BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Heracles Almelo

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie vanuit een betting perspectief over Heracles Almelo.

Je ziet allereerst de volgende wedstrijd die op het Heracles Almelo programma staat. Dit duel kun je voorzien van jouw 1X2 prognose, waarna er aan de hand van percentages wordt weergegeven welke uitkomst overige bezoekers het meest waarschijnlijk achten.

Middels de laatste tien Heracles Almelo uitslagen kun je eenvoudig de vorm over een langere periode afleiden. De ranglijst toont vervolgens op welke positie Heracles Almelo in de stand staat.

Je club steunen doe je natuurlijk in je Heracles Almelo shirt, ook wanneer je Heracles Almelo op tv of via een livestream kijkt.

Shirts kunnen besteld worden via de widget. Voor informatie over hoe je de Heraclieden op tv of via internet live volgt, is er verderop deze pagina een speciale alinea opgesteld. Zorg dat je deze helemaal doorleest. Je komt namelijk ook te weten hoe je tijdelijk profiteert van een exclusieve aanbieding voor ESPN en/of Ziggo Sport Totaal.

Tenslotte vind je binnen het Heracles Almelo nieuws tal van berichten die content bevatten vanuit een betting perspectief.

Deel je gedachten en voorspel de aankomende Heracles Almelo wedstrijd

Wie is de tegenstander is de eerstvolgende wedstrijd die op het Eredivisie programma van Heracles Almelo staat en wanneer wordt dit duel gespeeld? De antwoorden hierop staan bovenaan deze pagina, voorzien van het aanvangstijdstip.

Natuurlijk heb je zo je gedachten over welk team deze clash gaat winnen. Het mooie is dat je een ‘eentje’, een ‘tweetje’ of een X (gelijkspel) kunt aanklikken. Daarmee laat jij aan overige bezoekers zien wat jouw mening is. Met het integreren van de ‘wisdom of the crowd’-tool, werkt dat andersom ook zo.

Direct nadat je klikt, vouwt het venster open. Je ziet vervolgens wat ‘de crowd’ heeft aangeklikt in de vorm van percentages. Deze unieke tool is de perfecte assist voor jouw volgende weddenschap.

Als je een inzet gaat plaatsen, hoef je geen genoegen te nemen met de odd van slechts een bookmaker. Voetbal Vandaag vergelijkt bookies met elkaar en geeft jou de scherpste quotering die gepaard gaat met jouw voetbal voorspellingen. Voor jou betekent dat een minimale inspanning, voor de maximale winst.

Het enige dat je hoeft te doen, is het bedrag kiezen dat je graag vermenigvuldigd ziet worden. Is het zo makkelijk!? Ja, het is zo makkelijk.

De vorm over een langere periode met Heracles Almelo uitslagen

Vergeet vanaf nu het doorspitten van verschillende websites/speelrondes om te kunnen zien wat de uitslagen van Heracles Almelo zijn. Op deze pagina staan namelijk de tien meest recente eindstanden.

Dit is om meerdere redenen superhandig. Allereerst zie je tegen welke club(s) de Almeloërs punten hebben verspeeld en welke tegenstander(s) over de knie zijn gelegd.

Ten tweede heb je binnen no time overzicht van het doelsaldo, waarmee gescoorde en geïncasseerde goals worden bedoeld.

Ten derde vormen uitslagen een belangrijke pijler met betrekking tot analyseren.

Wanneer je een weddenschap gaat plaatsen, doe je er namelijk verstandig aan de vorm van de twee teams die het tegen elkaar opnemen onder de loep te nemen. Daar is geen onderdeel meer geschikt voor dan uitslagen.

Nergens anders snellere tussenstanden dan bij Voetbal Vandaag

Er zijn voorbeelden te over van websites die live uitslagen doorgeven in een slakkentempo en met veel vertraging.

Op de homepage van Voetbal Vandaag is dat niet aan de orde. Door het optuigen van samenwerkingen met dataleveranciers die snappen waarom snelle live uitslagen voor supporters en voetbalwedders zo belangrijk zijn, ga jij nergens tussenstanden vinden die sneller worden bijgewerkt.

Het gaat hierbij niet alleen om de score, ook andere relevante gebeurtenissen worden binnen een fractie van een seconde bijgewerkt. Denk aan wissels, corners en zelfs rode en gele kaarten.

Deze belangrijke statistieken worden per selectiespeler weergegeven

Waar kijk als eerst naar als je een weddenschap wil plaatsen waarbij je een bepaalde speler uit de selectie van Heracles Almelo aanwijst als doelpuntenmaker? Inderdaad, je gaat op onderzoek uit om te zien hoeveel doelpunten deze speler van Heracles Almelo dit seizoen reeds heeft gemaakt.

Hetzelfde principe is van toepassing als je een bet wil plaatsen op een of meerdere assists van lid van het Heracles Almelo team, of wanneer je wil wedden op de voetballer die volgens jou een gele of rode kaart gaat pakken.

Binnen het overzicht van de Heracles Almelo selectie staat bovenstaande informatie per individu aangegeven. Het gaat dus om gespeelde wedstrijden, gescoorde goals, gegeven assists en gekregen kaarten.

Kijk echter voordat je een bet plaatst of de trainer van Heracles Almelo eigenlijk wel een beroep op het selectielid kan doen. Je ziet in een oogopslag welke spelers er geblesseerd zijn en wie schorsingen uitzitten.

De mogelijkheden zijn eindeloos, je bankroll vermoedelijk niet. Kom meer te weten over de diversiteit aan inzetmogelijkheden op de voetbalwedden pagina.

Het nieuwste Heracles Almelo shirt bestel je via Voetbal Vandaag

Elke Heraclied loopt natuurlijk graag door het bruisende Almelo in het tricot van de plaatselijke trots. In een widget aan de rechterzijde op deze pagina, staan het thuis- en uitshirt van het lopende seizoen.

Je kunt er uren naar kijken, maar je kunt deze ook gewoon bestellen. Desnoods een van de twee. Door op ‘bestel hier’ te klikken, volgt er een link naar de officiële Heracles Almelo fanshop of naar een ander erkend verkooppunt waar Voetbal Vandaag afspraken mee heeft gemaakt.

Kijk Heracles Almelo op tv met een exclusieve aanbieding

Aannames zijn nooit nice, maar je leest deze alinea vermoedelijk omdat er in de inleiding een spannende sfeer rondom dit onderwerp is gecreëerd. Of omdat je momenteel geen idee hebt hoe je Heracles Almelo op tv kunt kijken. Optie drie is omdat je een Nederlander bent die nooit wegloopt voor korting.

Allemaal goed, vrienden. Want om Eredivisiewedstrijden op tv te kijken, moet er afgetikt worden. Dat is ook wel logisch, ESPN heeft immers ook veel betaald voor de uitzendrechten en wil graag iets terugverdienen.

Gelukkig is een abonnement op ESPN Eredivisie supercheap. Wat hier de definitie van is, kun je terugzien op de pagina Voetbal op tv. Op die bladzijde staan de resultaten van diepgaand onderzoek naar elke Nederlandse provider, die Heracles Almelo live broadcast op televisie.

Open niet alleen de persoonlijke pagina van je huidige provider, maar kijk gerust rond. Nadat je een keuze hebt gemaakt, profiteer je van een dikke korting. Tenminste, als je het pakket aansluit via de banner. Doe je dat niet, dan wijk je af van het stereotype Hollander die graag zo min mogelijk wil betalen.

Voor de echte ‘op alles willen bezuinigen’ mensjes; ruiken jullie dat? Het is de aantrekkelijke geur van gratis. Kosteloos. Voor niets. Een Eredivisie livestream waar je Heracles Almelo kunt volgen kun je namelijk kijken via bookmakers Nederland. Je krijgt haarscherp beeld en je kunt het geld dat je inmiddels hebt bezuinigd ook nog eens verveelvoudigen met een paar voetbalweddenschappen.

Lees het laatste clubnieuws met voetbalwedden als insteek

Aan de rechterzijde van de pagina staat een widget, genaamd Heracles Almelo nieuws. Je raadt het al, hier vind je berichten die betrekking hebben op de Almeloërs. Dit zijn niet zomaar nieuwtjes, maar betreft content met een bloedserieuze inhoud.

De geposte actualiteiten bevatten namelijk onderwerpen die specifiek gericht zijn op voetbalwedden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan statistieken en het uitlichten van prestaties van bepaalde spelers.

Open gerust een reeds geplaatst artikel en doe er je voordeel mee.

5 interessante feiten over Heracles Almelo

  • ⚽ De clubnaam Heracles is afgeleid van Herakles (of Hercules), die in de Griekse mythologie bekendstaat als halfgod en zoon van Zeus en Alcmene. 

 

  • ⚽ Met het contracteren van de Zuid-Afrikaan Steve Mokone in 1957 had Heracles een nationale primeur. Mokone was de eerste buitenlandse en zwarte profvoetballer in Nederland.

 

  • ⚽ Van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland staat Heracles Almelo op plaats 8 van oudste voetbalclubs.

 

  • ⚽ De grootste Eredivisie zege van Heracles dateert van 2 december 2011, toen VVV Venlo met 7-0 werd verslagen.

 

  • ⚽ Op 07-10-2007 slikte Heracles Almelo haar grootste nederlaag. In het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen werd het 9-0 voor de Friezen.

 

De geschiedenis van Heracles Almelo

In tegenstelling tot de naam die de club sinds 1998 met trots draagt, heeft Heracles sinds de oprichting enkele naamswijzigingen ondergaan. De twee vrienden Derk Kortenvoort en Gait Reuvekamp richten de club in het jaar 1903 in eerste instantie op onder de naam Hollandia. Als clubkleuren wordt er gekozen voor zwart-groen. Omdat de club snel stijgt in populariteit, komen leden van de club ‘Inartie’ met het voorstel te fuseren. Dat gebeurt en Hollandia wordt omgedoopt naar Hercules.

In 1906 wil Hercules toetreden tot de tweede klasse van de Nederlandsche Voetbal Bond. Dit verzoek wordt ingewilligd, ware het niet dat er reeds een team actief is met de naam Hercules. Er wordt daarom besloten door te gaan als Heracles.

Na ruim zeven jaar volgt er in 1910 een ommezwaai met betrekking tot de clubkleuren. Zwart-groen wordt vervangen door het mooie zwart-wit gestreepte thuistenue, waar de Almeloërs tot op vandaag de dag in schitteren. In 1974 volgt er een afsplitsing met amateurtak AVC Heracles. De betaald voetbalorganisatie neemt de naam SC Heracles 74′ aan. Pas in 1998 veranderd de clubnaam naar Heracles Almelo. Dit gebeurt uiteindelijk op verzoek van de gemeente Almelo.

Erve Bonthuis, de Bornsestraat en het Erve Asito 

In den beginne wordt er gevoetbald op een gehuurd terrein achter het Erve Bonthuis. Vier jaar later is de bouw van het eerste echte stadion, gelegen aan de legendarische Bornsestraat, voltooid. 

Heracles zal hier uiteindelijk ruim 85 jaar voetballen, voordat het in 1999 verhuist naar het Polman Stadion. Het Gemeentelijk Sportpark Bornsestraat wordt bijna geheel gesloopt, tot groot verdriet van veel  gepassioneerde Heraclieden. Wat resteert is de fameuze houten hoofdtribune. Deze wordt verplaatst naar de amateurtak van Heracles, waar het onderworpen wordt aan een grondige renovatie. Na een eerdere status als gemeentelijk monument, wordt in het jaar 2011 de titel ‘Rijksmonument’ toegekend.

Naast de hoofdtribune zijn ook de iconische lichtmasten een tweede leven gegund. Deze worden alle vier hergebruikt bij het Polman Stadion. Hoewel het nieuwe stadion geopend wordt met een capaciteit van 6.900 plaatsen, blijkt dit al snel onvoldoende. In 2005 breidt men het aantal plekken daarom uit naar 8.500. 

De meest recente renovatie vindt plaats in 2015, waarbij de tribunes worden ‘opgetrokken’ om voor de tweede keer een uitbreiding te realiseren. Vandaag de dag is er plek voor 11.580 Heraclieden en 500 supporters van bezoekende clubs. In 2019 wordt de naam van het stadion veranderd van vastgoedbeheerder Polman naar Erve Asito, een schoonmaakbedrijf binnen de regio.

Palmares Heracles Almelo: Tweemaal landskampioen van Nederland

Heracles mag zich in 1927 en 1941 officieel de beste ploeg van Nederland noemen met het behalen van het landskampioenschap. In de jaren 1962, 1985 en in 2005 wordt de club kampioen van de Keuken Kampioen Divisie, waardoor het direct promoveert naar de Eredivisie.

Heracles speelt sinds 2005 onafgebroken op het hoogste niveau, met als hoogste eindklasseringen de zesde plaats in 2010 en 2016. In haar rijke geschiedenis weet Heracles eenmaal door te dringen tot de finale van de TOTO KNVB Beker. Op 8 april 2012 is PSV met 3-0 te sterk.

Sinds het seizoen 1956/1957 wordt in totaal eenmaal de halve finale bereikt, terwijl de kwartfinale negen keer het eindstation betreft.

Het Europese debuut van Heracles Almelo tegen FC Arouca

Als gevolg van de eindklassering in 2016, spelen de Almeloërs als nummer zes play-offs tegen FC Groningen en FC UtrechtDe ploeg weet beide ontmoetingen in haar voordeel te beslissen, waardoor het voor het eerst in de historie mag aantreden in Europees verband. De tegenstander in de 1e voorronde van de Europa League is het Portugese FC Arouca, eveneens een debutant.

Nadat er thuis een 1-1 eindstand wordt genoteerd door een doelpunt van Paul Gladon, blijft het in Portugal steken op een bloedeloos 0-0 gelijkspel. Hierdoor is Heracles helaas uitgeschakeld.

Everton Ramos Da Silva: De onbetwiste topscorer aller tijden

Hoewel het nog helemaal niet zo lang geleden lijkt, is de Braziliaan Everton Ramos Da Silva, voetbalnaam Everton, alweer jaren terug via de voordeur vertrokken bij de club waar hij het meest succesvol was. 

De centrumspits uit São Paulo scoorde tussen 2006 en 2013 maar liefst 77 doelpunten in de Eredivisie en KNVB Beker en bereidde 19 treffers voor. Direct betrokken bij 98 goals verdedigt Everton zijn topscorerstitel met een ruime voorsprong op nummer twee, de Zweed Samuel Armenteros.

De derby van het Oosten tussen Heracles Almelo en FC Twente

De ‘burenruzie’ tussen Heracles Almelo en FC Twente is terug te leiden naar het jaar 1965, wanneer de twee clubs Enschedese Boys en Sportclub Enschede fuseren tot FC Twente. Sinds dat jaar is de derby een feit.

De streekderby is altijd beladen en statistisch gezien vaak doelpuntrijk. De trouwe fans op het Erve Asito pakken standaard uit met mooie sfeeracties.

Bezettingsgraad Erve Asito: Op naar een uitverkocht huis

Het Erve Asito is een populaire plaats om live voetbal van de plaatselijke trots te kijken. Dit is duidelijk terug te zien in de bezettingsgraad, die uitwijst dat er bij thuiswedstrijden slechts een beperkt aantal plekken onbezet blijven.

Wanneer je een wedstrijd wil bezoeken, heb je de keuze uit tickets voor vier verschillende tribunes. 

Als op en top Heraclied is het goed om te weten dat de fanatieke supportersschare genesteld is op de Oosttribune, op de vakken P, Q en R.

De familiezones zijn gevestigd op de vakken II, JJ, KK en LL.

Informatie over club- en seizoenkaarten van Heracles Almelo

Om live wedstrijden van Heracles Almelo op het Erve Asito te kunnen zien, dien je in het bezit te zijn van een club- of seizoenkaart.

De tarieven van seizoenkaarten variëren per jaargang voor volwassen tussen de €169,00 voor de goedkoopste vakken en €315,00 voor de wat duurdere plekken. Het prijsverschil komt tot stand door een plaats op de eerste of tweede ring en het exacte vak.

Een seizoenkaart aanvragen kan eenvoudig online via de website van Heracles Almelo.

Een clubkaart oftewel Fankaart kun je eveneens online aanvragen. Deze kaart is geheel gratis en stelt je in staat om losse tickets te kopen voor elke thuiswedstrijd.

Hoeveel tickets dat zijn, is afhankelijk van het aantal beschikbare plekken in combinatie met de categorie waarin de wedstrijd valt. Zo kun je statistisch gezien minder kaarten kopen voor wedstrijden tegen topteams.

De officiële supportersverenigingen van Heracles Almelo

Heracles Almelo telt vier officiële supportersverenigingen. Dit zijn Hart voor Heracles,  Locals1903, Vak 74’ en Black White Army Vriezenveen.

Als je lid wilt worden of een andere vraag hebt, kun je contact opnemen met beide verenigingen, of online een aanvraagformulier invullen. 

Contactdetails Club

Clubnaam: Heracles Almelo
Opgericht: 3 mei 1903
Stadion: Erve Asito
Capaciteit: 12.080
Website: www.heracles.nl
Bezoekadres: Van Riemsdijklplein 1, 7606 ZA, Almelo