Spaanse stunt in de maak? Real Madrid moet achter Getafe aan

Koploper Real Madrid speelt op dit moment een uitwedstrijd tegen Getafe, de nummer 16 van Spanje. Het verschil op de ranglijst tussenbeide, bedraagt maar liefst 31 punten. Des te verrassender is de tussenstand waarmee beide ploegen de rust in gaan. Dankzij een vroeg doelpunt van de clubtopscorer Enes Ünal leidt de thuisploeg halverwege met 1-0.

Enes Unal viert zijn doelpunt met teamgenoten in de wedstrijd tegen Real Madrid
© VoetbalVandaag Images | 02-01-2022 15:01

De vraag is of Real Madrid de tweede helft kan aangrijpen om de score om te draaien. Tot op heden hebben de Madrilenen 77% balbezit. Hieruit, en uit 5 corners, kunnen we slechts een doelpoging noteren.

Getafe heeft beduidend minder balbezit, slechts 1 corner en wist tweemaal op doel te schieten. Een van deze schoten was Real goalie Thibaut Courtois te machtig.

Stunt in de maak? Live wedden op Getafe - Real Madrid

De pre match odd voor winst van Getafe stond bij Bet365 liefst op 6.50. Inmiddels is deze door de bookmaker bijgesteld naar 2.40. Denk jij dat Real Madrid de wedstrijd alsnog weet te winnen? Hiervoor staat een live odd van 3.10.