Los Angeles FC

Los Angeles FC is een voetbalclub uit de stad Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club vanuit een betting perspectief. Je ziet de volgende wedstrijd in het Los Angeles FC programma, de tien laatste uitslagen en de Los Angeles FC stand.

Het venster met de Los Angeles FC selectie gaat gepaard met belangrijke statistieken over individuele prestaties. Van alle Los Angeles FC spelers zie jij in tabelvorm alles over goals, assists en kaarten. Ideaal voor een weddenschap op een heerlijke player special.

Twee belangrijke widgets op deze pagina bevatten de nieuwste shirts van de club en Los Angeles FC nieuws. Hier vind je actualiteiten rondom het team die je niet mag missen tijdens het analyseren van The Wings.

Wil jij graag weten hoe je alle wedstrijden van Los Angeles FC live op tv kunt kijken en via een livestream? Lees dan snel verder. Voor beide mogelijkheden vind je op deze pagina een stappenplan tot in detail.

Los Angeles FC is dit seizoen ingedeeld in de Western Conference van de Amerikaanse Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Los Angeles FC programma

De volgende wedstrijd van The Black and Gold staat aangegeven in het Los Angeles FC programma. Hierbij staat vermeld onder welke competitie het duel valt, maar ook het nummer van de speelronde en de juiste datum. De klok telt ondertussen af naar het begin van de wedstrijd.

Onder de kop ‘wie gaat er winnen’ is het aan jou om je voorspelling kenbaar te maken. Je kiest voor een overwinning van FC Los Angeles, het andere team, of gaat voor een gelijkspel.

Met jouw voorspelling activeer je het unieke wisdom of the crowd. Dit hulpmiddel verzamelt alle prognoses van individuele bezoekers. Bij elk van de drie mogelijke uitkomsten staat een percentage.

Jouw eigen kennis, aangevuld door de meningen van de massa, kun je omzetten in een weddenschap. Voetbal Vandaag vergelijkt speciaal voor jou alle quoteringen bij bookmakers en toont jou de beste odd bij deze 1X2 weddenschap. Plaats de weddenschap door een inzet te kiezen. Houd hierbij altijd rekening met de grootte van je bankroll.

Bekijk meteen de laatste tien Los Angeles FC uitslagen

In het overzicht met Los Angeles FC uitslagen vind je de eindstanden uit de laatste tien wedstrijden. De uitslag van het meest recent gespeelde duel staat bovenaan. Uitslagen vertellen je een aantal belangrijke aspecten zoals de tegenstanders waartegen gespeeld is en de vorm waarin het team verkeert. Ook haal je het doelsaldo (goals voor en tegen) uit eindstanden.

De snelste live uitslagen vind je alleen bij Voetbal Vandaag

Als je niet in de gelegenheid bent om een wedstrijd live te kijken, dan wil je in ieder geval actuele tussenstand kunnen volgen. Voetbal Vandaag is een onderscheidend platform dat uitslagen live weergeeft. Het doorgeven van live scores gebeurt zonder enige vorm van vertraging.

Bij doelpunten worden de tussenstanden meteen geupdate. Je kunt elke live score aanklikken voor informatie over het duel tot in detail. Naast namen van doelpuntenmakers vind je op de speciale wedstrijdpagina eveneens statistieken.

Check specifieke statistieken van volledige Los Angeles FC selectie

Het overzicht van de Los Angeles FC selectie toont de spelers die onderdeel uitmaken van het eerste team. Bij alle Los Angeles FC spelers staan hun huidige leeftijden en het aantal gespeelde wedstrijden.

Je vindt hier ook betting statistieken in drie verschillende kolommen. Van elke speler zie je het aantal gemaakte doelpunten, gegeven assists en de hoeveelheid gele en rode kaarten.

Support de community en bestel jouw Los Angeles FC shirt

De MLS is een machtig mooie competitie, maar hoe vind je het nieuwe Los Angeles FC shirt eruit zien? In de widget aan de rechterkant van deze pagina zie je het thuistenue en de uit-variant. Beide tricots zijn en passant te bestellen.

Hoe jij alle wedstrijden uit de MLS live op televisie kunt kijken

Alle wedstrijden uit de Major League Soccer en de US Open Cup worden in Nederland live op tv uitgezonden. Om de verrichtingen van Los Angeles FC live te volgen, heb je kanalen nodig die niet in het basispakket zijn opgenomen.

Deze worden in een bundel aangeboden via je tv provider. In een pakket zitten naast voetbal uit de MLS, ook andere competities zoals bijvoorbeeld de Duitse Bundesliga. Over de prijs van een pakket hoef je niet in te zitten, Voetbal Vandaag heeft namelijk een exclusieve aanbieding voor je klaarstaan.

Via voetbal op tv selecteer je allereerst jouw aanbieder. Vervolgens zoek je de competities die jij graag wilt zien en bekijk je in welk pakket deze zijn opgenomen. Klik op de banner van Voetbal Vandaag om over te gaan tot activeren.
Bij een bookmakers kun je gratis voetbal kijken en wedden combineren

Op zoek naar een Los Angeles FC live stream? Via betting sites kijk je volledig gratis naar de beste streams uit de Major League Soccer en talloze Europese topcompetities. Je kiest zelf wat je wilt zien. Om direct te beginnen met kijken, hoef je slechts een account aan te maken.

Een bookie is tevens de aangewezen plek om geld te winnen met voetbalwedden. Plaats je weddenschappen voorafgaand aan wedstrijden, of haak in met live betting. Ga jij voor de volle winst, of neem je genoegen met minder en maak je tussentijds gebruik van de cash out mogelijkheid?

Voetbalweddenschappen plaats je pas na het lezen van clubnieuws

Binnen het kader met nieuws over de club vind je artikelen die zijn opgesteld vanuit een betting perspectief. Het gaat inhoud waar jij voordeel uit haalt bij voetbalweddenschappen. Dit kunnen bijvoorbeeld uitgebreide statistieken zijn over een bepaalde speler of over het gehele team.

Voor de duidelijkheid vind je in het overzicht geen Voetbalprimeur-achtige content, zoals 300 woorden over de reacties van trainers na een verliespartij.

Vijf feiten over Los Angeles FC uit Californië

  • ⚽ Alle spelers van het eerste elftal zijn ouder dan de club zelf. Los Angeles FC bestaat namelijk pas sinds 2014 en debuteerde in de Major League Soccer in het seizoen 2018.

 

  • ⚽ In 2019 wint de club de Supporters Shield. In het jaar 2020 is men bijzonder dichtbij CONCACAF Champions League winst, ware het niet dat het Mexicaanse Tigres UANL daar in de finale een stokje voor steekt.

 

  • ⚽ De Mexicaan Carlos Vela is een legende in LA. Als topscorer wint hij in 2019 de MLS Golden Boot, terwijl hij in datzelfde jaar ook wordt gekroond tot de beste speler van de Major League Soccer.

 

  • ⚽ De hoogste overwinning boekt de club op 24 september 2020. Vancouver Whitecaps uit Canada wordt met 6-0 opzij geschoven.

 

  • ⚽ De grootste nederlaag lijdt Los Angeles FC op 7 april 2018. Amper een maand na het MLS debuut gaat de uitwedstrijd tegen Atlanta United FC met 5-0 verloren.

Een korte samenvatting over de geschiedenis van The Wings

Na het verdwijnen van Chivas USA op 27 oktober 2014 wil de MLS zo snel mogelijk een vervanger laten instromen. Drie dagen later wordt daarom de club Los Angeles FC opgericht. Uiteindelijk duurt het tot maart 2018 voordat de club haar debuut opluistert in de Major League Soccer.

In 2019 wordt de Supporters Shield gewonnen. Een jaar later in 2020 reikt de ploeg zelfs tot de CONCACAF Champions League finale. Hierin trekt de Mexicaanse opponent Tigres UANL met 2-1 aan het langste eind.

Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Banc of California Stadium, dat feestelijk werd geopend op 18 april 2018. Tijdens de openingswedstrijd waren alle beschikbare 22.000 plaatsen bezet.

De El Tráfico derby van Los Angeles tegen LA Galaxy

Het is redelijk voor de hand liggend dat twee clubs uit dezelfde stad, beide actief in de Western Conference, elkaars sportieve vijand zijn. Dat is in het geval van Los Angeles FC en LA Galaxy dan ook niet anders.

Een treffen tussen beide teams wordt aangeduid als de El Tráfico derby, vernoemd naar het de snelweg die beide clubs met elkaar verbindt.