Helmond Sport

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Helmond Sport, afkomstig uit de gelijknamige plaats in de provincie Noord-Brabant.

Je oog valt meteen op het aankomende duel dat op het Helmond Sport programma staat, terwijl meteen daaronder de laatste tien resultaten uit het speelschema van Helmond Sport worden weergegeven.

Dankzij de toevoeging van de gehele stand, kom je te weten op welke plaats Helmond Sport momenteel in het Eerste Divisie klassement staat genoteerd. Om tot prestaties te kunnen komen, heb je spelers nodig die onder contract staan. Je ziet meteen welke teamleden dit seizoen het best presteren door individuele statistieken van de Helmond Sport selectie.

Een Helmond Sport shirt bevat niet alleen de traditionele clubkleuren, het straalt tevens onoverwinnelijkheid uit. Bekijk daarom de speciale alinea die hieraan gewijd is, waarbij je het shirt direct kunt bestellen.

Met je shirt aan voetbal op tv of via een livestream kijken, brengt je net wat meer in de juiste stemming. Kom alles te weten over tv-pakketten en gratis livestreams door deze pagina volledig door te lezen.

Tenslotte ben je geheel up to date als het gaat om Helmond Sport nieuws, dankzij de categorie waarin je artikelen vanuit een betting perspectief kunt vinden.

Laat jouw voorspelling meetellen met het unieke wisdom of the crowd

Helmond Sport is een betaald voetbalclub welke uitkomt in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie (Eerste Divisie, tweede niveau) en de daarbij behorende KNVB Beker.

Onder de volgende Helmond Sport wedstrijd is een fictieve 1X2 weddenschap toegevoegd, die jou in staat stelt om je mening te geven over de uitkomst van dit duel.

Dat is meer dan leuk. Door een winnaar te voorspellen, klapt het venster namelijk open en maak je kennis met wisdom of the crowd. Dat is een handige statistiekentool die jou vertelt wat overige bezoekers gemiddeld hebben aangeklikt.

Til je voorspelling naar een hoger niveau, door gebruik te maken van de hoogste odd die Voetbal Vandaag alvast voor je heeft uitgezocht. Voer het bedrag in dat je wil inzetten en pak die euro’s.

Wat je allemaal kunt aflezen aan de tien meest recente uitslagen

Elke uitslag van Helmond Sport is uniek. Als je op de analyse tour gaat, ontdek je een uitslag waardevolle informatie bevat zoals bijvoorbeeld:

  • Hoeveel punten de uitslag waard is
  • Welk team de tegenstander was
  • Hoeveel goals beide ploegen hebben gemaakt

Door kennis te vergaren over de laatste tien voetbal uitslagen, krijg je een idee over de recente vorm van het team. Analyseren is een belangrijk onderdeel van voetbalwedden, al is het natuurlijk ook handig om te weten hoe de club ervoor staat.

Uitslagen worden live en dus zonder vertraging bijgewerkt

We gaan even uit van het worst case scenario. Terwijl er een wedstrijd wordt gespeeld ben je niet aanwezig in het Helmond Sport stadion en je bent eveneens niet in de gelegenheid om het duel live te volgen.

Wel kun je live uitslagen volgen. Dan is het wel zo prettig als je de actuele tussenstand van Helmond Sport zonder vertraging krijgt te zien.

Op de live uitslagen pagina van Voetbal Vandaag vind je de snelste live scores, die meteen worden bijgewerkt als er wordt gescoord. Voor meer specifieke data kun je zelfs op de score klikken.

Dit kom je te weten in het overzicht met de selectie van Helmond Sport

Heb jij enig idee uit hoeveel spelers de Helmond Sport selectie bestaat of wie de oudste contractspeler is?

Dit is eenvoudig terug te zien is het venster met alle selectieleden. Buiten bovenstaande informatie, worden er ook cijfers verstrekt over het aantal doelpunten, assists en gele en rode kaarten.

Om het af te maken staat achter er een melding achter geschorste en/of geblesseerde spelers. Daaraan kun je afleiden dat de trainer van Helmond Sport op hen geen beroep kan doen in het aankomende duel.

Wil jij deze statistieken ook van andere clubs zien? Ga dan naar de Keuken Kampioen Divisie pagina en klik op de club naar keuze. 

Wordt een trendsetter met een fonkelnieuw Helmond Sport shirt

Ben jij op de hoogte van de shirts die dit seizoen om de schouders hangen van Helmond Sport spelers?

Aan de rechterzijde op deze pagina zie je een widget maar daarin twee tenues. Dit zijn het thuis- en uitshirt. Deze zijn altijd actueel en het mooiste is dat je ze nog kunt bestellen ook. Voor jezelf of voor iemand anders, je maakt er in beide gevallen iemand blij mee en daar is het om te doen.

Een klik op ‘bestelling plaatsen’ leid je naar de Helmond Sport fanshop, of naar een derde partij die door de club is gemachtigd tot shirtverkoop.

Helmond Sport supporters kunnen rekenen op een exclusieve aanbieding

Helmond Sport wedstrijden worden altijd live uitgezonden op televisie. In competitievorm is dat alleen niet gratis, je hebt er het optionele zenderpakket ESPN Eredivisie voor nodig.

Dit pakket is te verkrijgen via de tv-provider. Ga naar Voetbal op tv en selecteer jouw aanbieder. Je komt terecht op een speciale pagina die informatie bevat over de pakketten en prijzen.

Activeren kan via de bijgevoegde banner van Voetbal Vandaag, waarmee je profiteert van een mooie korting.

Dit pakket geeft je tevens de mogelijkheid om Nederlands voetbal via een livestream te bekijken. Daarvoor bestaat er trouwens een prima alternatief in de vorm van een bookmaker.

Nu het gokken op voetbal legaal is in Nederland kun je ook via een bookmaker voetbal kijken. Bij onder andere deze Nederlandse bookmakers kijk je gratis streams en het mooie is dat je extra spanning toevoegt als je besluit om live weddenschappen te plaatsen. Nog niet enthousiast genoeg? Ga naar de livestream pagina en zie het met je eigen ogen.

Volg actualiteiten rondom de club middels het laatste nieuws

Het nieuwsbulletin is iets waar Voetbal Vandaag stiekem erg trots op is, omdat er berichten in zijn opgenomen die puur gericht zijn op voetbalwedden. Dat betekent dat de getoonde artikelen statistisch van aard zijn.

Concluderend vergroot je met het Helmond Sport nieuws op deze pagina jouw kennis over de club en haar spelers.

Vijf interessante weetjes over de Helmonders

  • ⚽ Op de palmares van de club staat een kampioenschap van de Eerste Divisie. In 1985 was de club dichtbij KNVB Bekerwinst. Helaas werd er met 0-1 verloren van FC Utrecht.

 

  • ⚽ De hoogste competitiezege dateert uit 2005, toen AGOVV met 7-1 geklopt werd op Sportpark de Braak (SolarUnie Stadion).

 

  • ⚽ De grootste nederlaag uit de clubhistorie was een feit op 4 juni 1979, wanneer er met 10-1 wordt verloren op bezoek bij FC Den Bosch.

 

  • ⚽ Tot op heden werd er pas eenmaal geld uitgetrokken voor een versterking in de persoon van Dennis Gerritsen. In 1995 komt de centrumspits voor omgerekend 136.000 euro over van NAC Breda.

 

  • ⚽ Driemaal vindt er een uitgaande transfer plaats die geld in het laatje brengt. Het gaat om Stanley Elbers (300.000 euro), Aleksandar Bjelica (100.000 euro) en Johan van der Hooft (91.000 euro).

Een korte samenvatting over de historie van de ‘Kattenmeppers’

De club ziet het levenslicht pas op 27 juli 1967, wanneer de proflicentie wordt overgenomen van Helmondia 55’. Dit om het voortbestaan van profvoetbal te garanderen.

Sinds de oprichting is de club alleen actief in de Eredivisie gedurende de seizoenen 1982/1983 en 1983/1984. Daarentegen zijn de Helmonders een aantal maal dicht bij promotie. Tussen 1999 en 2013 is er maar liefst zevenmaal een top vijf eindklassering. In de daaropvolgende playoffs lukt het echter steeds net niet.

Stadion De Braak, dat tegenwoordig de sponsornaam SolarUnie Stadion draagt, dateert uit 1916. In de loop der jaren hebben er met het oog op modernisering verschillende renovaties plaatsgevonden.

Bloedfanatieke wedstrijden tussen ‘rood-zwart’ en’ blauw-wit’

In de directe streekderby, zonder derbynaam, tussen Helmond Sport en FC Eindhoven staat de provincie-eer op het spel. Beide teams komen immers uit Noord-Brabant. Een andere club waarmee rivaliteit bestaat is VVV Venlo.