Inter Miami CF

Inter Miami CF is een voetbalclub uit de Verenigde Staten van Amerika, afkomstig uit Miami in de staat Florida. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over The Herons. Je ziet direct de eerstvolgende wedstrijd in het Inter Miami CF programma (die je kunt voorspellen), de tien meest recente uitslagen de Inter Miami CF stand.

Bekijk welke spelers er dit seizoen onder contract staan bij de club met het overzicht van de Inter Miami CF selectie. Achter elke afzonderlijke speler vind je handige statistieken. Dit zijn het aantal gespeelde wedstrijden, maar ook de hoeveelheden doelpunten, assists, gele en rode kaarten.

Om erachter te komen hoe het nieuwe Inter Miami CF shirt er dit seizoen uitziet, scroll je naar de widget waar twee afbeeldingen van shirts staan weergegeven. Als trouwe bezoeker van deze pagina heb jij de exclusieve optie om het thuisshirt en het uittenue direct te bestellen.

Heb jij je altijd afgevraagd waar jij actualiteiten kunt vinden over de club die serieus van toon zijn en waaruit je voordeel haalt? Lees dan het Inter Miami CF nieuws. Hier vind je artikelen die zijn geschreven vanuit een betting perspectief en waarvan de inhoud een serieuze ondertoon kent.

Inter Miami CF komt in het lopende seizoen uit in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Inter Miami CF programma

Bovenaan deze pagina vind je de volgende wedstrijd die wordt afgewerkt binnen het programma van Inter Miami CF. De tegenstander, de competitie en het speelronde-nummer staan evenals de locatie aangegeven. In het midden van het venster zie je een klok, waaraan je kunt afleiden op welke datum er wordt gespeeld en hoe laat de aftrap verricht zal worden.

Voordat de wedstrijd begint kun jij de uitkomst voorspellen, door bij de getoonde 1X2 bet een winnaar aan te klikken. Jouw prognose wordt opgeslagen in de unieke wisdom of the crowd tool, waarna je te zien krijgt hoeveel procent van de voorspellingen overeenkomt met die van jou.

Er wordt algemeen aangenomen dat de massa over meer kennis beschikt dan het individu. Bij het plaatsen van een voetbalweddenschap kun je hier rekening mee houden, maar kun je ook op je eigen kennis vertrouwen.

Profiteer meteen van de beste odd die door Voetbal Vandaag is vergeleken bij bookmakers. Daarmee verzeker jij jezelf van de hoogste uitbetaling. Voer je inzet in en plaats de weddenschap. Ben jij tevreden met de potentiële winst die op je elektronische betslip staat?

Bekijk het overzicht van de laatste tien Inter Miami CF uitslagen

Als jij niet meer weet hoe de club recent heeft gepresteerd in de Major League Soccer of in het Lamar Hunt US Open Cup toernooi, dan vind je dit eenvoudig terug in het overzicht met de laatste tien uitslagen van Inter Miami CF. Hier zie je de tegenstanders, maar kun je ook eenvoudig nakijken hoeveel goals er gescoord en geïncasseerd zijn.

Deze specifieke statistieken haal jij uit de Inter Miami CF selectie

Het kader met alle spelers uit de Inter Miami CF selectie, geeft een helder beeld van alle voetballer die onderdeel uitmaken van het team. Bovendien vind je achter alle Inter Miami CF spelers specifieke statistieken over gescoorde goals, gegeven assists en de hoeveelheden ontvangen gele en rode kaarten.

De nieuwste shirts van de club kun jij bekijken en bestellen

De club presenteert elk seizoen een nieuwe wedstrijdcollectie. Dit zijn twee tenues die bestaan uit het Inter Miami CF shirt waarmee de club aantreed in het DRV PNK Stadium, en het uitshirt. Beide exemplaren zijn bijgaand te bestellen door te klikken op de ‘bestelling plaatsen’ knop.

Lees het Inter Miami CF nieuws vanuit een betting perspectief

In een widget aan de rechterzijde van deze pagina, vind je actueel Inter Miami CF nieuws. Uniek aan deze artikelen is de inhoud, die je perfect kunt gebruiken als je gaat voetbalwedden. Het is een aanrader om regelmatig te komen kijken of er nieuwe content beschikbaar is.

Vijf interessante weetjes over Inter Miami FC

  • ⚽ Inter Miami FC is opgericht in 2018 en is eigendom van niemand minder dan David Beckham. De club speelt vanaf 2020 in de Eastern Conference in de MLS.
  • ⚽ De club is niet het eerste team dat de stad Miami in de Major League Soccer vertegenwoordigt. Eerder was er Miami Fusion, dat tussen 1997 en 2001 bestond en in die kortstondige periode de Supporters Shield won.
  • ⚽ Bekende (oud) spelers van de club zijn niet de minste namen: Blaise Matuidi, Gonzalo Higuaín en Kieran Gibbs.
  • ⚽ De hoogste overwinning van de club is een 3-2 zege op 19 augustus 2021. Tegenstander is Chicago Fire FC.
  • ⚽ De grootste nederlaag is daarentegen een 0-5 verlies op eigen veld tegen New England Revolution, op 22 juli 2021.

Een korte samenvatting over de clubgeschiedenis

Club International de Fútbol Miami, afgekort Inter Miami CF, ziet het levenslicht op 28 januari 2018 en is de 20e deelnemer aan de Major League Soccer. De oprichting van de club is een initiatief van onder meer David Beckham, die zowel de rol van eigenaar als voorzitter vertolkt.

De clubkleuren zijn wit met roze en de bijnaam van het team luidt dan ook The Pinks. Het Inter Miami CF stadion is een multifunctioneel complex dat werd geopend op 18 juli 2020. Het onderkomen ligt in Fort Lauderdale en biedt tijdens voetbalwedstrijden plek aan 18.000 supporters.

De derby zonder naam tegen het naburige Orlando City SC

Inter Miami CF speelt pas sinds 2020 in de MLS en dus is er geen sprake van historische spanningen met een andere club. Vandaar dat er voor het aanwijzen van een rivaal vooral wordt gekeken welk team geografisch gezien het meest dichtbij ligt.

Dat is Orlando City SC, een andere club uit de staat Florida die sinds 2015 in de Eastern Conference speelt. Hoewel er nog geen officiële naam is toegekend aan een confrontatie tussen beide teams, gaan er op verschillende supportersfora stemmen op voor ‘The Florida Derby’.