BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

MLS – Major League Soccer

De Major League Soccer is een fusie die bestaat uit de hoogste voetbalcompetities in de Verenigde Staten en Canada. Er spelen 24 Amerikaanse teams en drie Canadese clubs in de league, die volledig valt onder de verantwoordelijkheid van de United States Soccer Federation.

Op deze pagina kom je alles te weten over de afwijkende, in de positieve zin van het woord, maar veelbekeken MLS. Je ziet direct de uitslagen, de letterlijke stand van zaken en alle aankomende duels in de eerstvolgende speelronde. Een tip van Voetbal Vandaag: Dat wordt wakker blijven of de wekker zetten.

Bekijk alle MLS uitslagen vandaag in het actuele overzicht

Het seizoen in de MLS duurt een slordige zeven maanden (april – november) en in die periode spelen de 27 clubs allemaal 34 wedstrijden. Aantrekkelijk aan de Major Soccer League, is dat er zo’n beetje elke dag van de week wordt gespeeld.

De uitslagen worden per speelronde weergeven in het overzicht dat je bovenaan de pagina ziet staan. Wil je meer resultaten zien, dan kun je rechts bovenaan de speelronde aanpassen. Omdat het om reeds gespeelde wedstrijden gaat, kun je logischerwijs enkel terug in de tijd.

Hoe is de exacte MLS stand in de Eastern en Western Conferences

De Verenigde Staten zijn met zo’n 10.000.000 vierkante kilometer behoorlijk wijd in omtrek. Daarbij zijn de Canadese clubs nog niet eens meegenomen. Omdat uitwedstrijden behoorlijk veel reistijd kosten, besluit de USSF in 1999 tot het opsplitsen van de competitie in twee Conferences.

De 14 meest oostelijk gelegen clubs vormen samen de Eastern Conference, terwijl de 13 overige teams zijn geplaatst in de Western Conference. Je ziet de twee divisies onder elkaar staan op de pagina.

Hiermee zie je in een oogopslag hoe bijvoorbeeld New York City, de voormalige club van David Villa, het in het oosten doet. Of je werpt een blik op LA Galaxy in het westen, waar superster Zlatan Ibrahimovic furore maakte.

In de ranglijsten worden direct alle uitslagen verwerkt, door deze te allen tijde up to date zijn. Als exceptionele toevoeging zie je dankzij Voetbal Vandaag unieke statistieken die meer informatie geven over de resultaten in de laatste vijf wedstrijden. Door met je muis over een van de gekleurde blokjes te gaan, krijg je de uitslag te zien.

Wat staat er op het programma in de USA Major League Soccer

Ben jij benieuwd of er vandaag wordt gevoetbald in de MLS? Scroll dan direct door naar het actuele programma. Hier zie je welke aankomende wedstrijden er deze speelronde in beide Conferences worden gespeeld. Uiteraard voorzien van datum en aanvangstijd. Zo kun je optimale voorbereidingen treffen en er lekker voor gaan zitten.

MLS teams spelen in een andere tijdzone dan de tijden zoals we die in Nederland kennen. De Verenigde Staten kennen vier zones:

  • 🕕 Eastern Time (6 uur vroeger)

  • 🕗 Central Time (7 uur vroeger)

  • 🕘 Mountain Time (8 uur vroeger)

  • 🕚 Pacific Time (9 uur vroeger)

De tijden die je links naast de wedstrijden in het programma ziet staan, zijn omgerekend naar Nederlandse tijden. Wanneer de bal in de USA gaat rollen, is het in Nederland soms midden in de nacht. MLS live kijken is in ieder geval een enorm goede reden om wakker te blijven.