Manchester United FC

Deze pagina bevat informatie over onder andere het programma, de stand en uitslagen van  Manchester United FC.

In het Manchester United programma zie je direct welk team de volgende tegenstander is, op welke datum er wordt gespeeld en op welk tijdstip jij voor de televisie moet plaatsnemen.

Qua historische resultaten krijg je een overzicht van de laatste tien Manchester United uitslagen, inclusief de huidige stand van Manchester United in de Premier League. De club is speciaal gemarkeerd, zodat je niet hoeft te zoeken.

Ga dieper in op statistieken die zijn gelinkt aan spelers van de Manchester United selectie en verzeker jezelf van een Manchester United shirt.

Met alle hedendaagse mogelijkheden, is Manchester United live kijken supersimpel. Je moet alleen wel weten hoe. Het antwoord hierop vind je verderop deze pagina, net als informatie over aanbiedingen die nauwelijks zijn te weigeren.

Ben jij op zoek naar Manchester United nieuws dat voor de verandering écht bijdraagt aan jouw voetbalkennis over de club? Lees dan snel verder en vindt uit welke voordelen je hieruit kunt halen.

Volgende wedstrijd Manchester United

De titel lijkt wellicht wat suggestief, maar dat is het niet wanneer je het goed aanpakt. Je kunt de volgende wedstrijd van de Mancunians namelijk voorzien van een voorspelling.

Dit doe je dankzij de toevoeging van de poll. Klik op een van de drie uitkomsten en wordt direct geconfronteerd met percentages die weergeven wat overige fans verwachten.

De resultaten van wisdom of the crowd blijken net zoals bijvoorbeeld bij het programma Miljoenenjacht, een element dat maar beter serieus genomen kan worden.

Voor het toevoegen van een extra spanningsveld aan het Manchester United programma, kun je overgaan tot voetbalwedden. De best betalende odd voor dit duel krijg je alvast cadeau. Vul het bedrag in dat je daaraan wil koppelen en laat je bankrekening volstromen.

Wil je liever zelf je quoteringen berekenen, ga dan naar de Odds pagina. Daar vind je ook informatie over hoe je deze handige tool kunt downloaden.

De laatste tien Manchester United FC uitslagen inclusief statistieken

In het kader met uitslagen van Manchester United FC, staan de eindstanden van de tien laatst gespeelde wedstrijden. Dit kunnen uitslagen zijn uit verschillende competities zoals de Premier League, FA Cup, EFL Cup, UEFA Champions League of zelfs de UEFA Europa League.

Aan Manchester United FC uitslagen kun je een aantal zaken afleiden. Zo zie je bij elke uitslag welk team de tegenstander was, hoeveel punten er zijn behaald en of het doelsaldo positief of negatief uitpakt.

Alleen Voetbal Vandaag heeft de allersnelste live uitslagen

Voor alle uitslagen die live binnen verschillende competities in Engeland worden gespeeld, ga je naar de voetbal uitslagen vandaag. Live uitslagen worden hier altijd zonder vertraging bijgewerkt, waardoor je over de actuele tussenstand beschikt. Als je meer wil weten over de wedstrijd, klik je op de livescore.

Check de meest belangrijke statistieken van de spelersselectie

De Manchester United selectie bestaat uit veel spelers, toch kunnen er voor elke wedstrijd maar elf namen worden opgesteld. In het overzicht met de selectie zie je statistieken van individuele voetballers. Deze data kun je perfect gebruiken om voetbalweddenschappen mee te plaatsen.

Zo wordt er onder meer getoond hoeveel wedstrijden een speler tot op heden aan de aftrap heeft, maar zie je ook het aantal gescoorde doelpunten en assists. Natuurlijk kun je ook zien hoeveel gele en rode kaarten er zijn verzameld.

Sommige Manchester United spelers worden gespaard voor belangrijke wedstrijden zoals duels in de UEFA Champions League of een andere competitie binnen Europa. Wanneer er zich een blessure of schorsing voordoet, wordt dat duidelijk door een speciale vermelding bij de speler.

Bekijk de huidige shirts en plaats desgewenst gelijk een bestelling

Voor aanvang van een nieuw seizoen presenteert de club altijd nieuwe shirts. Meteen na de lancering vind je het officiële Manchester United FC shirt in de widget. Door op ‘bestelling plaatsen’ te klikken, plaats je gek genoeg een bestelling. Wie had dat nu verwacht. Anyway, een tenue van de recordkampioen van Engeland is natuurlijk hartstikke vet om te hebben.

Haal topvoetbal uit Engeland en Europa per direct naar je tv scherm

Als je niet aanwezig kunt zijn op Old Trafford, zit er niets anders op dan Manchester United FC live op televisie of via een livestream te volgen. Met het zenderpakket Ziggo Sport Totaal kijk je alle wedstrijden uit de volgende competities:

  • Premier League
  • FA Cup
  • EFL Cup / League Cup
  • UEFA Champions League

Om dit direct te activeren, ga je naar de ‘voetbal op tv’ pagina. Hier selecteer je jouw tv aanbieder en klik je op de banner van Voetbal Vandaag. Als je tenminste gebruik wilt maken van een exclusieve aanbieding.

Het is ook mogelijk om een livestream van Manchester United FC te bekijken middels de Ziggo Sport Totaal applicatie. De tweede optie die je hebt zijn bookmakers. Aan de rechterzijde zie je betting sites staan die een Manchester United FC stream aanbieden.

Je maakt snel een account aan en krijg vanaf dat moment voor eeuwig gratis voetbalstreams.. Een bijkomend bookmaker voordeel is dat er tegelijkertijd weddenschappen kunnen worden geplaatst, waardoor je geld kunt winnen met kosteloos topvoetbal kijken.

Nieuws over Manchester United FC altijd vers van de pers

Met het nieuwsoverzicht dat je ziet staan, is iets speciaals aan de hand. Er is namelijk bewust gekozen om inhoud te creëren waar je daadwerkelijk iets aan hebt al je gaat voetbalwedden.

Onderwerpen die passeren kennen vrijwel altijd een statistische inhoud, al kunnen ook de huidige vorm of individuele prestaties van spelers aan bod komen.

Vijf weetjes over Manchester United FC

 

  • ⚽ Sinds de officiële oprichting van de Premier League per het seizoen 1992/1993, wordt geen club vaker kampioen dan The Red Devils. Dat betekent automatisch dat Manchester United recordhouder is.

 

  • ⚽ Op 2 februari 2021 gaat een bezoek aan Old Trafford helemaal mis voor Southampton FC. Met het schaamrood op de kaken verdwijnt de club met een 9-0 nederlaag op zak door de achterdeur van het stadion.

 

  • ⚽ De hoogste competitienederlaag in de clubhistorie, wordt noemenswaardig genoeg geleden op eigen veld. Na een ongekende slachtpartij triomfeert Tottenham Hotspur met 1-6.

 

  • ⚽ Ook United is niet vies van het neertellen van transfersommen die ‘ietwat’ aan de hoge kant zijn. De duurste inkomende speler in de clubgeschiedenis is de Fransman Paul Pogba. Kosten: 105 miljoen euro.

 

  • ⚽ De Nederlander die de meeste wedstrijden voor de club speelt, is keeper Edwin van der Sar. Hij verdedigt het doel maar liefst 186 maal.

Speerpunten uit de rijke geschiedenis van Manchester United FC

De Manchester United Football Club wordt geboren op 25 mei 1878. De club heet tot aan 1902 echter Newton Heath L&YR FC.

Gedurende de historie passeren veel belangrijke namen de revue in Manchester. Matt Busby is middels verschillende functies ruim 37 jaar betrokken bij de club. Als trainer wint hij titels en onder meer de Europa Cup I.

Op donderdag 6 februari 1958 wordt het grootste verlies in de clubgeschiedenis geleden in de vorm van een tragedie die tot op heden elk jaar wordt herdacht. Tijdens een vliegtuigcrash in het Duitse München komen er 23 personen om het leven, waaronder zeven spelers.

Wie ook voor altijd aan de club gelinkt zal worden is Sir Alex Ferguson. Hij is maar liefst 27 jaar trainer van de club die haar thuiswedstrijden sinds het jaar 1910 afwerkt op Old Trafford.

Duels tegen aartsrivaal Liverpool en de Manchester Derby

Van oudsher is Liverpool FC de grootste sportieve rivaal in de North West-derby tussen de twee industriesteden.

De geschiedenis wijst uit dat beide clubs in hun eigen periode het meeste zilverwerk binnenhaalden en daarmee over Engeland heersten. De rivaliteit leeft niet alleen onder supporters, maar ook onder spelers. De laatste voetballer die een rechtstreekse transfer tussen beide clubs maakt, was Phil Chisnall in 1964.

In de Manchester Derby gaat het om de eer van de stad. Met het inmiddels ijzersterke Manchester City als opponent, staat er genoeg vuurwerk op het programma. Andere clubs waarmee rivaliteit bestaat zijn Leeds United en het Londense Arsenal FC.