Lille OSC

Praktische informatie over Lille OSC vind je op deze pagina. Hier vind je zorgvuldig uitgekozen informatie met het oog op voetbalwedden.

Als eerste kom je de eerstvolgende wedstrijd op het Lille OSC programma tegen waarbij je je voorspelling bij deze match kunt ingeven.

Iets verder zie je de laatste tien Lille OSC uitslagen en zie je de Lille OSC stand in de Ligue 1. De club is hierbij gemarkeerd zodat je deze gelijk herkent.

Meer informatie over de individuele prestaties van de selectie vind je in het spelersoverzicht. Deze belangrijke en handige informatie geeft je een inzicht in het aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, assists en gele/rode kaarten per speler. Dit helpt je bij het plaatsen van speciale speler weddenschappen waarbij je inzet op prestaties van een speler.

Er is een handig hoofdstuk over hoe je Lille OSC wedstrijden live kunt bekijken. Niet in het stadion maar thuis op je tv of onderweg.

Rechts op deze pagina vind je het prachtige thuis- en uitshirt waar de club uit Hauts-de-France dit seizoen in uitkomt. Tenslotte biedt het nieuwsoverzicht je waardevolle informatie die je absoluut niet mag missen als je de club op de voet volgt of als je op zoek bent naar handige informatie met betrekking tot weddenschappen.

Voorspel de volgende wedstrijd van Lille OSC

Op deze pagina zie je gelijk de eerstvolgende wedstrijd van Lille OSC. Hierbij kun je direct de uitkomst van de wedstrijd bepalen. Toon je voorspellingskunsten en kom er gelijk achter of deze in lijn liggen met die van de andere bezoekers. Deze informatie wordt Wisdom of the crowd genoemd en is hartstikke handig bij het wedden op voetbal.

Als je vastbesloten bent dat jouw voorspelling de juiste is, kun je geld in te zetten om zo een lekkere winst te pakken. De odds van de bookmakers zijn al vergeleken, jij ziet de hoogst beschikbare odds op de markt en kunt gelijk inzetten. Een mooie en makkelijke manier om portemonnee te spekken!

Een handig overzicht met de laatste tien uitslagen van Lille OSC

Hoe draait Lille OSC momenteel? In plaats van het internet af te speuren naar de laatste resultaten en statistieken heb je op deze pagina een geweldig overzicht dat je de tien laatste Lille OSC uitslagen toont. Hieruit kun je opmaken tegen wie Lille bijvoorbeeld punten gepakt heeft, maar krijg je ook een inzicht in het aantal gescoorde en geïncasseerde goals.

Tevens is hier te zien of de ploeg beter in thuis- of uitwedstrijden presteert. Al deze informatie over de Lille OSC wedstrijden in één handige tabel, essentiële informatie bij het wedden op deze ploeg.

De live scores bij Voetbal Vandaag zijn sneller dan het licht

In tegenstelling tot veel andere websites, belooft Voetbal Vandaag niet alleen de allersnelste updates van de live scores, het gebeurt ook nog eens.

Soms lijkt het updaten van live tussenstanden zo lang te duren dat wachten op de einduitslag nog korter lijkt. Door samen te werken met ‘s werelds beste dataleveranciers.vind je op de homepage van Voetbal Vandaag live scores die binnen een fractie van een seconde zijn bijgewerkt.

Behalve doelpunten worden ook andere relevante gebeurtenissen weergeven, zoals wissels en penalty’s. Zo kun je live met de fans in het stadion meejuichen en weet je zeker dat er van een vertraging geen sprake is.

Uitgebreide informatie en statistieken van elke selectiespeler

Van iedere Lille OSC speler vind je nuttige statistieken die jouw leven een stuk makkelijker maken. Zo zie je van elke voetballer in de selectie van Lille de volgende informatie:

  • Leeftijd van de speler

  • Aantal gespeelde wedstrijden

  • Hoeveelheid gescoorde doelpunten

  • Aantal succesvolle voorzetten (assists)

  • Aantal gele en rode kaarten

Als je een weddenschap wilt plaatsen met een speler uit de Lille OSC selectie is deze informatie van cruciaal belang. Handig is ook dat je kunt zien welke spelers er geschorst of geblesseerd zijn.

Het mooie aan voetbal is dat er op verschrikkelijk veel manieren ingezet kan worden. De voetbalweddenschappen pagina is onmisbaar als je benieuwd bent hoe wedden op voetbal in z’n werk gaat en wat de mogelijkheden zijn.

De nieuwste Lille OSC shirts met een druk op de knop besteld

De prachtige Lille OSC shirts zie je terug op de rechterkant van deze pagina. Elk jaar worden er weer nieuwe elegante shirts gelanceerd en die je dan ook direct terugvindt op deze pagina.

Je komt zowel het thuis- als uitshirt tegen en kunt deze direct bestellen via de “bestel nu” knop. Zo kom je terecht bij een officieel verkooppunt van Lille OSC merchandise en loop je binnen no time in een shirt van LOSC.

Bekijk de Lille OSC wedstrijden live op tv met een schitterende aanbieding

Lukt het niet om elke thuiswedstrijd in het Stade Pierre-Mauroy te zitten om Les Dogues aan te moedigen? Wees dan niet getreurd want je kunt nu ook de Lille wedstrijden live op je televisie ontvangen. De Ligue 1 en andere competities worden uitgezonden via verschillende aanbieders die je via eigen televisie provider kunt ontvangen.

Op de Voetbal op TV pagina zie je hoe je via jouw provider het goedkoopst de Lille OSC wedstrijden kunt ontvangen. Met de exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag kijk jij naar het beste live voetbal tegen de laagste prijs!

Veel bookmakers bieden namelijk een livestream aan. Zo sla je twee vliegen in één klap. Wedden met de hoogste odds en ook nog eens gratis de wedstrijden van je favoriete cluppie volgen.

Het laatste LIlle OSC nieuws vanuit een betting perspectief

Wat kun je verwachten van de informatie onder het kopje Lille OSC nieuws? Precies, het laatste nieuws over deze Franse club. Dit nieuws is zorgvuldig gesorteerd zodat het jou de beste statistieken geeft om mee te wedden.

Geen geruchten over derderangs spelers die worden aangetrokken voor de beloften maar nieuws waar je echt iets aan hebt. Deze nieuwsberichten zullen je geld opleveren. Geld winnen door het nieuws te lezen, dat klinkt toch geweldig? Open eens een artikel en lees het laatste nieuws met voetbalwedden als insteek.

Vijf interessante weetjes over Sang et Or

  • ⚽ In het eerste jaar na de fusie tussen ’Olympique Lillois en le Sporting Club Fivois behaalt het nieuw opgerichte Lille OSC direct de finale van de Coupe de France
  • ⚽ Tussen 2008 en 2017 komt Rio Mavuba voor de tweede keer in zijn carrière voor Lille OSC uit. UIteindelijk speelt hij 370 wedstrijden voor de club, meer dan wie dan ook
  • ⚽ De speler met de meest goals voor Lille OSC is Eden Hazard, In vijf jaar tijd scoort Hazard 50 goals in 194 officiële wedstrijden
  • ⚽ De 8-0 overwinning tegen FC Istres Ouest Provence is samen met de 8-0 winst tegen Stade Lavallois de grootste winst uit de clubhistorie
  • ⚽ Drie keer wordt er met 6-1 verloren. De tegenstanders zijn niet de minsten. PSG, AS Monaco en Bayern Munchen veslaan LOSC met deze vernietigende cijfers en zorgen voor een negatief record

De clubgeschiedenis van Lille OSC in het kort

Op 23 september 1944 wordt Lille Olympique Sporting Club opgericht in de gelijknamige Stad Lille, de hoofdstad van de regio Hauts-de-France. De club komt voor uit een fusie tussen de clubs Olympique Lillois en SC Fives. De eerste tien jaar van de club wordt gezien als de meest succesvolle periode. In die jaren wordt de Ligue 1 twee keer gewonnen en wint Lille OSC vijf keer op rij de Coupe de France.

Daarna gaat het bergafwaarts met LOSC en degradeert de club naar de Ligue 2. De club neemt zelfs afstand van de professionele status even later. Vanaf 2000 stijgt de club in aanzien en worden er ook weer prijzen gepakt. Europese topclubs worden verslagen en die resultaten zorgen er nog steeds voor dat de grootste clubs ter aarde met angst en beven afreizen naar Lille.

Sinds 2012 speelt Lille OSC in het moderne Stade Pierre-Mauroy dat van oorsprong Centre Olympique de Lille Est heet en ook als Grand Stade Lille-Métropole door het leven gaat. Met Lille stadion redt je het overigens ook gewoon als je de weg wilt vragen.

De Derby du Nord: Lille OSC – RC Lens

Het rijke, mondiale Lille OSC dat de status heeft zoals een club uit Parijs, Londen of Madrid nemen het al sinds 1937 tegen elkaar op. Lille OSC heeft dan nog Olympique Lillois. Sindsdien wordt er regelmatig gestreden om wie de beste club van het noorden is. In alle competities is Lille het sterkst van beide clubs en dat zorgt voor een hoop agressie in en rond het veld.