BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier
  • Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Livescore

Voetbal Vandaag livescore zijn alle liveuitslagen van alle voetbalwedstrijden die vandaag worden gespeeld. Onze livescore wordt supersnel weergegeven, zonder enige vorm van vertraging.

  • Vandaag 30 november
  • Morgen
  • Deze week
Filter wedstrijden op:
Tijd Competities

Op deze pagina vind je alle wedstrijden die op dit moment live worden gespeeld. De meest acurate livescore direct en zonder vertraging in je beeld. Een must voor bij live voetbalwedden maar ook voor de casual voetballiefhebber een must. De livescore van Voetbal Vandaag is niet alleen supersnel, het brengt de liveuitslagen op een geheel vernieuwde wijze.

Voor relevante stats over een livescore, klik je eenmaal op de tussenstand. Er opent zich een venster waarin je wedstrijdinformatie krijgt over de liveuitslagen. De doelpuntenmakers zijn genoteerd, terwijl je ook het aantal corners en kaarten van beide teams krijgt te zien.

Tenslotte geeft Voetbal Vandaag actuele gegevens over wat de tussenstanden voor invloed hebben op de laatste wedstrijden, gemiddelden dit seizoen en de stand op de ranglijst. Met deze informatie ben je overal van op de hoogte. Onderin het venster kun je die kennis meteen omzetten in geld. We geven jou de beste odds, die direct te verzilveren zijn bij de meest gunstige bookmaker.

Klik op de voetbal vandaag live tussenstanden voor meer kennis

Live tussenstanden zie je natuurlijk op de liveuitslagen pagina, daar is geen twijfel over mogelijk. Heerlijk overzichtelijk en daarmee straight to the point.

Mogelijkheid nummer twee is het navigeren naar de homepagina, waar de livescores tussen de uitslagen en het aankomende voetbal programma staan genoteerd. Een live tussenstand zegt zoveel meer dan slechts twee getallen met een streepje ertussen. Het geeft je allereerst een indicatie van welk er op dat moment de bovenliggende partij is.

Door rechts naast de live wedstrijd op de plus met ‘meer info’ te klikken, klapt er een venster bomvol relevante informatie open.

Live Uitslagen en statistieken die je nodig hebt om een live bet te plaatsen

Om een succesvolle live weddenschap te kunnen plaatsen, heb je accurate informatie nodig om het verdere wedstrijdverloop zo goed mogelijk te kunnen inschatten. Die data krijg je van Voetbal Vandaag. Dit is wat je ziet:

Bij een andere live score dan 0-0, staan doelpuntenmakers en de minuten waarin is gescoord aangegeven. 

In hetzelfde blok vindt je ook het aantal kaarten dat een team eventueel verzameld heeft en het aantal genomen corners.

Laatste wedstrijden

Vorm heeft betrekking op de laatste vijf wedstrijden, waarbij het grijze vlak met daarin het vraagteken staat symbool voor de live wedstrijd die momenteel gespeeld wordt.

Je ziet bijvoorbeeld hoeveel winstpartijen beide teams hebben geboekt, maar ook hoe de verhoudingen liggen in onderlinge resultaten.

In het geval dat je wil inzetten op een Both Teams To Score (BTTS), zie je of beide teams daadwerkelijk hebben gescoord in de laatste vijf duels. Tenslotte staat er of de ploegen Over/Under 2.5 en 3.5 doelpunten hebben gescoord.

Gemiddelden dit seizoen

We duiken nog dieper de statistieken in met data over de gemiddelden van alle wedstrijden en competities waarin het team actief is van het lopende seizoen. 

Je ziet hoeveel goals er zijn gemaakt en geïncasseerd, het aantal genomen en weggegeven corners en het aantal gele en rode kaarten.

Stand ranglijst

Soms zijn de belangen groot. Een doelpunt kan bijdragen aan een hogere of lagere positie in het klassement. De stand op de ranglijst fluctueert mee met de prestaties op het veld.

Live odds

Nu je alle benodigde informatie hebt, kun je jouw kennis omzetten in keiharde knaken. De beste live odds staan weergegeven, die betrekking hebben op een 1X2 weddenschap.

Livescore met Live uitslagen uit Nederland : de hoogste competities en het bekertoernooi

Op deze pagina staan alle live uitslagen van wedstrijden die momenteel worden gespeeld in de twee hoogste Nederlandse competities, de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie alias de Eerste Divisie.

Ook tijdens elke ronde van de altijd spannende KNVB beker is er van elk duel een live uitslag, waarbij de Johan Cruijff Schaal natuurlijk niet mag ontbreken.

Bekijk alle live uitslagen en livescore tussenstanden van buitenlandse wedstrijden

Naast Nederlandse livescores bied Voetbal Vandaag ook volop tussenstanden aan uit topcompetities binnen Europa en uit de Verenigde Staten.

Dit gaat om liveuitslagen Engeland uit de Premier League, maar ook om Serie A tussenstanden en live scores uit Duitsland. Natuurlijk worden ook Spaans live voetbal  en Ligue 1 live tussenstanden weergegeven.

Wil je naast liveuitslagen meer informatie over bijvoorbeeld de Amerikaanse Major League Soccer, dan klik je op de competitie. Je wordt vervolgens doorgelinkt naar de competitie pagina. Dit is eveneens het geval bij clubs. Door te klikken op een bepaald team, ga je direct naar de clubpagina.

Tenslotte vind je live uitslagen van vriendschappelijke wedstrijden die het Nederlands Elftal speelt, maar ook van duels in de Nations League en play-offs. Staat er een Europees of Wereldkampioenschap voor de deur, dan krijg je te zijner tijd natuurlijk ook alle live EK uitslagen en WK tussenstanden.

knvb beker | Cup pagina met de stand, uitslagen en programma

Voetbal livescores bekijken op een mobiel apparaat

De website van Voetbal Vandaag is gebruiksvriendelijk en daardoor ook toegankelijk voor gebruikers van een tablet en smartphone. Een kleiner scherm met dezelfde tussenstanden. Daardoor hoef je geen speciale voetbal livescore app te downloaden, maar kijk je eenvoudig een livescore op je mobiel.

Je eigen quoteringen calculeren? Maak gebruik van de odds calculator van Voetbal Vandaag. Deze extreem handige tool is geïntegreerd binnen de odds pagina. Mocht je de applicatie willen downloaden, dan kan dat via de link die op desbetreffende pagina is geplaatst.

VVV Venlo | Clubpagina met de stand, uitslagen en programma image-left

Voetbal kijken op tv en het verschil met een voetbal live stream 

Er zijn twee manieren van voetbal kijken. Voetbal op tv is daar natuurlijk een van. Zodra je op ‘meer info’ klikt bij een wedstrijd, zie je onderaan de kanalen waarop het live duel wordt uitgezonden. Eredivisiewedstrijden worden bijvoorbeeld uitgezonden op ESPN, terwijl Ziggo de aangewezen plek is voor bijvoorbeeld live La Liga voetbal.

De tweede mogelijkheid is gebruik maken van een voetbal livestream. Naast het zenderlogo staat, mits aangeboden, de naam van de bookmaker waar je de live wedstrijd direct kunt volgen.

Tussenstanden zonder vertraging op de live score pagina van Voetbal Vandaag

Er is niets vervelender dan te moeten constateren dat voetbal tussenstanden vertraagd binnenkomen. Dit varieert soms van seconden, tot zelfs minuten lang. Een tweede punt van ergernis is het continu moeten vernieuwen van een pagina om bijvoorbeeld Eredivisie tussenstanden te updaten.

Voetbal Vandaag begrijpt de spanning die komt kijken bij het pijlsnel doorgeven van liveuitslagen. In tegenstelling tot bij pakweg teletekst tussenstanden, ververst de live pagina automatisch bij een doelpunt. Door gebruik te maken van de meest accurate data, ondervind je geen vertraging.

Voor al je voetbal uitslagen bezoek je vanaf heden de livescore pagina van Voetbal Vandaag.