanuit betting perspectief

Aan de rechterzijde van deze pagina vind je nog een widget. Hierin staat berichten met New England Revolution nieuws, geschreven vanuit een betting perspectief.

De inhoud van deze artikelen kun jij perfect gebruiken tijdens analyseren van de volgende New England Revolution wedstrijd waarop je gaat inzetten. Het is een aanrader om dit nieuwsoverzicht regelmatig te bekijken. Daarmee verzeker jij jezelf van kennis die altijd up to date is.

Vijf interessante feiten over New England Revolution

  • ⚽ Samen met bijvoorbeeld Columbus Crew en het uit Carson afkomstige Los Angeles Galaxy, behoort ook New England Revolution tot de clubs die aan de basis staan van van de Major League Soccer. Het eerste competitieseizoen begin in 1996 met in totaal tien teams.
  • ⚽ Het seizoen 2007 wordt geweldig afgesloten, met de winst van de Lamar Hunt US Open Cup.
  • ⚽ Het klinkt bijna onwaarschijnlijk, maar de club loopt in 2002, 2005, 2006, 2007 en 2014 de MLS Cup mis door de finale te verliezen.
  • ⚽ De hoogste overwinning van de club is een 6-1 zege op Colorado Rapids. Dit heuglijke moment vindt plaats op 18 september 2004.
  • ⚽ Op 14 september 2014 hebben The Revs een totale offday. In het uitduel tegen Atlanta United FC wordt er met 7-1 verloren.

Een korte samenvatting over de New England Revolution geschiedenis

De club wordt opgericht op 17 oktober 1995 in Foxborough. Het logo van de club is een parodie op de Amerikaanse vlag, waarbij de sterren linksboven zijn veranderd naar een afbeelding van een voetbal. De clubkleuren zijn rood, wit en blauw.

Zoals je bij de vijf feiten hebt kunnen lezen, is New England Revolution een van de tien teams die vanaf het eerste MLS seizoen present zijn. Actief in de Eastern Conference, is de club een aantal maal zeer dichtbij het winnen van een prijs.

In de seizoenen 2005, 2006 en 2007 eindigt het team als tweede in de strijd om de MLS Cup (het algeheel landskampioenschap). Gelukkig weet de club in 2007 de Lamar Hunt US Open Cup te winnen, zodat de prijzenkast in ieder geval toch een bokaal bevat.

Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Gillette Stadium. Geopend op 9 september 2002 wordt dit stadion gedeeld met de American Football club New England Patriots, dat actief is in de NFL. De capaciteit van 68.756 wordt tijdens voetbalwedstrijden teruggebracht tot een totaal van 20.000.

De grootste rivaal van The Revs is zonder twijfel New York Red Bulls

Fans van New England Revolution beschouwen New York Red Bulls als hun grootste rivaal. Niet dat er specifiek iets is voorgevallen, maar ook in andere sporten bestaan er spanningen tussen de steden Boston en New York.

Een opmerkelijk feit is echter wel dat New England Revolution tot aan 2002, in maar liefst twintig ontmoetingen met The Bulls ongeslagen waren.