Leeds United FC

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het programma van Leeds United FC, uitslagen en de stand.

De aankomende wedstrijd van The Peacocks staat aangegeven en dit duel kun je voorspellen. Het overzicht met Leeds United FC uitslagen maakt inzichtelijk welke resultaten er in de laatste tien wedstrijden zijn geboekt.

De ranglijst laat zien op welke positie Leeds United FC in de stand staat genoteerd en hoeveel punten er momenteel zijn behaald. Daarmee zie je dus ook of het Leeds United FC team afstevent op kwalificatie voor de UEFA Champions League of de UEFA Europa League.

Het schema met daarin alle spelers van de Leeds United FC selectie toont cijfers van individuele spelers zoals het aantal gespeelde wedstrijden en de hoeveelheid gescoorde doelpunten.

Als fraaie toevoeging aan deze informatie over deze traditionele club uit Engeland, zie je direct welk Leeds United FC shirt er in thuis- en uitwedstrijden wordt gedragen. Je kunt je vergapen aan dit tenue, maar het ook bestellen.

Speciaal voor fans die op de hoogte willen blijven van actualiteiten rondom de club, is er het nieuwsoverzicht. Hierin staan artikelen met inhoud vanuit een betting perspectief.

Premier League voetbal is superspannend en wordt door veel mensen wereldwijd op de voet gevolgd. Wil jij behoren tot de groep Leeds United FC live volgt, lees dan snel verder. Alleen op die wijze kom je te weten hoe je gebruikmaakt van een exclusieve aanbieding.

Durf jij geld in te zetten op een overwinning van Leeds United FC

Bij de volgende wedstrijd die op het programma van Leeds United FC in de Premier League staat, staat tevens aangegeven in welke competitie er wordt gespeeld en op welke datum de twee ploegen tegenover elkaar staan. Waag jezelf aan een voorspelling met de 1X2 bet die is toegevoegd. Hierbij staat de 1 voor een thuisoverwinning, een 2 voor winst van het uitspelende team en de X voor een gelijkspel.

Wat het spelletje zo mooi maakt, is dat je met voetbalwedden geld kunt winnen als je bereid bent om geld in te zetten. Met een zo laag mogelijke inzet, een zo hoog mogelijk bedrag winnen is natuurlijk het meest ideaal. Daarom krijg je van Voetbal Vandaag de best betalende odd, waarvoor meerdere bookmakers met elkaar zijn vergeleken. Dat is nog eens service.

Leeds United FC uitslagen uit alle competities en toernooien

Door een blik te werpen op de laatste tien uitslagen van Leeds United FC in alle competities en cups zoals de EFL Cup, krijg je een duidelijk overzicht van de vorm waarin de ploeg verkeert. En dat niet alleen, je ziet ook welke teams de tegenstanders waren en het aantal doelpunten dat er is gevallen tijdens ontmoetingen.

Het schema met daarin de uitslagen van Leeds United FC kun je goed gebruiken als hulpstuk bij voetbalwedden. Een zo compleet mogelijke analyse draagt positief bij aan jouw winstkansen.

Alleen bij Voetbal Vandaag vind je de allersnelste live uitslagen

Het is vrijwel onmogelijk elke thuiswedstrijd in het stadion van Leeds United te bewonderen en dus is er een alternatief genaamd tussenstanden. Dit zijn live scores van wedstrijden die op dit moment worden gespeeld.

Bij Voetbal Vandaag vind je op de homepage altijd uitslagen die live worden bijgewerkt wanneer er een doelpunt te bejubelen valt. Je weet dus meteen de Leeds United FC stand en weet ook in welke competitie er wordt gespeeld. Dit kan de Premier League zijn, of bijvoorbeeld de FA Cup en de EFL Cup.

Dit haal je allemaal uit cijfers van de Leeds United FC selectie

De Leeds United FC selectie is meer dan twintig spelers sterk. Knap lastig om van elke speler belangrijke statistieken zoals goals en assists bij te houden. Laat het maar aan Voetbal Vandaag over om dat overzichtelijk in een schema te verwerken. Naast elke individuele contractspeler staan de volgende cijfers:

  • De huidige leeftijd
  • Het aantal gespeelde wedstrijden
  • De gescoorde doelpunten
  • Hoeveelheid assists
  • Gepakte gele en rode kaarten

Met deze stats heb je onwijs veel belangrijke informatie tot je beschikking die je kunt gebruiken bij verschillende weddenschappen. Vraag jij jezelf af wat er zoals mogelijk is op dit gebied of wens je duidelijke uitleg over betekenissen van specifieke bets? Ga dan naar de voetbalweddenschappen pagina.

Bekijk de shirts van dit seizoen en plaats een bestelling

Je kunt het thuis- en uitshirt die tijdens dit seizoen worden gedragen vinden in de widget, die aan de rechterzijde van deze pagina is geplaatst. Belangrijk om te vermelden is dat voor aanvang van een nieuwe jaargang, de tenues door Voetbal Vandaag standaard van een update worden voorzien.

Wil jij graag rondlopen in een Leeds United FC shirt? Aarzel dan niet en klik op de knop bestelling plaatsen.

Live voetbal kijken op tv dankzij een spectaculaire aanbieding

Ieder seizoen staan er in de Premier League talloze prachtige voetbalwedstrijden op het programma. Daar houd het natuurlijk niet op, want Europa telt meerdere topcompetities en toernooien met aansprekende duels die je niet wilt missen. Vanaf nu kun je zelf bepalen wat, waar en met wie jij bijvoorbeeld Leeds United FC live kijkt.

De voetbal op tv pagina toont een overzicht van alle tv providers in Nederland die voetbalpakketten aanbieden. Selecteer je aanbieder of vergelijk een en ander met elkaar, zodat je gebruikmaakt van een aanbod dat voldoet aan jouw wensen. Een pakket meteen activeren doe je via de banner van Voetbal Vandaag, omdat je daarmee tijdelijk profiteert van een exclusieve aanbieding.

Wist jij dat je alleen een account nodig hebt om gratis voetbal te kunnen kijken via streams van bookmakers? Op de livestream pagina staat een overzicht van betting sites die momenteel een verbinding beschikbaar stellen. Met een beetje geluk is er een Leeds United FC live stream te vinden. Een extra voordeel van voetbal kijken bij bookmakers, is dat je een mogelijkheid hebt tot het plaatsen van weddenschappen.

Het laatste nieuws over de club vanuit betting perspectief

Het woord nieuws kun je op verschillende manieren interpreteren. Op deze pagina vind je in ieder geval artikelen met Leeds United FC nieuws die inhoud bevatten vanuit een betting perspectief. Dit kunnen bijvoorbeeld statistieken zijn over individuele spelers of de gehele Leeds United FC selectie.

5 extreem interessante feiten over LUFC uit Engeland

  • ⚽ Zeven hoofdprijzen prijken er maar liefst op de palmares van Leeds United FC, waaronder driemaal de titel in de Premier League en twee keer de Community Shield. De trofeeënkast wordt gecompleteerd met een FA Cup en een League Cup.

 

  • ⚽ De grootste zege die de club boekt, is de 10-0 winstpartij op Lyn Oslo in de vroegere Europacup I. In de First Division is het clubrecord een 7-0 overwinning op Southampton FC in 1972.

 

  • ⚽ De Championship is de competitie waarin The Whites haar hoogste nederlaag moeten incasseren. In 2014 is Sheffield Wednesday met 6-0 te sterk.

 

  • ⚽ Rodrigo is de duurste inkomende transfer aller tijden. De valse nummer negen, of schaduwspits, komt in 2020 over van het Spaanse Valencia CF voor een bedrag van 30 miljoen euro.

 

  • ⚽ Wie kent de bikkelharde verdediger Rio Ferdinand nog? Manchester United FC koopt hem in 2002 voor 46 miljoen euro, waarmee ‘Ferdz’ de speler is die het meest oplevert.

Een korte samenvatting van de geschiedenis

De Engelse voetbalclub Leeds United Football Club is opgericht in 1919 en is gelegen in de gelijknamige plaats in West Yorkshire. De club is feitelijk de opvolger van Leeds City FC, dat in hetzelfde jaartal dankzij een rancuneuze oud-speler en het bestuur van de Football League te ziele is gegaan.

De oud-voetballer van Leeds City FC meldt namelijk bij de Football League dat er ‘te hoge’ salarissen worden uitgekeerd. Zonder enige vorm van bewijs grijpt men keihard in, met ontbinding van de club tot gevolg.

Het nieuwe Leeds United FC mag vanaf 1920 weer deelnemen aan de Football League. Gedurende de jaren wordt men driemaal kampioen van Engeland. Vanaf de laatste degradatie naar de Championship in 2004, duurt het uiteindelijk tot 2020 alvorens de club terugkeerde naar de Premier League.

Thuiswedstrijden worden sinds 1919 afgewerkt op Elland Road, een prachtig complex dat officieel haar deuren opende in 1897. Eerdere bespelers zijn de Holbeck Rugby Club en Leeds City FC.

De War of the Roses met aartsrivaal Manchester United FC

De aartsrivaal van The Whites is zonder twijfel Manchester United FC. Een treffen tussen de twee teams wordt ook wel de ‘War of the Roses’ genoemd. De shirts van de twee ploegen, wit en rood, staan symbool als de kleur van de roos die hun historische provincie vertegenwoordigt.