Minnesota United FC

Minnesota United FC is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit Minneapolis. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club vanuit een betting perspectief. Je ziet onder meer de volgende wedstrijd in het Minnesota United FC programma, uitslagen en de Minnesota United FC stand.

Binnen het kader met de Minnesota United FC selectie vind je alle eerste elftal spelers. Hierbij vind je waardevolle statistieken over goals, assists en kaarten. Dankzij de informatie over geblesseerde en geschorste spelers, kun je concluderen wie er in de volgende wedstrijd in ieder geval niet mee zullen doen.

Bekijk het nieuwe Minnesota United FC shirt dat in het Allianz Field Stadium en in duels op vreemde bodem om het lijf van de spelers hangt. Je kunt een bestelling plaatsen door op de toegevoegde knop te klikken in de widget.

Als je op zoek bent naar interessante informatie over de club met een link naar voetbalwedden, dan wend je jezelf tot het Minnesota United FC nieuws. Deze widget staat aan de rechterzijde op deze pagina geposteerd.

Met de clubkennis tot je beschikking, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben Minnesota United FC wedstrijden live te kijken. Zit jij met de vraag hoe je de MLS naar je televisie kunt halen, of wil je weten waar je een gratis Minnesota United FC live stream kunt vinden? Lees dan snel verder.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Minnesota United FC programma

De club speelt sinds 2017 in de Western Conference van de Major League Soccer. De eerstvolgende wedstrijd in het Minnesota United FC programma staat bovenaan aangegeven. De informatie die hieraan is toegevoegd, bestaat uit de volgende aspecten:

 • De competitie waarin wordt gespeeld
 • Het nummer van de speelronde
 • De naam van de tegenstander
 • De datum en tijd

Bij de vraag ‘wie gaat er winnen?’ vul je interactief jouw 1X2 voorspelling in. Je laat een van beide ploegen winnen, of kiest voor een gelijkspel. Daarmee activeer je een unieke tool, genaamd wisdom of the crowd.

Dit is een hulpmiddel dat alle ingegeven voorspellingen opslaat en de resultaten hiervan weergeeft in procenten. Je ziet bij de drie mogelijke uitkomsten van de 1X2 bet dus drie percentages staan. Daaraan kun je dus afleiden welk resultaat het meest populair is onder stemmers.

Je kunt jouw prognose omzetten in een voetbalweddenschap. De beste odd staat evenals de naam van de bookmaker die deze quotering aanbiedt, reeds in je beeldscherm. Kies het bedrag dat je met deze odd wilt vermenigvuldigen, bekijk het potentiële winstbedrag en bevestig je weddenschap.

Wil je meer opties qua voorspellen? Op voetbalwedden vind je uitleg over verschillende weddenschappen en hoe je deze kunt plaatsen. Hier vind je ook tips van professionele gokkers over hoe je winstgevend kunt betten op de lange termijn.
Bekijk statistieken van de laatste tien Minnesota United FC uitslagen

Zonder dat je naar eindstanden kijkt, zie je bij de laatste tien uitslagen van Minnesota United FC meteen in welke vorm de club uit Minneapolis verkeert. De legenda aan de rechterkant toont namelijk drie icoontjes die staan voor winst, verlies en gelijkspel.

Uitslagen zeggen niet alles, maar wel veel. Een club kan het gehele duel domineren, maar uiteindelijk toch verliezen. Om meer te weten te komen over het wedstrijdbeeld, kun je daarom elke uitslag aanklikken.

Op de wedstrijdpagina vind je namen van doelpuntenmakers, wissels en spelers die een gele en/of rode kaart hebben gekregen. Ook staan er cijfers en statistieken over onder andere corners, gevaarlijke aanvallen en reddingen van de keeper. Uniek is hier dat je gemiddelde data ziet staan over het gehele seizoen.

Voor live uitslagen kom je vanaf nu bij Voetbal Vandaag

Wat is volgens jou de definitie van ‘live’ uitslagen? De betekenis die Voetbal Vandaag hieraan toekent, is een tussenstand die actueel en zonder vertraging wordt doorgegeven.

Bij Voetbal Vandaag vind je te allen tijde live uitslagen van wedstrijden die momenteel worden gespeeld. Er bestaat geen andere website of live scorings app die tussenstanden met dezelfde snelheid update.

Het verband tussen de Minnesota United FC selectie en speler specials

In het overzicht met de Minnesota United FC selectie staan alle spelers die momenteel onder contract staan bij de club. Achter alle Minnesota United FC spelers vind je statistieken over het aantal gescoorde doelpunten, gegeven assists en de hoeveelheid ontvangen gele en rode kaarten.

Deze cijfers lenen zich perfect voor zogeheten speler specials, waarbij je weddenschappen specifiek richt op prestaties van spelers. Is er bijvoorbeeld een speler die aan de lopende band, dan kun je overwegen om te wedden op goals.

In de speciale widget vind je altijd de nieuwste shirts van de club

Voorafgaand aan elk seizoen presenteert de club nieuwe tenues. Meestal zijn dit er twee, het Minnesota United FC shirt dat in het eigen Allianz Field wordt gedragen en het tricot waarmee wordt gespeeld in uitwedstrijden. Beide shirts vind je in de widget aan de rechterzijde en kun je bijgaand bestellen via de toegevoegde knop.

Haal MLS wedstrijden live in huis en naar je mobiele apparaat

Amerikaans voetbal stijgt de laatste jaren hard in populariteit. Wedstrijden uit de Major League Soccer, de US Open Cup en de CONCACAF Champions League zijn ook in Nederland live op televisie te bekijken. Hierbij is het voordeel dat de Verenigde Staten er andere tijdzones op nahouden.ten opzichte van ons land. De plaatselijke tijd in Amerika is minimaal zes uur vroeger.

Daardoor kun je met een zenderpakket eerst kijken naar topvoetbal van Europese bodem zoals de Spaanse La Liga en aansluitend blijven zitten voor de MLS. Minnesota United FC live kijken is tijdelijk extra voordelig, met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag. Activeren is simpel, snel en doe je als volgt:

 • Ga naar voetbal op tv
 • Selecteer je tv aanbieder
 • Bekijk de verschillende pakketten
 • Maak een persoonlijke keuze
 • Klik op de banner van Voetbal Vandaag
 • Volg de aangegeven stappen

Hoe jij bij bookies gratis voetbal kijkt en tegelijk kunt voetbalwedden

Voor een Minnesota United FC live stream kun je terecht bij bookmakers. Zij houden er speciale afspraken met zendgemachtigden op na, waardoor jij helemaal niets hoeft te betalen en toch gratis voetbal kunt kijken. Het enige wat er van je wordt verwacht, is het aanmaken van een account. Bij de meeste bookies staat registreren gelijk aan een lekkere welkomstbonus.

Bovendien zijn bookmakers bij uitstek het ideale platform voor het plaatsen van voetbalweddenschappen. Zo kijk je dus gratis voetbal, terwijl je ook nog eens geld kunt winnen.

Volg de club op de voet met het Minnesota United FC nieuws

De widget met nieuws over de club bevat expliciet artikelen die geschreven zijn vanuit een betting perspectief. Dat betekent uitsluitend waardevolle informatie die je kunt gebruiken tijdens voetbalwedden. Open direct het bovenste artikel en kom te weten welke voordelen jij hieruit haalt.

Vijf interessante feiten over The Loons

 • ⚽ De bijnaam van de club is The Loons, een verwijzing naar de ijsduikende Minnesota vogel.

 

 • ⚽ Hoewel opgericht in 2015, maakt de club haar debuut in de MLS pas in 2017. De oorzaak hiervan lees je in de geschiedenis over Minnesota United FC.

 

 • ⚽ Het Minnesota United FC stadion heet Allianz Field. Dit onderkomen is opgeleverd in 2019 en biedt plaats aan 19.400 supporters.

 

 • ⚽ In het seizoen 2018/2019 wordt bijna de US Open Cup gewonnen. In de finale is Atlanta United FC met 1-2 te sterk.

 

 • ⚽ Geluk en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Op 29 juni 2019 wordt er met 7-1 gewonnen van FC Cincinnati, terwijl de recordnederlaag van de club een 1-6 verlies betreft tegen Atlanta United FC in 2017.

Een samenvatting van de Minnesota United FC geschiedenis

Toegegeven, de MLS is een competitie apart. De levensduur van menig club is gemiddeld een jaartje of tien, waarna de boel wordt opgedoekt en er drie dagen later een nieuwe club wordt opgericht onder dezelfde naam. Er zijn voorbeelden te over.

Minnesota United FC ziet het levenslicht op 25 maart 2015, als voortvloeisel van het voormalige Minnesota Stars FC. Deze club speelde in de NASL, een competitie die slechts zes jaar bestond.

The Loons worden gezien als een noodzakelijke uitbreiding van de Major League Soccer, maar het is dringen geblazen. Minnesota United FC moet wachten op Los Angeles FC (opgericht in 2014), dat de eerstvolgende plek mag innemen. Na drie jaar is laatstgenoemde er ‘nog niet klaar voor’, waardoor de club uit Minneapolis in 2017 alsnog eerder mag instromen.

De zoektocht naar een aartsrivaal werpt meerdere kandidaten op

Voor een club die dusdanig jong is als Minnesota United FC, is het lastig om een historische aartsrivaal te benoemen. Zoiets groeit met de jaren en in dit geval is het zaadje pas net geplant.

Een speurtocht binnen de wondere wereld van het wereldwijde web levert fanpagina’s op waarbij de namen van Atlanta United FC en Colorado Rapids opvallend vaak terugkomen als minst geliefde tegenstanders.