Jong PSV

Op deze pagina vind je uitgebreide statistieken over Jong PSV, het tweede elftal van de Eindhovense club PSV.

Als jij wil weten tegen welke tegenstander er op het programma van Jong PSV staat, zet je deze pagina in je favorieten. Dat geldt trouwens ook voor uitslagen en de actuele stand van Jong PSV.

Denk jij dat bepaalde spelers de stap naar het eerste kunnen maken? Neem de cijfers van de Jong PSV selectie er even bij om je mening kracht bij te zetten.

Trouwens, waarom heb je eigenlijk nog geen Jong PSV shirt? Daarmee laat je zien dat je fan bent van het eerste, tweede en de overige 58 jeugdelftallen.

Speelrondes uit de Keuken Kampioen Divisie vangen aan op vrijdagen en maandagen. Ideaal om dus lekker voor de buis naar de verrichtingen van Jong PSV spelers te kijken.

Lees snel verder voor informatie over beschikbare pakketten en waarom je via Voetbal Vandaag voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Nouja, bijna dan.

Waag een voorspelling op het volgende duel van Jong PSV

Jong PSV komt uit in de Nederlandse Eerste Divisie, welke momenteel door sponsoring de naam Keuken Kampioen Divisie draagt.

Het Jong PSV programma bestaat jaarlijks uit competitiewedstrijden en bekerduels. Naast de volgende tegenstander zie je ook:

 • De exacte competitie
 • In welk stadion het duel wordt afgewerkt
 • De speeldatum
 • Het tijdstip van aftrappen

Om het extra spannend te maken, kun je de uitkomst van de wedstrijd voorspellen. Je klikt hiervoor op een van de drie 1X2 opties, waarna het venster als het ware openklapt en je unieke percentages krijgt te zien.

Welkom bij wisdom of the crowd, ofwel: de kennis van de massa. De percentages geven gemiddelden weer van wat overige bezoekers hebben aangeklikt.

Til je voorspelling naar een hoger level en win geld met je voetbal knowhow. Om je alvast over de drempel te helpen, zie je de hoogste quotering die door bookmakers wordt aangeboden.

Waarom je bij een analyse kijkt naar Jong PSV uitslagen

Professionele wedders zweren bij analyses. Zomaar een weddenschap plaatsen in zeer onverstandig en dit werkt op de lange termijn alleen maar tegen je als in verlieslatend wedden.

Jong PSV uitslagen vertellen je veel over een duel. Punten, de tegenstander en doelpunten zijn zomaar een greep uit de vele statistieken.

Als je meer wil weten over betting en waarom onderzoek doen noodzakelijk is, raadpleeg dan de pagina over voetbalwedden. Hier staat alle informatie die jou gaat omtoveren van een verliezer, naar degene die als laatst lacht.

De snelste live uitslagen vind je natuurlijk bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag presenteert een scoring website met de snelste live uitslagen. Gerealiseerd door innige samenwerkingen met alleen de beste en meest betrouwbare bedrijven op het gebied van dataverwerking.

Welk talent uit de Jong PSV selectie moeten we in de gaten houden

Sommige Jong PSV spelers ontwikkelen zich stormachtig, anderen helaas wat minder dan verwacht. Kijk naar de selectie van Jong PSV en kom oog in oog met de volgende individuele statistieken:

 • Leeftijd
 • Gespeelde wedstrijden
 • Gescoorde goals
 • Gegeven assists
 • Gepakte gele en rode kaarten

De trainer van Jong PSV krijgt tijdens ieder seizoen wel eens te maken met spelers die niet beschikbaar zijn vanwege uitleenlopende redenen.

Ploeggenoten die gegarandeerd in de Jong PSV opstelling ontbreken vanwege een schorsing en/of blessure, krijgen een speciale vermelding. Zo kun jij hier alvast rekening mee houden als je van plan bent om een bet te gaan plaatsen.

Koop een officieel clubshirt voor jezelf en je hele familie

In de widget aan de rechterkant zie je de actuele shirts van de Eindhovenaren. Het mooie aan zo’n tenue, is dat elk elftal binnen de club erin rondloopt. Met de aankoop steun je dus een elftalletje of dertig. Hoe cool is dat?

Mis vanaf vandaag geen enkel duel van jouw favoriete club meer

Met het pakket ESPN Eredivisie kijk je wedstrijden van Jong PSV allemaal live. Daarnaast heb je toegang tot alle duels uit de twee hoogste competities binnen Nederland, met als aanvulling de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

De gemiddelde prijs van dit pakket is ongeveer 12 euro per maand. Stel dat het eerste en het beloftenelftal maandelijks samen achtmaal spelen. Kun je die anderhalve euro echt nergens anders op besparen?

Ga naar voetbal op tv, selecteer je aanbieder en klik op de banner van Voetbal Vandaag om per direct ESPN Eredivisie aan te vragen. Natuurlijk staat er een exclusieve ESPN aanbieding op je te wachten.

Je kunt alle wedstrijden uit het Jong PSV programma ook volgen via een livestream, waar je met een zenderpakket automatisch recht op hebt.

Via de livestream pagina kun je echter via bookmakers helemaal gratis kijken naar streams die worden aangeboden door bookmakers. De enige tegenprestatie die van jou wordt verwacht, is het doorlopen van registratieproces.

Een extra voordeel van voetbal kijken bij een betting site, is dat je er pre match weddenschappen en live weddenschappen kunt afsluiten. Eens te meer reden om snel een account aan te maken.

Met het meest relevante Jong PSV nieuws zit je bovenop de feiten

Binnen het kader met daarin artikelen over de jonge Eindhovenaren, vind je berichten die er daadwerkelijk toe doen. Dat klinkt cliché, maar zo zit de vork wel degelijk in de steel.

De onderwerpen die aan bod komen, zijn gekozen vanuit een betting perspectief. Daar kun je dus voordeel uithalen met betrekking tot voetbalwedden.

Vijf feitjes over het Eindhovense beloftenelftal

 • ⚽ Jong PSV wordt tegelijkertijd met Jong Ajax in 2013 overgeheveld vanuit de Beloftencompetitie, naar de Eerste Divisie. Jong FC Utrecht volgt in 2016 en Jong AZ in 2017.

 

 • ⚽ Het beloftenteam van PSV schrijven in het debuutseizoen meteen historie, door de Tweede Periode te winnen.

 

 • ⚽ Thuiswedstrijden worden standaard afgewerkt op de PSV Campus De Herdgang, waar plaats is voor 2.500 toeschouwers.

 

 • ⚽ Op 10 april 2018 wordt de grootste zege geboekt, als Go Ahead Eagles met een 6-0 nederlaag huiswaarts keert.

 

 • ⚽ De grootste nederlaag krijgt de club te verwerken op 29 april 2016. Na het laatste fluitsignaal staat er in de uitwedstrijd tegen Almere City een eindstand van 7-0 op het scorebord.

De geschiedenis van Jong PSV in het betaalde voetbal

Nadat de club in 1997, 2000, 2010 en 2011 de beloftencompetitie wint, neemt het vanaf 2013/2014 samen met Jong Ajax en Jong FC Twente plaats in de Eerste Divisie.