Clubnaam: Granada CF
Adres: Calle Pintor Manuel Maldonado, 18007 Granada
Stadion: Estadio de Los Cármenes
Telefoonnummer: +34  958 25 33 00
Facebook: @GRANADACF
Instagram: @granadacf
Twitter: @GranadaCdeF

La Liga

Granada CF

Granada CF is een voetbalclub uit de gelijknamige plaats die in de regio Andalusië ligt. De thuiswedstrijden speelt de club in het Estadio de Los Cármenes. Op deze website vind je het programma van Granada CF met daarin de volgende wedstrijd. Ook lees je hier welke plek Granada inneemt in de stand van La Liga.

Wil je een succesvolle weddenschap afsluiten? Dan kan je niet zonder goede en veel informatie. Daarom zie je bij Voetbal Vandaag de laatste tien uitslagen van Granada CF. Door deze te analyseren kun je al een hele goede voorspelling doen. De uitslagen van Granada CF worden direct live bijgewerkt en houden jouw weddenschap up to date.

Er is echter nog veel meer te vinden op deze site. Wat dacht je van een goede livestream of een zenderpakket waarmee je Granada CF op tv kunt volgen? Ook hierover vind je alle benodigde informatie, zodat jij nooit meer een wedstrijd in La Liga hoeft te missen.

Is er dan nog meer informatie? Jazeker, je ziet hier namelijk ook alle statistieken van de selectie van Granada CF. Daarmee doe je ook weer je voordeel als je in gaat zetten op de wedstrijden van Granada CF.

Voorspel de volgende wedstrijd van Granada CF

In het voetbal is er altijd een volgende wedstrijd en dat is ook het geval in La Liga. Uit het speelprogramma haal je gemakkelijk de volgende wedstrijd van Granada CF plus een aantal belangrijke punten:

 • De tegenstander
 • De datum en aanvangstijd.
 • In welk stadion er gespeeld wordt.
 • De competitie waarin gespeeld wordt

Nu is het aan jou om te voorspellen wat het resultaat van deze wedstrijd wordt. Je hebt vast weleens gehoord van de ‘the wisdom of the crowd’ (de wijsheid van de massa). Dit betekent op deze pagina dat alle voetbalwedders die deze pagina bezoeken hun voorspelling geven voor de volgende wedstrijd van Granada CF.

Met deze voorspelling kun jij geld verdienen, want het blijkt dat de wijsheid van de menigte vaak heel dicht bij de werkelijke uitslag ligt. Daarnaast krijg je bij Voetbal Vandaag ook nog eens de allerbeste quotering. Maak hier dus gebruik van en plaats direct je inzet.

Gebruik de laatste tien uitslagen voor jouw inzet

Bij Voetbal Vandaag kun je erop rekenen dat je veel informatie krijgt over de clubs, zodat je een goede weddenschap kunt plaatsen. Een van deze zaken is het geven van de laatste tien uitslagen van Granada CF. Uit deze resultaten kun je namelijk hele nuttige informatie halen, zoals.

 • De naam van de competitie (La Liga, Copa del Rey of een Europese competitie)
 • De tegenstanders (topclub, middenmoter, degradatiekandidaat)
 • Het aantal gescoorde goals en de tegengoals
 • De behaalde punten

Door deze gegevens te analyseren zie jij vanzelf hoe de vorm is waarin het team steekt. Wordt de ene na de andere wedstrijd gewonnen, is de club de koning van de gelijke spelen, of zijn het allemaal nederlagen? Wat het ook moge zijn, jij kunt op deze manier heel goed het resultaat van de volgende wedstrijd voorspellen.

Volg de wedstrijd via de snelste live score

Heb je eenmaal je weddenschap geplaatst dan wil je uiteraard weten hoe die afloopt. Het is namelijk altijd leuk om de kassa te laten rinkelen. Daarom is het handig dat je via Voetbal Vandaag altijd de wedstrijden van Granada CF live kunt volgen.

Ga hiervoor naar de pagina: voetbalvandaag.nl/live. Hier krijg je namelijk direct de live score van Granada CF te zien. Geen gedoe en geen getreuzel, zodra er iets gebeurt in het Estadio de Los Cármenes (of elders) lees jij dit hier direct terug.

Voetbal Vandaag werkt ook alle uitslagen van Granada CF direct live bij, zodat jouw weddenschap altijd up to date is.

De selectiestatistieken als raadgever

Je kunt uit de wedstrijdstatistieken veel informatie halen om je weddenschap voor te bereiden. Daarom vind je op deze pagina de voltallige selectie van Granada CF, uiteraard aangevuld met de laatste statistieken. Je leest onder meer:

 • Naam en leeftijd van de contractspelers
 • Aantal gescoorde goals en gegeven assists
 • Aantal gele en rode kaarten
 • Aantal gespeelde wedstrijden

Wist je dat je niet alleen op de uitslag in kunt zetten, maar bijvoorbeeld ook op de exacte doelpuntenmaker? Deze weddenschappen tikken lekker aan bij een goede voorspelling. Kijk eens op de voetbalweddenschappen pagina om alles te lezen over deze zogenaamde ‘player specials’.

Spelers die geblesseerd of geschorst zijn, worden door de trainer uiteraard niet opgenomen in de opstelling voor de volgende wedstrijd. Daarom zie je ook de schorsingen en blessures. Als er wijzigingen plaatsvinden in de selectie door transfers lees je deze hier uiteraard ook.

Het nieuwste tenue van Granada CF koop je hier

Ten tijde van de oprichting bestond het Granada- shirt uit blauwe en witte verticale strepen. Aan het einde van de burgeroorlog in 1939 zijn deze kleuren niet meer voorradig, dus worden er dan maar roodwitte shirts gekocht. Dit zijn voor altijd de clubkleuren gebleven, waarbij is vastgelegd dat de strepen altijd horizontaal moeten lopen.

Als Spaans voetballiefhebber wil jij dit tenue of het uitshirt van Granada CF vast in je collectie hebben. In de widget kun je deze eenvoudig bestellen. Je wordt hier doorverwezen naar een officieel verkooppunt van de club waar je je bestelling kunt plaatsen.

Volg je weddenschap op tv of via een livestream

Je kunt alle wedstrijden in La Liga rechtstreeks volgen als je het zenderpakket Ziggo Sport hebt. De website ‘voetbal op tv’ geeft je alle informatie over dit zenderpakket. Hiervoor klik je op deze site jouw eigen tv-aanbieder aan. Als je daarna ook nog op de banner van Voetbal Vandaag klikt, zie je ook nog eens een speciale aanbieding voor nog meer voetbalzenders.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de wedstrijden van La Liga te volgen op je pc, tablet, laptop of smartphone. Hiervoor heb je een livestream nodig. Voetbal Vandaag heeft de bookmakers voor je geselecteerd die een livestream van Granada CF aanbieden.

Volg hier het allerlaatste clubnieuws

Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je je weddenschap aan kunt gaan. Daarom is het belangrijk om ook het nieuws over Granada CF goed door te lezen. Rechts onderaan deze pagina plaatst Voetbal Vandaag de nieuwsartikelen van de roodwitten uit Andalusië.

De nieuwsberichten die je hier leest, hebben allemaal een hoog ‘weddenschap gehalte’. Dit houdt in dat je uitsluitend informatie leest die je kunt gebruiken voor je weddenschap. Je leest hier dus niet dat de tribunestoeltjes van het Estadio de Los Cármenes vervangen zijn.

Wat je hier wel leest, is bijvoorbeeld dat de doelman zijn vinger heeft gebroken en voorlopig uit de roulatie is. Daar kun je namelijk iets mee als het om een weddenschap gaat en dat is precies de bedoeling.

 Vijf voetbalfeiten over de ‘Nazaríes’

 • ⚽ De beste prestatie van de roodwitten tot nu toe is het behalen van Europees voetbal in het seizoen 2019/ 2020 via een zevende plek in de competitie.

 • ⚽ In het seizoen 2020/ 2021 speelt de ploeg dus in de Europa League. De kwartfinale wordt bereikt, waar het team uitgeschakeld wordt door Manchester United.

 • ⚽ In het seizoen 2018/ 2019 eindigt de ploeg uit Andalusië op plaats twee van de Segunda Division, wat betekent promotie naar het hoogste niveau betekent.

 • ⚽ De duurste speler die de Nazaries ooit kochten is Luis Suárez (niet de oud-speler van FC Barcelona). Voor deze spits wordt in 2020 een bedrag van zeven miljoen euro overgemaakt naar Watford.

 • ⚽ De hoogste transfersom behalen de Andalusiërs met de verkoop van Isaac Success. Deze spits wordt in 2016 verkocht aan (ook al) Watford voor vijftien miljoen euro.

 

De geschiedenis in het kort

Granada CF ziet het levenslicht in 1931 en weet tien jaar later al het hoogste niveau van Spanje te bereiken. Na vier jaar degradeert de club weer en dit zal in de toekomst het lot blijven van de roodwitten: na een korte periode in eerste klasse volgt er weer een langer verblijf in de tweede klasse.

In 1959 behaalt de club de beste prestatie tot dan toe door de bekerfinale te halen. Hierin wordt verloren van FC Barcelona. De twee zesde plaatsen in de Primera Division in 1972 en 1974 zijn de hoogste klasseringen ooit en dus ook mijlpalen in de historie.

De bijnaam ‘Nazaríes’ verwijst naar een bekende adellijke familie die eeuwenlang in het wereldberoemde fort Alhambra in Granada woonde. Na de degradatie in 1976 duurt het 35 jaar voordat de club in 2011 weer toetreedt tot het hoogste niveau. Na nog een degradatie in 2017 zijn de roodwitten vanaf 2020 weer in La Liga te bewonderen.

De derby van Oost- Andalusië

De Oost- Andalusië Derby, ook bekend als de Oost- Derby, is de naam die aan de wedstrijden tussen de Spaanse teams van Granada CF en Málaga CF wordt gegeven. Dit zijn namelijk de twee grootste clubs in de regio Oost- Andalusië.

Opvallend is dat deze derby geen hoog risicogehalte met zich meebrengt. De wedstrijden worden altijd gespeeld in een zeer vriendschappelijke sfeer, waarbij de thuissupporters hun waardering uiten voor de uitspelende supporters. Zo kan het dus ook.