Jong AZ

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie en statistieken over Jong AZ, dat uitkomt in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie.

Allereerst wordt de eerstvolgende wedstrijd van Jong AZ getoond. Opvolgend zie je de laatste tien Jong AZ uitslagen en kom je te weten op welke positie in de stand Jong AZ staat genoteerd.

De Jong AZ selectie barst ieder jaar van het talent. Met het actuele spelersoverzicht weet jij meteen wie er onderdeel uitmaakt van het team en zie je specifieke statistieken zoals doelpunten en kaarten.

Elk jaar worden de nieuwe shirts door de club gepresenteerd. Bij Voetbal Vandaag zie jij meteen hoe de tenues er dit seizoen uitzien. Extra mooi is dat je jouw shirt meteen kunt bestellen.

Je krijgt gedetailleerde informatie over hoe alle wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie op televisie te bekijken zijn, inclusief de reden waarom het activeren van een zenderpakket nergens goedkoper is als bij Voetbal Vandaag.

Heb jij je altijd afgevraagd wat het verband is tussen gratis livestreams en geld winnen? Lees dan snel verder.

Voorspel het komende duel binnen het Jong AZ programma

Het eerstvolgende wedstrijd dat op het Keuken Kampioen Divisie of KNVB beker programma staat voor Jong AZ, wordt bovenaan de pagina weergegeven. Je ziet de tegenstander, de speeldatum en natuurlijk het tijdstip waarop de aftrap wordt verricht.

Denk jij dat Jong AZ de wedstrijd gaat winnen? Je kunt je mening laten gelden dankzij de toevoeging van de 1X2 bet. Hierbij staat 1 voor een thuisoverwinning, een X voor een gelijkspel en de 2 voor winst van het uitspelende team.

Een extra reden om een prognose te geven is de integratie van wisdom of the crowd. De kennis van het publiek wordt weergegeven in percentages. Daarmee zie jij dus direct welke uitkomst anderen van het duel verwachten.

Nu je zoveel informatie tot je beschikking hebt, kan het nauwelijks misgaan. Maak je voorspelling daarom waardevol, door er een weddenschap op in te zetten. Voetbal Vandaag zoekt de hoogste odd voor je uit. Profiteren kan door je inzet in te vullen en op ‘plaats weddenschap’ te klikken.

De laatste tien uitslagen van Jong AZ zitten vol met verborgen statistieken

Met een overzicht van de tien meest recente Jong AZ uitslagen ben je volledig op de hoogste van de vorm waarin de ploeg verkeert.

Daarnaast kun je uitslagen perfect gebruiken bij het analyseren van een club. Je ziet bijvoorbeeld ook hoeveel gescoorde en geïncasseerde doelpunten er bij gespeelde wedstrijden zijn gevallen.

Ben jij inmiddels wel toe aan variatie op het gebied van voetbalwedden? Ga naar de speciale voetbalwedden pagina. Hier vind je een hoop interessante opties inclusief de beste uitleg van het gehele internet.

Live uitslagen die sneller bijgewerkt worden dan bij andere websites

Even tussendoor live uitslagen bekijken of specifiek de tussenstand van Jong AZ Alkmaar? Op de livescore pagina met alle wedstrijden van vandaag staan alle uitslagen die live worden bijgewerkt zonder vertraging.

Dit wordt mogelijk gemaakt door afspraken met vooraanstaande en betrouwbare bedrijven die specialist zijn met betrekking tot het leveren van data. Hierdoor zit je nooit meer in spanning over de tussenstand.

Tip: Als je meer informatie wil over het verloop van een wedstrijden, klik dan op de live score en volg de wedstrijd op de voet.

Bekijk statistieken van alle huidige contractspelers van Jong AZ

Welke Jong AZ spelers denk je dat de trainer van Jong AZ voor het volgende duel in de basis zet en wie is bijvoorbeeld de topscorer van de ploeg?

Met een scherpe blik op de Jong AZ selectie zie je niet alleen welke spelers dit seizoen onderdeel uitmaken van het team. Met de toevoeging van specifieke cijfers krijg je allerlei handige informatie over de spelers.

Je ziet de leeftijden, het aantal gespeelde wedstrijden, gemaakte doelpunten, gegevens assists en de aantallen gele (en eventueel rode) kaarten.

De opstelling van Jong AZ is natuurlijk afhankelijk van schorsingen en/of blessuregevallen. Mocht een of meerdere spelers om een van die redenen niet mee kunnen doen, dan staat er een vermelding bij. Hou rekening mee dat tevens spelers van het eerste van AZ Alkmaar mee kunnen doen, bijvoorbeeld wanneer ze terug komen van een blessure.

Met het dragen van een clubshirt toon je onvoorwaardelijke liefde

Eenmaal per jaar worden de nieuwe shirts officieel gelanceerd. Je ziet de shirts van Jong AZ Alkmaar direct verschijnen in de widget aan de rechterzijde van deze pagina. Extra tof is dat je de mogelijkheid hebt om een bestelling te plaatsen.

Je klikt op de bijgevoegde knop en wordt vervolgens doorgelinkt naar een verkooppunt. Hier rond je de bestelling af.

6 stappen om alle wedstrijden van Jong AZ live op tv te kijken

Kijk jij momenteel al live naar wedstrijden van Jong AZ Alkmaar? Helemaal toppie. Wanneer dat niet het geval is, kun je via Voetbal Vandaag tijdelijk profiteren van een extra voordelig aanbod. Hoe werkt dit precies?

 • Ga naar de pagina voetbal op tv
 • Selecteer jouw aanbieder (bijvoorbeeld KPN of Ziggo)
 • Bekijk de beschikbare pakketten
 • Om Jong AZ live te zien kies je ESPN Eredivisie
 • Klik op de banner van Voetbal Vandaag
 • Krijg direct toegang tot alle wedstrijden

Maar wacht, want er bestaat ook nog zoiets als een livestream. Dit heeft natuurlijk geen betrekking op haperende verbindingen uit Saoedi Arabië of Siberië.

Met ESPN Eredivisie krijg je namelijk automatisch toegang tot livestreams van de hoogste kwaliteit. Installeer-instructies vind je wederom binnen de speciale pagina van je tv aanbieder.

Je kunt het voor jezelf echter nog spannender maken, door weddenschappen af te sluiten op het jeugdelftal. Op de livestream pagina vind je bookmakers die volledig gratis streams aanbieden van allerlei topwedstrijden. Het enige wat er van je wordt gevraagd, is om een account aan te maken.

Zo ben je voorgoed verlost van illegale streams die meer kwaad doen dan dat ze opleveren.

Het laatste nieuws over de beloften als eerst op jouw scherm

Het nieuws over Jong AZ is niet wat het lijkt. Het zijn wel actualiteiten rondom spelers of de club, alleen kun je hier niets lezen over bijvoorbeeld het favoriete eten van de linksbuiten.

De onderwerpen en inhoud zijn zorgvuldig samengesteld vanuit een betting perspectief. Dat betekent dat je kennis opdoet over statistieken die je kunt gebruiken bij het voorbereiden van je volgende weddenschap.

Vijf interessante weetjes over het beloftenelftal uit Alkmaar

 • ⚽ In het seizoen 2005/2006 wordt het jeugdelftal kampioen van de Beloften Eredivisie.

 

 • ⚽ De Tweede Divisie wordt gewonnen in het seizoen 2016/2017, waardoor promotie naar de Keuken Kampioen Divisie een onvoldongen feit is.

 

 • ⚽ Thuiswedstrijden worden niet in het AFAS Stadion afgewerkt, maar op het jeugdcomplex De Kalverhoek.

 

 • ⚽ De grootste overwinning op het tweede niveau is een 7-3 zege op De Graafschap, op 21 september 2020.

 

 • ⚽ De dikste nederlaag worden daarentegen geleden op 5 februari 2021. Tegen Top Oss wordt het maar liefst 6-0.

De geschiedenis van het team in de Keuken Kampioen Divisie

Per het seizoen 2017/2018 komt Jong AZ uit in de Eerste Divisie en vult daarmee de laatst beschikbare plaats op.

Dit vanwege het feit dat de KNVB regels voorschrijven dat er slechts vier beloftenelftallen mogen deelnemen aan de Eerste Divisie. Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Utrecht gingen de Alkmaarders reeds voor.

De eindklasseringen zijn niet heel denderend te noemen, al ligt de focus natuurlijk op het ontwikkelen van talent. De formatie gebruikt Sportcomplex Kalverhoek, ook wel AFAS trainingscomplex genoemd, als thuishaven. Hier is plek voor maximaal 1.000 supporters.

Onderlinge rivaliteit met Jong Ajax en overige beloftenelftallen

Omdat het eerste team van Alkmaar Zaanstreek van oudsher rivaliteit kent met Ajax, de concurrentie uit Amsterdam, geldt dat eveneens voor jeugdelftallen. Daarnaast zijn duels met Jong PSV en Jong FC Utrecht natuurlijk een mooi affiche.