MVV

Op deze pagina vind je informatie over MVV, een afkorting die staat voor Maastrichtse Voetbal Vereniging.

De eerstvolgende wedstrijd binnen het MVV programma wordt weergegeven, waarbij je de mogelijkheid hebt om de uitkomst van dit duel gratis te voorspellen. Daaronder staan de laatste tien uitslagen die MVV heeft geboekt.

De invloed van deze resultaten zie je terug in de ranglijst, waar je ziet op welke plaats MVV in de stand staat.

Er wordt specifiek ingegaan op prestaties van spelers uit de MVV selectie met onder meer statistieken als gescoorde goals en kaarten. Trekt een speler zijn MVV shirt uit na een doelpunt? Jij kan het tenue juist aantrekken door het meteen te bestellen via Voetbal Vandaag.

Het nieuwsoverzicht is speciaal opgezet voor actualiteiten rondom de Maastrichtenaren, waarbij voetbalwedden een hoofdrol speelt.

Wil jij weten op welke zenders je alle MVV wedstrijden live kunt kijken en waarom een legale livestream van topkwaliteit gewoon gratis te bekijken valt? De enige manier om daarachter te komen, is door snel verder te lezen.

Voorspel de volgende wedstrijd die op het programma van MVV staat

MVV speelt haar wedstrijden in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie, de tweede hoogste divisie van Nederland. Daarbij behoort automatisch deelname aan de KNVB Beker.

Zodra het duidelijk is welk team de volgende tegenstander is binnen het speelschema van MVV, kun je middels de geïntegreerde 1X2 weddenschap aanklikken wie jij denkt dat er gaan winnen.

Nadat je een keuze hebt gemaakt, wordt er aan de hand van percentages getoond wat overige bezoekers hebben aangeklikt. Deze unieke tool wordt wisdom of the crow genoemd en geeft je waardevolle kennis.

Die kennis kun je direct omzetten in geld, doordat Voetbal Vandaag jou de hoogste quotering geeft. Je vult het bedrag in waarmee dat je wilt vermenigvuldigen en ziet aansluitend je potentiële winst.

6 punten die jij haalt uit resultaten van de laatste tien wedstrijden

Het kader met daarin elke MVV uitslag die is genoteerd in de meest recente tien duels, is bijzonder waardevol. Hoewel je in eerste instantie misschien niet verder kijkt dan de score, geeft dit overzicht onder andere de volgende informatie prijs.

 • Recente vorm
 • Aantal gepakte punten
 • Aantal verliespunten
 • Sterkte van tegenstanders
 • Hoeveelheid gescoorde goals
 • Geïncasseerde doelpunten

Door hier goed naar te kijken, kun je hier rekening mee houden bij je analyse. Haalt de ploeg bijvoorbeeld meer punten in het MVV stadion als op vreemde ondergrond? Als je alle uitslagen uit de huidige speelronde wil bekijken, is de competitiepagina van de Keuken Kampioen Divisie de aangewezen plek.

Zonder vertraging alle actuele live uitslagen bij Voetbal Vandaag

Als je niet in de gelegenheid bent om naar een MVV wedstrijd te kijken, moet je kunnen rekenen op juiste tussenstanden. Bij Voetbal Vandaag worden alle uitslagen live bijgewerkt, synchroon met gebeurtenissen op het veld.

En dit heeft niet alleen betrekking op scores. Ook andere noemenswaardige zaken zoals gele en rode kaarten, het aantal corners en de virtuele stand worden pijlsnel bijgewerkt. Precies zoals je mag verwachten van een professionele site die bezoekers op de eerste plaats zet.

Deze statistieken haal jij binnen een oogopslag uit het MVV team

In het overzicht met de selectie kunnen MVV fans en overige voetballiefhebbers per individuele speler statistieken vinden over het aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, assists, gele en rode kaarten.

Met deze informatie kun je rekening houden als je wil gaan inzetten. Ben jij nieuw op het gebied van voetbalwedden en wil je uitleg over de verschillende mogelijkheden die er bestaan? Op de speciale voetbalweddenschappen pagina vind je de antwoorden op al jouw vragen.

Een MVV shirt kopen via deze pagina is een fluitje van een cent

De karakteristieke voetbaltenues die de sterrendragers in uit- en thuiswedstrijden om hun schouders hebben hangen, kun je bekijken en via de knop ‘bestelling plaatsen’ meteen laten afleveren.

Na de klik volgt er een link naar de MVV fanshop en anders naar de website van een erkend verkooppunt.

Dit weet jij nog niet over voetbal op tv of via een livestream in HD

MVV speelt jaarlijks in ieder geval competitiewedstrijden en duels om de KNVB Beker. In beide gevallen ben je voor een live uitzending in eerste instantie veroordeeld tot een abonnement op ESPN Eredivisie, dat wedstrijden uit alledrie de genoemde competities op televisie uitzend.

Heb je dit pakket nog niet aangevraagd, dan is nu het juiste moment aangebroken om dat te regelen. Ga naar voetbal op tv  en selecteer je huidige provider. Je ziet pakketten en prijzen en voor snelle beslissers staat er via Voetbal Vandaag een exclusieve aanbieding klaar. Die claim je door op de banner te klikken.

Een MVV livestream is inbegrepen bij een ESPN Eredivisie pakket. Je kunt echter ook gratis kijken via een bookmaker. Kijk rechts in het kader welke bookies nu meteen een stream voor je hebben klaarstaan. Dit kun je ook zien op de livestream pagina.

Waarom jij op deze pagina komt voor het laatste MVV nieuws

Wanneer je op zoek bent naar informatie over MVV Maastricht die verschil maakt ten opzichte van andere websites, is dit vanaf nu the place to be.

Serieuze artikelen met inhoud vanuit een betting perspectief met direct alle benodigde statistieken en het programma met de wedstrijden van vandaag.

Vijf dit moet je weetjes over de cultclub uit Mestreech

 • ⚽ In de prijzenkast is nog ruimte zat met slechts twee kampioenschappen van de Keuken Kampioen Divisie. Voor de hoogste eindklassering in de Eredivisie moeten we helemaal terug naar 1957. Het team van destijds werd vierde.

 

 • ⚽ De hoogste overwinning werd geboekt op 4 december 1976. In de Geusselt werd FC Dordrecht met 9-0 terug naar Zuid-Holland gestuurd.

 

 • ⚽ In 1965 wordt de grootste nederlaag geleden tegen het Ajax Amsterdam. Na negentig minuten plus blessuretijd staat er 9-0 op het scorebord.

 

 • ⚽ Wie kent Kenneth Perez niet? De Deen, tegenwoordig als analist actief, werd in 1997 vanuit Kopenhagen naar Maastricht gehaald voor omgerekend 500.000 euro. Nooit werd er meer betaald voor een speler.

 

 • ⚽ De hoogste transferopbrengst wordt ontvangen van spits Erik Meijer. In 1993 neemt PSV de Limburger over voor 1,55 miljoen euro.

Een beknopte versie van de MVV Maastricht geschiedenis

De club wordt opgericht op 2 april 1902 en speelt vanaf de oprichting van het betaalde voetbal voornamelijk in de Eredivisie. Omstreeks het jaar 2000 resulteren sportieve wanprestaties in de afdaling naar de Eerste Divisie. Supporters wachten inmiddels meer dan twintig jaar op een terugkeer naar het hoogste niveau.

De ploeg werkt haar thuiswedstrijden sinds 1961 af in de Geusselt. Door de jaren heen acteert de club eenmaal in Europa. Nadat het seizoen in 1970 wordt met een achtste plaats wordt afgesloten, schrijven de ‘Sjengen’ zich in voor de Intertoto Cup. In een poule met ZVL Zilina, Orebro SK en KSV Waregem wordt MVV Maastricht groepswinnaar.

Zoals je hebt kunnen lezen, worden er in de gehele historie twee Eerste Divisie kampioenschappen behaald. Op bekergebied springt een halve finaleplaats er tussenuit. In 1958.

Roda JC en Fortuna Sittard als rivalen in Limburgse derbies

De grootste rivaal op sportief- en supportersgebied is Roda JC Kerkrade. Bij confrontaties tussen beide teams gaat er op het veld soms hard aan toe. Met Fortuna Sittard is er een tweede tegenstander voor een Limburgse streekderby.