BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Keuken Kampioen Divisie uitslagen

Keuken Kampioen Divisie uitslagen zijn definitieve resultaten van wedstrijden die worden afgewerkt binnen het speelschema van de Eerste Divisie.

Deze pagina is gewijd aan de uitslagen Keuken Kampioen Divisie van vandaag, morgen en deze week. Wil jij verder terugkijken in het lopende seizoen, dan navigeer je naar het nummer van de huidige speelronde op het pijltje naar rechts. Hiermee ga je een speelronde terug. Om nog verder in het verleden te duiken, verander je zo vaak als je wilt van weekschema.

De Eerste Divisie uitslagen op deze pagina worden zodra een duel is afgelopen, pijlsnel bijgewerkt van een tussenstand naar een definitief resultaat. Dit gebeurt zonder ook maar enige vorm van digitaal oponthoud in de vorm van vertraging.

Andere partijen beschouwen slechts het tonen van een uitslagen uit de Keuken Kampioen Divisie als voldoende. Voetbal Vandaag geeft je de sensationele mogelijkheid er statistieken bij te halen, die direct gekoppeld zijn aan de uitkomst. Daarmee kom jij echt alles te weten over de wedstrijd.

Benieuwd wat je precies kunt zien en waarom je dit nergens anders kunt vinden? De antwoorden en uitleg staat in de laatste alina.

Wees als eerste op de hoogte van alle Keuken Kampioen Divisie uitslagen

Is het wel eens voorgekomen dat jij alle Keuken Kampioen Divisie uitslagen op een wedblaadje juist hebt voorspeld en er nog eentje goed moet hebben voor het winnen van je weddenschap?

Aan onze zijde is dit talloze malen voorgekomen. Er ligt zoveel spanning op die laatste wedstrijd, dat elke seconde in jouw voordeel of nadeel uit kan pakken. Het laatste wat je dan kunt gebruiken zijn uitslagen Keuken Kampioen Divisie die met vertraging binnenrollen.

Om dit te vermijden, is er besloten om in zee te gaan met een partij die de data het snelst aanlevert. Dat betekent geen seconde vertraging. Wanneer de scheidsrechter voor de laatste maal op zijn fluit blaast, wordt de tussenstand gelijktijdig omgezet naar de einduitslag.

Voetbal Vandaag is hiermee wereldrecordhouder op het gebied van synchroniseren. Er is geen andere partij die zo snel handelt. Vanaf vandaag is deze pagina jouw startpagina voor alle Keuken Kampioen Divisie uitslagen.

Deze weergaloze data zie je bij alle uitslagen Keuken Kampioen Divisie

Ongeƫvenaard binnen de wereld van statistieken, is de wedstrijdinformatie die je krijgt te zien bij het aanklikken van een van de Keuken Kampioen Divisie uitslagen. Van boven naar beneden is dit wat er wordt weergegeven.

Goals, corners en kaarten

Bij een andere uitslag dan een bloedeloze 0-0, kun je concluderen dat er minimaal een doelpunt is gevallen. Je ziet niet alleen de namen van spelers die een goal gemaakt hebben, maar ook de tijden van scoren.

Heb jij een weddenschap geplaatst op over/under corners? Bij de Keuken Kampioen Divisie uitslagen worden ook het aantal corners, gele en rode kaarten van beide ploegen vermeldt.

Laatste vijf wedstrijden

Welke directe invloed hebben uitslagen in de Keuken Kampioen Divisie op de resultaten in de vijf laatste wedstrijden? Je ziet hier vijf extreem handige statistieken, welke aanvangen met de huidige vorm.

Dit heeft natuurlijk betrekking op de resultaten. Een groen blokje met de letter W staat voor winst, geel staat voor een gelijkspel en het roodkleurige vierkant met de letter V betekent verlies. Zit jouw ploeg in een flow, of rinkelen de alarmbellen?

Both Teams To Score geeft antwoord op de vraag of er door beide teams is gescoord in voorgaande duels, dit gaat dus niet om onderlinge wedstrijden. Over/under 2.5 en over/under 3.5 laten zien of tijdens die wedstrijden meer of minder dan drie of vier goals zijn gevallen.

Duik nog dieper in de Eerste Divisie uitslagen met gemiddelden dit seizoen

Voorheen moest je om gemiddelden te berekenen alle Eerste Divisie uitslagen apart opzoeken. Dit is verleden tijd dankzij Voetbal Vandaag. Zodra de resultaten bekend zijn, worden deze meteen verwerkt in de gemiddelden dit seizoen. De volgende informatie staat van boven naar onder:

  • Goals voor

  • Goals tegen

  • Corners voor

  • Corners tegen

  • Kaarten voor

  • Kaarten tegen

Met het oog op voetbalwedden is dit enorm waardevolle informatie. De berekening van de gemiddelden is eenvoudig. Voor de totstandkoming van bijvoorbeeld het aantal goals voor, worden alle door de club gescoorde doelpunten bij elkaar opgeteld. Dit aantal wordt vervolgens gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden.

Het venster wordt afgesloten met de actuele posities van desbetreffende clubs op de ranglijst. Je ziet alleen de twee clubs waar het om gaat, dat is immers de informatie waarnaar je op zoek bent.

Wil jij zien hoe alle deelnemende teams er momenteel voorstaan in de competitietabel? Bezoek dan de pagina met de volledige Keuken Kampioen Divisie stand.