Clubnaam: Getafe CF
Adres: Avd. Teresa de Calcuta S/N 28903 Getafe (Madrid)
Stadion: Coliseum Alfonso Pérez
Telefoonnummer: +34 91 695 96 43
Facebook: @GetafeCF
Instagram: @getafecf
Twitter: @GetafeCF

La Liga

Getafe CF

Getafe CF is een voetbalclub uit de gelijknamige plaats, een voorstad van Madrid. Op de pagina vind je het programma van Getafe CF met de stand in La Liga en de volgende wedstrijd van Getafe CF. Voor een weddenschap is het belangrijk dat je veel informatie vergaart en daarom zie je hier ook de laatste tien uitslagen van Getafe CF.

Deze uitslagen van Getafe CF worden direct live bijgewerkt, zodat je altijd up to date bent als je gaat inzetten. Daarnaast kun je de wedstrijden van Getafe CF hier ook volgen via de allersnelste live score. Natuurlijk kun je de balkunstenaars van Getafe CF op tv of via een livestream bekijken. Hierover vind je  ook alle benodigde informatie.

Ook lees je hier de wedstrijdstatistieken van de selectie van Getafe CF. Deze kun je uitstekend gebruiken als je je weddenschap aan het voorbereiden bent. Dat geldt trouwens ook voor het nieuws over Getafe CF. Voetbal Vandaag brengt alleen het nieuws dat belangrijk is voor weddenschappen en dus ook interessant voor jou is.

Ten slotte kun je hier ook het nieuwste shirt van Getafe CF bestellen. Het kan niet anders of er moet een goede weddenschap voor je uitrollen.

Voorspel de winnaar van de volgende wedstrijd van Getafe CF

Als je het speelprogramma raadpleegt, zie je direct wat de volgende wedstrijd van Getafe CF is. Hieruit haal je heel veel nuttige informatie:

 • De volgende tegenstander (zwak, sterk, gemiddeld)
 • De datum en aanvangstijd
 • De locatie
 • In welke competitie gespeeld wordt.

Met deze informatie kun jij nu aan de slag gaan om een voorspelling te doen voor de volgende wedstrijd. Als je klikt op een overwinning, gelijkspel of een nederlaag, zie je in een pop up- scherm hoe andere voetbalwedders hierover denken. Deze informatie is voor jou ook heel interessant.

De zogenaamde ‘wisdom of the crowd’ is namelijk een heel goed hulpmiddel om het resultaat van de wedstrijd te voorspellen. Gebruik je deze info dan is de kans op een goed resultaat direct een stuk hoger. Daar komt nog eens bij dat Voetbal Vandaag de beste quotering voor je uitzoekt. Op deze manier kom je altijd als winnaar uit de bus.

Raadpleeg tien uitslagen om je weddenschap optimaal voor te bereiden

Wil je een weddenschap winnen dan is het handig om te weten hoe de club ervoor staat. Daarom zie je op deze pagina de laatste tien uitslagen van Getafe CF. Vergis je niet, hier valt veel informatie uit te halen, zoals:

 • De competitie waarin gespeeld is (La Liga, Europees, Copa del Rey)
 • Het niveau van de tegenstander
 • Het aantal gescoorde doelpunten
 • De tegengoals
 • Het aantal behaalde punten

Met al deze gegevens kun jij bekijken hoe het team ervoor staat en wat het resultaat van de volgende wedstrijd zal zijn. Wil je nog meer uitslagen zien? Kijk dan ook eens op de pagina van La Liga. Hier vind je ook het aankomende speelprogramma en de stand in de competitie.

De snelste live score van Getafe CF krijg je bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag werkt dan alle resultaten direct bij, zodat alle live uitslagen van Getafe CF je up- to- date houden voor je weddenschap. De wedstrijden volgen van ‘Geta’ doe je op de live- pagina: voetbalvandaag.nl/live/. Wist je trouwens dat je hier altijd de snelste live score krijgt?

Verwijder nu nog de voetbalapp die je lang laten wachten voor een tussenstand, want bij Voetbal Vandaag hoef je nooit lang te wachten op een live score. Zo ben je de hele wedstrijd zeer betrokken bij je weddenschap en hoef je nooit lang in spanning te zitten.

Gebruik de selectie statistieken voor je voorspelling

De gehele selectie van Getafe CF vind je op deze pagina. Daar zijn een flink aantal wedstrijdstatistieken aan toegevoegd, zoals:

 • Leeftijd speler
 • Aantal gespeelde wedstrijden
 • Gescoorde goals
 • Ontvangen kaarten
 • Gegeven assists

Met al deze gegevens kun je je weddenschap veel beter voorbereiden. Denk er bijvoorbeeld eens aan om in te zetten op een speler die een assist geeft. Met deze zogenaamde ‘player specials kun je namelijk veel geld verdienen.

Ook lees je in het schema welke spelers geschorst of geblesseerd zijn. Uiteraard is dit van invloed op de keuze van de trainer met welk team hij gaat spelen. Voor jou betekent dit dat je geen rekening met deze spelers hoeft te houden als je een voorspelling doet.

Het allernieuwste tenue van Getafe CF bestel je hier

Het shirt van Getafe CF is azuurblauw en verwijst naar de kleur van de mantel van de patroonheilige van Getafe. Het uitshirt van Getafe CF is meestal rood (sommige jaren worden er andere kleuren gebruikt) als verwijzing naar de spelers die voor het Spaanse elftal hebben gespeeld. Daarnaast is er ook nog een derde tenue.

Je kunt deze prachtige tenues gemakkelijk via Voetbal Vandaag bestellen. Klik in de widget op de ‘bestel nu’ knop en je wordt doorgelinkt naar een officieel verkooppunt van de club. Hier bestel je dan het shirt naar je keuze.

Volg je weddenschap op tv op via een livestream

Live je weddenschap volgen, is het leukste wat er is en met bewegende beelden wordt het nog leuker. Kies er daarom voor om de wedstrijden van Getafe CF op tv of via een livestream te bekijken. De website ‘voetbal op tv’ geeft alle informatie over hoe je aan het juiste zenderpakket bent.

Als je toch op deze site bent, kijk dan direct even naar de interessante aanbieding die Voetbal Vandaag voor je heeft. Je hoeft hiervoor alleen maar je tv-aanbieder aan te klikken en de banner van Voetbal Vandaag. Ook erg handig is het om de wedstrijden in La Liga via een livestream te kijken.

Er zijn diverse bookmakers die (gratis) een livestream van Getafe CF aanbieden. Op deze pagina zie je de links naar betreffende betting sites. Klik deze aan, maak een account en je kijkt de rest van het seizoen gratis.

Volg het laatste nieuws over Getafe CF

De voetbalwereld is voortdurend in beweging en er is dan ook altijd nieuws te melden. Voetbal Vandaag houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over Getafe CF vanuit een betting perspectief. Dit houdt in dat je hier alleen nieuwsartikelen leest die interessant zijn voor voetbalwedders.

Het kan bijvoorbeeld best zijn dat de tribunes een opknapbeurt hebben gekregen. Op zich leuk om te weten, maar je wint er geen weddenschap mee. Wat je hier wel leest, is bijvoorbeeld dat de keeper al tien wedstrijden op rij een clean sheet heeft behaald.

Dit soort informatie is zeker interessant om te weten als je gaat inzetten. Rechts onderaan deze pagina zie je alle nieuwsberichten. Neem hier alvast eens een kijkje om te zien welke actualiteiten geschikt zijn voor je volgende weddenschap.

Vijf feiten over “Geta”

 • ⚽ Getafe CF haalt twee keer achter elkaar de finale van de Copa del Rey.  In 2006 is Sevilla te sterk en in 2007 wordt er verloren van Valencia.

 • ⚽ Sinds 2004 speelt de club onafgebroken in de Primera Division met onderbreking van slechts een seizoen.

 • ⚽ De hoogste klassering in La Liga van ‘Geta’ is tot nu toe een vijfde plaats in 2019. Op de ranglijst allertijden van de Primera Division staat de club op plek 23.

 • ⚽ Marc Cucurella en Nemanje Maksimovic zijn de duurste aankopen van de club. Voor beide spelers betaalde Geta een transfersom van tien miljoen euro, respectievelijk aan Barcelona en Valencia.

 • ⚽ Voor zowel Pedro Soldado als Pedro Leon ontvangen ‘de Azulones’ (de azuurblauwen) tien miljoen euro van Valencia en Real Madrid. Dit zijn de grootste uitgaande transfers tot nu toe.

De historie in het kort

De historie van het huidige Getafe CF begint in 1983 als de club opnieuw opgericht wordt. De oorspronkelijke voetbalclub is opgericht in 1946 onder de naam Club Getafe Deportivo. In 1982 gaat deze club failliet, maar maakt een doorstart onder de huidige naam. Het team moet wel weer in de amateurklasse starten.

In 2004 lukt het Getafe CF te promoveren naar de Primera Division. De ploeg wordt gezien als een gedoodverfde degradatiekandidaat, maar blijft keurig in La Liga met een negende plek. Ook de jaren daarna weet Getafe CF zich te handhaven op het hoogste niveau.

Alleen in 2016 is er degradatie, maar deze wordt direct gevolgd door promotie in 2017. De club speelt Europa League voetbal in 2007, 2010 en 2019 en geldt in La Liga als een stevige middenmoter met af en toe een uitschieter naar boven of naar beneden.

De rivaliteit met CD Leganes

Van oudsher is er een stevige rivaliteit tussen Getafe CF (ook al de voorloper hiervan) en CD Leganes. Beide plaatsen zijn voorsteden van Madrid en grenzen aan elkaar. De wedstrijden tussen deze clubs staat dan ook bekend als ‘De Derby van Zuid- Madrid”.

Als CD Leganes in 2016 en Getafe CF in 2017 promoveert naar de Primera Division wordt de derby voor het eerst op het hoogste niveau gespeeld. Alle andere derby’s vonden op lagere niveaus plaats.