Houston Dynamo

Houston Dynamo is een Amerikaanse voetbalclub afkomstig uit het gelijknamige Houston in de staat Texas. Op deze pagina vind je onder meer het Houston Dynamo programma, de laatste tien uitslagen en de Houston Dynamo stand in de Major League Soccer.

Het overzicht met de Houston Dynamo selectie huisvest natuurlijk alle Houston Dynamo spelers die voor het eerste elftal van de club uitkomen. Van elk teamlid zie je specifieke statistieken. Dit varieert van het aantal gespeelde wedstrijden tot aan doelpunten, assists en kaarten.

Check meteen het nieuwe Houston Dynamo shirt van seizoen en haal jouw exemplaar in huis. Door op de knop bestelling plaatsen te klikken, koop je er zo veel als je wilt. Onder de tenues vind je het laatste Houston Dynamo nieuws.

Met pure voetbal actualiteiten vanuit een betting perspectief heb je unieke informatie tot je beschikking om te gaan voetbalwedden. Live betting doe je alleen terwijl je naar de wedstrijd kijkt, zo luidt een welgemeende tip van Voetbal Vandaag.

In de laatste alinea op deze clubpagina staat tot in detail uitleg over hoe jij de Major League Soccer op televisie kijkt. Heb jij je altijd afgevraagd waar je gratis naar een Houston Dynamo live stream kunt vinden? Lees dan snel verder.

Voorspel het volgende duel in het Houston Dynamo programma

Het Houston Dynamo programma bevat jaarlijks in ieder geval competitie- en bekerwedstrijden uit de Major League Soccer (MLS) en uit de Lamar Hunt US Open Cup. Op deze pagina zie je direct welk team Houston Dynamo treft en op welke locatie het duel wordt afgewerkt.

Bijgaand kun je laten weten wie jij denkt dat de wedstrijd gaat winnen. Nadat je een uitkomst hebt aangeklikt, treed het unieke wisdom of the crowd in werking. Dat is een hulpmiddel waarmee je kunt zien welke uitkomst overige bezoekers verwachten. De uitkomsten worden getoond in drie percentages.

Waarom drie? Omdat er niet meer opties bestaan. De thuisploeg wint, het uitspelende team pakt de zege of de wedstrijd eindigt gelijk. Met de kennis van de massa sta je nog sterker in je schoenen en dit kun je gebruiken om geld mee te winnen. Dat kan alleen door het plaatsen van een weddenschap.

De best betalende quotering vind je reeds in het scherm. Hiervoor vergelijkt Voetbal Vandaag verschillende bookmakers. Kies je inzet, laat je oog vallen op de potentiële winst en bevestig je weddenschap.

Een overzicht van de laatste tien uitslagen van Houston Dynamo

Uitslagen zijn er niet alleen voor de geschiedenisboeken. Je kunt de meest recente Houston Dynamo uitslagen goed gebruiken om gespeelde wedstrijden te analyseren. De informatie die je daaruit haalt gaat over:

  • De globale vorm over de laatste tien wedstrijden
  • Tegenstanders
  • De hoeveelheid behaalde punten
  • Het doelsaldo (goals voor en tegen)

Als jij op zoek bent naar eindstanden uit overige competities dan de MLS, dan kijk je bij uitslagen. Je kunt zover terugkijken als tot het begin van het huidige seizoen.
Voetbal Vandaag geeft je de snelste live uitslagen zonder vertraging

Een live score zegt veel over het wedstrijdverloop en daarom moet deze altijd actueel zijn. Althans, dat is de mening van Voetbal Vandaag. Geen idee hoe andere websites en live scorings apps hierover denken.

Bij Voetbal Vandaag vind je alle live uitslagen van wedstrijden die worden gespeeld. Uitslagen worden live bijgewerkt zodra er wordt gescoord. Een unique selling point bij Voetbal Vandaag, is dat dit gebeurt zonder ook maar een seconde vertraging.

Deze statistieken vind je bij spelers uit de Houston Dynamo selectie

Cijfers spreken boekdelen en daarom krijg je in het venster met huidige Houston Dynamo spelers een degelijk overzicht van bepaalde prestaties. Je ziet de actuele leeftijden en het aantal gespeeld wedstrijden. Deze data wordt vanzelfsprekend aangepast bij iemands verjaardag en na de eerstvolgende wedstrijd.

De statistieken die je verder ziet, zijn voetbalwedden gerelateerd. Per speler zie je het aantal gescoorde goals, de hoeveelheid gegeven assists en de verzameling aan gele en rode kaarten.

De nieuwe shirts kun je meteen bestellen via een officieel verkooppunt

In de widget die twee tenues toont, zie je het Houston Dynamo shirt waarmee de club in het BBVA Compass Stadium speelt en het tricot dat in uitwedstrijden wordt gedragen. Je kunt jouw exemplaar bemachtigen door op de knop ‘bestelling plaatsen’ te klikken. Er volgt een link naar een officieel verkooppunt, waar je de zending kunt bevestigen.

Kijk alle wedstrijden van Houston Dynamo live op televisie

Voetbal uit de Verenigde Staten en met name de Major League Soccer is hot! Met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag kijk je alle wedstrijden uit de MLS, US Open Cup en talloze competities uit Europa live op televisie. Maar wat moet je hier precies voor doen?

Ga naar voetbal op tv en selecteer de tv provider waarmee jij een contract hebt. Je leest vervolgens belangrijke informatie over welke voetbalpakketten er allemaal worden aangeboden en welke competities er in elk pakket zitten. Voor een bundel waarin wedstrijden van Houston Dynamo live worden uitgezonden, kies je een samenstelling die in elk geval de MLS bevat.

Meld je aan bij een bookie voor gratis livestreams en voetbalwedden

Als je niet eeuwig thuis bent, dan biedt een Houston Dynamo live stream uitkomst. Hiervoor hoef je het internet niet af te struinen, maar kun je kosteloos terecht bij een bookmaker. Een betting site geeft je dus gratis streams, nadat je een account hebt aangemaakt.

Dit is een eenvoudig en kort proces van maximaal een minuut. Het grote voordeel van bookies is dat je wedstrijden spannender kunt maken door er weddenschappen op af te sluiten. Wie in jouw directe omgeving kan nog meer zeggen dat hij of zij geld wint met gratis voetbal kijken?

Lees actueel Houston Dynamo nieuws vanuit een betting perspectief

Het nieuws over de club is geschreven vanuit een betting perspectief. Dat betekent dat je op deze pagina geen artikelen gaat vinden waarbij de informatie ongeschikt is om te gebruiken bij het analyseren van het team. Open snel een bericht om uit te vinden welke voordelen hier voor jou in schuilen.

Vijf weetjes over Houston Dynamo uit het Amerikaanse Texas

  • ⚽ In de eerste twee seizoenen (2006 en 2007) in de MLS wordt de club direct kampioen.

 

  • ⚽ In 2010 en 2011 staat Dynamo uit Houston in de finale van de MLS Cup, maar verliest het beide keren.

 

  • ⚽ De grootste overwinning boekt de club in de Derby van Texas. Op 13 maart 2016 wordt het maar liefst 5-0 tegen FC Dallas.

 

  • ⚽ Atlanta United is verantwoordelijk voor de hoogste nederlaag van Dynamo. Op 18 juli 2019 gaan de Texanen van het veld met een 5-0 verlies.

 

  • ⚽ De twee bijnamen ‘Orange Crush’ en ‘El Naranja’ zijn afgeleid van de clubkleur oranje. Overigens vallen ook de kleuren blauw, zwart en wit onder de huisstijl.

De geschiedenis van Houston Dynamo in het kort

Houston Dynamo wordt opgericht in 2005, die in 2006 debuteert in de Western Conference van de Major League Soccer. In haar eerste seizoen wordt de club direct kampioen. In de finale van de play-offs wordt New England Revolution in een penaltyreeks verslagen en is de eerste MLS Cup een feit.

Dat kunststukje wordt een jaar laten gewoon herhaald en zo verlopen de eerste twee seizoenen buitengewoon succesvol. In 2018 volgt de eerste US Open Cup beker. Het wachten is alleen nog op de Supporters Shield.

Sinds 2012 speelt Houston Dynamo in het BBVA Compass Stadium. Er is tijdens thuiswedstrijden plaats voor exact 22.039 supporters.

De Derby van Texas tegen het nabijgelegen FC Dallas

Zet twee clubs uit Texas in de MLS Western Conference en voila: er ontstaat vanzelf een derby. De burenruzie met FC Dallas wordt gespeeld sinds 2006 en kent standaard een heet verloop.

Sinds 2011 voetbalt ook het uit Texas afkomstige Austin FC in de MLS. Het ziet ernaar uit dat er hiermee een nieuwe rivaal kan worden toegevoegd aan zowel Houston Dynamo als FC Dallas.