BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

Feyenoord

Op deze pagina slaat de volksclub uit Rotterdam-Zuid de klok. Binnen het programma Feyenoord zie jij het eerstvolgende duel van de Rotterdammers. Als unieke toevoeging kun je hier klikken op welk team er gaat winnen, waarna je meteen ziet of overige bezoekers er hetzelfde over denken.

Kom direct te weten wat de laatste tien Feyenoord uitslagen zijn en wat dit voor invloed heeft op Feyenoord in de stand. Daarnaast vind je concrete statistieken over goals, assists en kaarten in het Feyenoord selectieoverzicht.

Ben jij al tijden op zoek naar een kwalitatief hoge livestream Feyenoord, of wil je Feyenoord op TV kijken? In de alinea hierover staat de informatie die je zoekt. Tenslotte is het nieuwste Feyenoord shirt in een widget afgebeeld, die je meteen kunt bestellen. Voor het laatste Feyenoord nieuws vanuit betting perspectief raadpleeg je de sectie die hierover gaat.

Onderaan de pagina staan vijf weetjes, een beknopte historie en je komt te weten welke teams de grootste rivalen op sportief gebied zijn.

Voorspel wie er gaat winnen bij de volgende wedstrijd Feyenoord

Feyenoord speelt haar wedstrijden dit seizoen wederom in de Eredivisie en de daarbij aangesloten KNVB Beker.

Je ziet meteen wanneer, hoe laat, tegen wie en in welke competitie het eerstvolgende duel van de formatie uit Rotterdam-Zuid op het programma staat. Bijgaand zie je de vorm van beide ploegen, genomen over de vijf meest recente wedstrijden.

Bij een blik op de aankomende wedstrijd heeft elke individuele ‘tipster’ van Voetbal Vandaag natuurlijk een voorspelling gemaakt . Maar wie denk jij dat er gaat winnen?

Zet je overtuiging om in een klik op een van beide teams, of ga voor een gelijkspel. Om het wat spannender te maken, is er gekozen om ‘wisdom of de crowd’ te integreren. Na een klik op een van de drie opties wordt meteen duidelijk hoe andere voetballiefhebbers over de uitkomst van dit duel denken.

Wat denk jij van een volle bankrekening? Voetbal Vandaag doet al het voorwerk en presenteert de meest gunstige quotering die aansluit op jouw resultaat van voetbal voorspellen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het bedrag kiezen dat je gaat inzetten.

De laatste tien uitslagen in een alleszeggend overzicht

Het voorbereiden om te voetbalwedden doe je natuurlijk niet zonder te weten in welke vorm Feyenoord verkeert. Spit daarom grondig het overzicht met voetbaluitslagen door, waarin de laatste tien resultaten staan.

In vergelijking met het gedeelte waar je de aankomende wedstrijd ziet staan, zijn dit dus vijf extra resultaten. Zo zie je meteen of het elftal in een dip verkeert of juist de weg naar boven heeft ingeslagen. Uit deze kennis kun je enorm veel voordeel putten.

Elke Feyenoord live score het snelst bij Voetbal Vandaag

Vraag voetbalwedders naar hun drie grootste frustraties tijdens het volgen van tussenstanden. De kans is groot dat vertraging in het doorgeven van een livescore wordt genoemd.

Voetbal Vandaag laat er geen twijfel over bestaan. Alle live scores van Feyenoord wedstrijden worden gelijktijdig met gebeurtenissen in De Kuip of in een ander stadion bijgewerkt. Daarmee heb jij toegang tot de meest accurate informatie en zit je vanaf nu nooit meer in spanning.

Bereid je weddenschap nog beter voor met selectie statistieken

Van alle Feyenoord spelers wordt individueel het aantal gescoorde doelpunten en gegeven assists getoond. Dit is perfecte informatie voor een inzet op bijvoorbeeld de exacte doelpuntenmaker. Ook wordt duidelijk welke spelers de meeste gele en rode kaarten verzamelen tijdens het lopende seizoen.

Om de informatie nog completer te maken, staat er aangegeven welke teamleden momenteel geschorst en/of geblesseerd zijn. Daarmee kun je automatisch concluderen dat de trainer, Feyenoord in het eerstvolgende duel zonder deze specifieke spelers het veld in moet sturen.

Het overzicht is zo actueel dat wanneer er inkomend of uitgaand Feyenoord transfernieuws te melden valt, de selectie meteen bijgewerkt. Daarmee ben je op de hoogte van de voltallige Feyenoord selectie.

Via de widget bestel jij de nieuwe shirts via een officieel verkoopkanaal

Voorafgaand aan een fonkelnieuw seizoen, maken clubs hun nieuwe collectie wedstrijdshirts bekend. Je kunt het Feyenoord shirt dat in thuiswedstrijden om de schouders van spelers hangt en de variant in uitwedstrijden bekijken in de widget.

Kijken, kijken niks kopen? Dat mag je zelf bepalen. Het is in ieder geval fijn om te weten dat je Feyenoord shirts direct kunt bestellen via de ‘bestel nu’ knop. Je wordt vervolgens doorgeleid naar een officieel verkooppunt, of naar de Feyenoord Fanshop. Zo schaf je het nieuwste Feyenoord tenue aan.

Kijk alle wedstrijden rechtstreeks op tv of met een livestream Feyenoord

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn in het stadion, wil je live kijken naar de balkunstenaars uit Rotterdam. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden, namelijk via je televisie of via een livestream middels een internetverbinding.

Feyenoord op TV kijken kan als je beschikt over tenminste het zenderpakket ESPN Eredivisie. Wanneer er een wedstrijd op het programma staat, volgt de rechtstreekse uitzending op een van de drie ESPN kanalen.

Weet je niet of je ESPN Eredivisie al aan je pakket hebt toegevoegd? Bekijk dan de voetbal op tv pagina en selecteer je huidige provider. Je vind hier de zendernummers van dit pakket. Als je er toch bent, kijk meteen even met welke aanbieding je nog meer voetbalzenders aan je pakket kunt toevoegen.

Met een livestream Feyenoord kijk je via een computer of een mobiel apparaat, thuis en onderweg. Met de afname van ESPN heb je recht op een livestream. Feyenoord kijken op een livestream Eredivisie wordt daarnaast aangeboden door bookmakers. Bekijk de live pagina voor het actuele aanbod. Het voordeel hiervan is dat je meteen kunt inspringen op het wedstrijdverloop met live betting.

Volg het allerlaatste clubnieuws vanuit een betting perspectief

In het nieuwsoverzicht dat rechtsonder op de pagina is geposteerd, staan artikelen die erop zijn gericht jouw kennis over het reilen en zeilen binnen de club te verbreden. Het gaat hierbij niet om Voetbal Primeur-achtige nieuwtjes die gaan over de tien meest mooie spelersvrouwen. Leuke info, maar daar win je geen weddenschap mee.

Waarmee je wel gaat winnen, is Feyenoord nieuws dat gerelateerd is aan bijvoorbeeld statistieken. Dit gaat je helpen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Zoals je weet is analyseren een van de meest essentiële punten binnen voetbalwedden. Klik alvast een bericht aan om te zien wat je hier zoal kunt lezen.

Vijf interessante Feyenoord weetjes

  • ⚽ Sinds het bestaan van de Eredivisie in het seizoen 1954/1955, komt het negen maal voor dat de Rotterdammers de topscorer van de competitie afleveren.

  • ⚽ De volksclub wint als eerste Nederlandse afgevaardigde de Europa Cup I, de voorloper van de Champions League. Ook de laatste Hollandse internationale hoofdprijs staat in Rotterdam. In 2002 wordt de UEFA Cup gewonnen ten koste van het Duitse Borussia Dortmund.

  • ⚽ De grootste zege in de Klassieker tegen Ajax is 8-2. In 2019 wordt de aartsrivaal met 6-2 heengezonden.

  • ⚽ De speler die de kassa het hardst laat rinkelen in Zuid, is Katwijker Dirk Kuyt. Met zijn transfer naar Liverpool is in 2007 maar liefst 18 miljoen euro gemoeid. Een record.

  • ⚽ De Serviër Danko Lazovic en de Argentijn Marcos Senesi kosten de club in 2003 en 2019 beiden zeven miljoen euro. Hiermee zijn deze spelers de duurste inkomende spelers.

De Feyenoord historie in slechts 150 woorden

De rijke historie van de club vangt aan op 19 juli 1908, wanneer vier jongelingen Wilhelmina oprichten. Vier jaar later wijzigt de naam naar RVV Feijenoord. Vanaf de oprichting tot aan het heden wordt er gespeeld in klassieke rood-witte shirts, een zwarte broek en zwarte kousen.

De successen volgen elkaar in rap tempo op in Rotterdam. Na verschillende promoties viert de club zestien jaar na oprichting haar eerste landstitel. Sinds 1937 is het imposante Stadion Feyenoord, vanwege haar vorm bijgenaamd De Kuip, de thuisbasis. Gedurende de jaren zijn miljoenen supporters getuige van nationale en internationale successen. Het publiek geniet van de dribbels van Coen Moulijn, de robuustheid van Willem van Hanegem en de elegantie van Johan Cruijff.

Momenteel kijkt de directie samen met overige partijen naar het realiseren van Feyenoord City. Dit moet op termijn leiden tot een hypermodern complex. Wat er zal overblijven van De Kuip, zijn enkel herinneringen.

De Klassieker tegen Ajax en de derby tussen Zuid en West

Iedereen die het woord voetbal foutloos kan spellen heeft wel eens gehoord van de Klassieker. Het is echter veel groter dan 22 spelers op het veld en dringt door in alle maatschappelijke lagen binnen ons kikkerlandje. Je kunt best stellen dat het een strijd is tussen iedereen met een Rotterdamse tongval en bezitters van een plat Amsterdams accent.

Niemand wil de Klassieker verliezen. In beide regio’s leidt een nederlaag de maandag erna geregeld tot ziekmeldingen.

In de Rotterdamse derby met Sparta Rotterdam gaat het tweejaarlijks om de titel ‘beste club van de stad’. Positioneringen op de ranglijst spelen hierbij geen rol. Soms speelt ook de derde Rotterdamse club Excelsior, gesitueerd in Kralingen, in de Eredivisie. Drie clubs uit een stad: Een uniek verschijnsel in het Nederlandse voetbal.