Nashville SC

Nashville SC is een Amerikaanse voetbalclub uit Nashville, gelegen in de staat Tennessee. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club dat is gelieerd aan voetbalwedden. De eerstvolgende wedstrijd in het Nashville SC programma wordt weergegeven, de tien laatste uitslagen en de stand van Nashville SC in de competitie.

Bekijk de Nashville SC selectie voor een actueel overzicht met betrekking tot welke spelers dit seizoen voor de club uitkomen. Achter alle teamleden staan specifieke statistieken over goals, assists en kaarten.

Op deze pagina vind je ook het nieuwe Nashville SC shirt waarmee men aantreed in het Nissan Stadium. Ook het tenue dat gedragen wordt in uitwedstrijden staat weergegeven, terwijl beide shirts te bestellen zijn.

Ben jij al tijdenlang op zoek naar een website die niet om de feiten heen draait, maar deze juist benoemt? Lees dan het Nashville SC nieuws, dat volledig is opgesteld vanuit een betting perspectief.

Nashville SC is door haar geografische ligging ingedeeld in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Nashville SC programma

Als jij wilt weten welke club de volgende tegenstander is in het Nashville FC programma, scroll dan naar boven op deze pagina. Hier zie je meteen of het gaat om een duel in de MLS, of bijvoorbeeld in de Lamar Hunt US Open Cup.

Het nummer van de speelronde is toegevoegd, evenals het stadion waarin wordt gespeeld. Aan de datum en tijd lees je af hoelang je moet wachten voordat de aftrap van de wedstrijd wordt verricht.

Denk jij dat Nashville SC de wedstrijd gaat winnen? Kies dan voor de club bij de weergegeven 1X2 weddenschap. Natuurlijk kun je ook de tegenstander laten winnen, of gaan voor een gelijkspel.

Jouw voorspelling wordt net als die van andere bezoekers opgeslagen in het unieke wisdom of the crowd. Het percentage dat je ziet, geeft weer hoeveel procent van de voorspellingen is gegaan naar de uitkomst die jij verwacht.

Je kunt Nashville SC wedstrijden nóg spannender maken, door het plaatsen van een voetbalweddenschap. Voetbal Vandaag vergelijkt exclusief de odds bij betting sites en toont jou de hoogste quotering en de naam van de bookmaker.

Kies het bedrag van je bankroll dat je, conform je voetbalwedden strategie, gaat inzetten en bevestig je bet. Op je elektronische betslip zie je het bedrag dat je wint bij een correcte voorspelling.

Bekijk Nashville SC uitslagen van de 10 laatste gespeelde wedstrijden

In het overzicht met Nashville SC uitslagen, zie jij de tegenstanders en de eindstanden uit de tien laatste gespeelde duels van de club. De wedstrijden staan gesorteerd op speeldatum. Het kan dus zijn dat een wedstrijd uit de Major League Soccer wordt opgevolgd door een duel uit de Lamar Hunt US Open Cup.

Check specifieke statistieken uit de Nashville SC selectie

Binnen het kader met de Nashville SC selectie, staan alle Nashville SC spelers die momenteel voor de club uitkomen in de MLS. Achter elke individuele speler staat zijn actuele leeftijd en het aantal gespeelde wedstrijden in het lopende voetbalseizoen.

Achter die twee statistieken vind je echter nog drie kolommen met cijfers. Hier staan van elk teamlid het aantal gescoorde goals, gegeven assist en de hoeveelheid gele en rode kaarten. Uiteraard worden het overzicht na elke speelronde automatisch voor jou geupdate.

Het nieuwe Nashville SC shirt kun jij meteen bestellen

In een widget aan de rechterzijde van deze pagina, zie jij de huidige twee shirts van de MLS club. Deze tenues zijn altijd actueel en worden voor aanvang van een nieuw seizoen direct vervangen voor de nieuwe exemplaren.

Je kunt het Nashville SC shirt dat jouw het meest aanspreekt, direct bestellen door op de knop ‘bestelling plaatsen’ te klikken.

Lees als eerst het laatste Nashville SC nieuws vanuit betting perspectief

Een tweede widget op deze pagina toont jou het een overzicht met waardevol Nashville SC nieuws. De artikelen die hierin zijn opgenomen, bevatten inhoud over de Major League Soccer club vanuit een betting perspectief. Dat betekent dat jij de informatie uit berichten kunt gebruiken tijdens het maken van een analyse.

Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd deze pagina goed in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

5 interessante weetjes over Nashville SC uit Tennessee

  • ⚽ In 2020 volgt er een uitbreiding van de MLS. Naast Nashville SC treed ook de nieuwe club Inter Miami CF toe tot de competitie.
  • ⚽ De hoogste overwinning van de club wordt in de Major League Soccer geboekt tegen Chicago Fire FC. Op 18 juli 2021 staat er een 5-1 eindstand op het scorebord.
  • ⚽ De recordnederlaag is een 3-1 verlies in de uitwedstrijd tegen Orlando City SC, op 27 augustus 2020.
  • ⚽ Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Nissan Stadium, van origine een American Football Stadion met plek voor 69.143 supporters.
  • ⚽ Walker Zimmerman komt in 2019 voor een bedrag van omgerekend 1,14 miljoen euro over van Los Angeles FC. Het is de hoogste transfersom die de club uitgeeft aan een binnenlandse speler.

Een korte samenvatting van de Nashville SC geschiedenis

Nashville Soccer Club ziet het levenslicht op 20 december 2017 en gebruikt de kleuren goud-blauw als huisstijl. In tegenstelling tot enkele andere clubs in de Verenigde Staten die na oprichting direct in de Major League Soccer gaan spelen, speelt Nashville SC in 2018 en 2019 in het USL Championship. Dat is onder de MLS het tweede niveau van Amerika.

In 2020 maakt de club haar debuut in de Eastern Conference van de MLS. Het eerste seizoen wordt afgesloten met zevende plek in de competitie, maar met een 14e plaats overall. Thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Nissan Stadium. In dit kolossale stadion, dat is geopend in 1999 als American Football stadion, passen bijna 70.000 supporters.

De rivaliteit met FC Cincinnati is buiten het veld ontstaan

In Nashville zijn supporters het er volgens verschillende bronnen over eens dat FC Cincinnati de aartsrivaal is. Het ontstaan van de rivaliteit tussen beide teams vindt zijn oorsprong buiten het veld.

Beide clubs dienen bij de MLS in januari 2017 een verzoek in om toe te mogen treden tot de Major League Soccer. Terwijl FC Cincinnati in die tijd reeds in de USL speelt, toeschouwersrecords breekt en alles netjes op orde heeft, heeft Nashville SC nog niet eens een professioneel team. Toch besluit de MLS om Nashville als eerst haar MLS franchise te geven.

FC Cincinnati ontvangt haar franchise 160 dagen later, maar stroomt uiteindelijk toch eerder in. Desalniettemin is de zogenaamde ‘voorkeursbehandeling’ de reden voor het ontstaan van de rivaliteit.