NAC Breda

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de ‘Parel van het Zuiden’ alias NAC Breda.

De eerstvolgende wedstrijd die op het NAC Breda programma staat, wordt bovenaan de pagina weergegeven. Meteen daaronder kun je nog eens terugkijken naar de laatste tien uitslagen die NAC Breda heeft geboekt.

Daaropvolgend is te zien op welke plaats NAC Breda in de stand staat, terwijl statistieken over de NAC Breda selectie een goed beeld geven met betrekking tot individuele speler-prestaties.

De Noad Advendo Combinatie draagt in thuiswedstrijden een geel-zwart tenue, volledig in lijn met de clubkleuren. Bekijk ook het uitshirt en doe jezelf of iemand anders een plezier met een aankoop van een NAC Breda shirt.

Heb jij je altijd al afgevraagd op welke zenders NAC Breda wedstrijden worden uitgezonden? Lees dan snel verder, want ook uitleg over (gratis) livestreams komt aan bod.

De pagina wordt afgesloten met informatie over het laatste NAC Breda nieuws, een categorie die artikelen bevat welke zijn opgesteld vanuit een voetbalwedden-insteek.

Voorspel de volgende wedstrijden in het NAC Breda programma

De Bredanaars spelen jaarlijks hun duels in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie en in het KNVB Bekertoernooi. Tevens is Nac al jaren een vaste deelnemer aan de  playoffs voor promotie en degradatie.

Je ziet meteen wat de volgende wedstrijd is binnen het programma van NAC Breda, waarbij de mogelijkheid bestaat hier een voorspelling op los te laten. Dat doe je door op de 1X2 weddenschap te klikken.

Een goede reden om je hieraan te wagen, is dat de bet na jouw prognose ‘openklapt’. Met het unieke wisdom of the crowd toont Voetbal Vandaag exclusief percentages van de gemiddelde voorspellingen van jouw medefans.

Kortom: Je ziet hoeveel procent van de bezoekers, die zich gewaagd hebben aan een  prognose, eenzelfde uitkomst in gedachten heeft.

Gestaafd door je eigen voetbalkennis in combinatie met die van anderen, kun je simpel geld winnen. Voetbal Vandaag geeft je alvast de hoogste odds. Om hier gebruik te maken, vul je een inzet in en klik je op ‘plaats weddenschap’.

De laatste tien NAC Breda uitslagen geven je inzicht in de vorm

Een enkele uitslag van NAC Breda is niet alleszeggend. Zo kan het team wellicht betere stats overleggen, maar toch met lege handen achterblijven.

Daarom zie je de laatste tien uitslagen van NAC Breda. Hiermee kun je concluderen in welke vorm de ploeg steekt over een langere periode.

Je kunt er bijvoorbeeld ook aan aflezen hoe sterk de tegenstanders waren en hoeveel goals er gemiddeld zijn gemaakt.

Als je competitie uitslagen van de meest recente speelronde wil weten, ga dan naar de Keuken Kampioen Divisie pagina. Je kunt hier speelrondes wijzigen en terugkijken tot de start van het lopende seizoen. Natuurlijk kun je ook het volledige programma alvast inzien.

Alle live uitslagen binnen no time op je scherm

Voetbal Vandaag geeft live uitslagen zonder vertraging van wedstrijden die reeds onderweg zijn. Je vind er dus altijd de actuele tussenstand van NAC Breda.

Bij elke noemenswaardige gebeurtenis wordt de score automatisch geupdate. Als je meer wedstrijdinformatie wil, klik je simpelweg op de tussenstand. Je ziet vervolgens:

 • Doelpuntenmakers
 • Het aantal corners
 • Gele en rode kaarten
 • Virtuele stand
 • Seizoensgemiddelden

Waardevolle statistieken die genoteerd staan bij de NAC Breda selectie

Voor het spelen van wedstrijden heb je spelers nodig. Het kader met daarin de selectie van NAC Breda gaat gepaard met enkele interessante statistieken. Van elke NAC Breda speler zie je van links naar rechts:

 • De leeftijd
 • Het aantal gespeelde duels
 • Gescoorde doelpunten
 • Gegeven assists
 • Gekregen gele en rode kaarten

Als je een weddenschap wilt plaatsen die betrekking heeft op slechts één speler, is de getoonde data zeer welkom.

Ben jij nieuw binnen de fabuleuze wereld van voetbalwedden, óf wil je weten welke bets er zijn en wat deze inhouden? Ga dan naar voetbalwedden.

Met een NAC Breda shirt laat je zien wat jouw club is

Aan de rechterzijde zie je een widget met daarin een tweetal shirts. Dit zijn het thuis- en uittenue van de Bredanaars.

Voor aanvang van elk seizoen wordt de nieuwe lijn bekendgemaakt. Meteen na de lancering wordt deze pagina aangepast en kun je ook meteen je bestelling plaatsen via de gelijknamige button.

Live topvoetbal op televisie kijken en gratis via livestreams

In het NAC Breda stadion ben je live getuige van een swingende B-side en Vak G, maar thuis kun je evengoed genieten van oogstrelend voetbal.

Nu is het zo dat NAC Breda wedstrijden worden uitgezonden op betaalzender ESPN. Daar heb je dus een optioneel pakket voor nodig dat je kunt afsluiten via je tv provider. Daar kunnen we allemaal wat van vinden, maar veranderen doet het niet.

Het is een geruststelling om te weten dat je via Voetbal Vandaag in ieder geval een zenderpakket kunt bemachtigen met een exclusieve korting. Globaal bestaan er vier verschillende pakketten.

 • ESPN Eredivisie
 • ESPN International
 • ESPN Compleet
 • Ziggo Sport Totaal

Onderzoek wijst uit dat het aanbod afhankelijk is per provider. Neem dus ook een kijkje bij andere aanbieders, zodat je een beslissing kunt maken over wat het best bij jouw past qua wensen.

Bij ESPN Eredivisie kijk je alle wedstrijden van NAC Breda. Met deze livestream Keuken Kampioen Divisie heb je een gratis voetbal livestream die je op je computer of mobiel apparaat kunt kijken.

Je kunt het ook over een heel andere boeg gooien. Wat denk je van (live) weddenschappen plaatsen en tegelijkertijd geheel kosteloos voetbal kijken? Aan de rechterkant zie je bookies die nu een stream van The Yellow Army uitzenden.

Op de livestream pagina staan alle betting sites die streams aanbieden van verschillende wedstrijden. Dit is altijd gratis, al is het vereist om een account aan te maken. Kost je maximaal een minuutje van je tijd.

Lees als eerst het laatste clubnieuws vanuit betting perspectief

NAC Breda nieuws is hot en veelbekeken. In tegenstelling tot onderwerpen die je op veel andere sites leest, vind je in het nieuwsoverzicht op deze pagina slechts artikelen met inhoud vanuit een voetbalwedden-achtergrond.

Dit kan statistische informatie zijn over teamprestaties, maar kan ook betrekking hebben op individuele spelers.

Vijf interessante feiten over The Yellow Army

 • ⚽ De afkorting NAC Breda staat voluit voor: Nooit Opgeven Altijd Doorzetten – Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning – Combinatie Breda.

 

 • ⚽ Het hoogste bedrag dat gemoeid is met een inkomende transfer is 700.000 euro. In 2006 wordt deze som op tafel gelegd voor Brian Pinas, die overkomt van het Belgische Cercle Brugge

 

 • ⚽ Maar liefst acht spelers worden voor meer dan een miljoen euro verkocht. Nemanja Gudelj levert in 2013 met drie miljoen euro het meest op.

 

 • ⚽ De hoogste overwinning wordt geboekt in 1984 tegen het inmiddels ter ziele gegane SC Veendam. De 10-1 overwinning is gezien de kansenverhouding nog aan de lage kant.

 

 • ⚽ In meer dan honderd jaar voetbal loop je natuurlijk ook wel eens tegen een nederlaag aan. De grootste wordt geleden tegen Feyenoord. Op 8 december 1963 wordt het 10-0.

De geschiedenis van de Noad Advendo Combinatie in 150 woorden

Als oprichtingsdatum van de club staat 19 september 1912 in de geschiedenisboeken, wanneer er wordt gefuseerd met inderdaad: de clubs Noad en Advendo.

Bij de invoer van het betaalde voetbal in het seizoen 1954/1955, krijgt NAC Breda een plek in de Eerste Klasse. Drie seizoenen later volgt promotie naar de Eredivisie. Verreweg het grootste gedeelte van haar bestaan is de club actief op het hoogste niveau. Sinds de laatste degradatie in 2019 naar de Keuken Kampioen Divisie, wacht men met smart op terugkeer naar de competitie waar het hoort.

In het meer dan honderdjarige bestaan worden er drie prijzen in de wacht gesleept. In 1921 worden de Bredanaars landskampioen, gevolgd door de bekerwinst in 1973. Het kampioenschap van de Eerste Divisie wordt behaald in 2000.

Van 1940 tot aan 1996 is het legendarische NAC Breda Stadion aan de Beatrixstraat de thuishaven. Sindsdien worden thuiswedstrijden afgewerkt in het Rat Verlegh Stadion.

Brabants vuurwerk in de streekderby met aartsrivaal Willem II

Wanneer beide clubs op hetzelfde niveau uitkomen, worden duels tussenbeide door supporters aan weerszijden rood omcirkeld in de agenda. De strijd tussen Breda en Willem II uit Tilburg neemt soms pikante vormen aan.

Zo beschikken beide teams over een fanatieke achterban, die zich op de laatste training voorafgaand aan de confrontatie behoorlijk laten gelden. Dit gebeurt aan de hand van fakkels, rookpotten en vocale steun.