FC Dallas

FC Dallas is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit de stad Dallas in de staat Texas. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de volgende wedstrijd in het FC Dallas programma, de laatste tien uitslagen van de club en de FC Dallas stand.

Bekijk de huidige FC Dallas selectie om te weten welke spelers onderdeel uitmaken van het team. Bij alle individuele Dallas FC spelers vind je handige statistieken zoals het aantal gescoorde doelpunten en de hoeveelheden verzamelde gele en rode kaarten.

Werp een blik op de nieuwe tenues van de club uit de MLS en bestel jouw FC Dallas shirt right away. De tweede belangrijke widget omvat actualiteiten over het team. De informatie in deze artikelen is geschreven vanuit een betting perspectief. Dit kun je dus perfect gebruiken als je gaat voetbalwedden.

Heb jij je altijd afgevraagd hoe MLS wedstrijden live op televisie te bekijken zijn, of ben je op zoek naar een legale gratis FC Dallas live stream? Hierover wordt verderop deze pagina tot in detail uitleg gegeven, dus lees snel verder.

Voorspel de volgende wedstrijd in het FC Dallas programma

Bovenaan deze pagina zie je de eerstvolgende wedstrijd in het programma van FC Dallas. Je ziet of het duel valt onder de Major League Soccer, of bijvoorbeeld onder de US Open Cup. Ook de locatie staat aangegeven, terwijl de klok ondertussen aftelt richting de aftrap.

Laat weten welke club de wedstrijd volgens jou gaat winnen, of ga voor een gelijkspel. Door het aanklikken van een optie, open je het unieke wisdom of the crowd. Dit hulpmiddel slaat voorspellingen van overige bezoekers op en vertaalt dit in percentages.

Daardoor zie je hoeveel procent van de fans zich achter jouw prognose schaart. Als je zeker van je zaak bent, dan kun je daar flink geld mee winnen. De beste quotering staat reeds aangegeven. Vul het bedrag in dat je gaat inzetten en maak die lekkere klapper door de bet te plaatsen.

Check direct de laatste tien FC Dallas uitslagen

Het kader met FC Dallas uitslagen toont een chronologisch overzicht van alle eindstanden van de club in de laatste tien gespeelde wedstrijden. Je ziet welke clubs de tegenstanders waren en hoeveel doelpunten er zijn gescoord.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen competities, dus het kan zijn dat de MLS en de US Open Cup uitslagen door elkaar heen staan. Als je dit specifiek wilt weten, dan kun je op een uitslag klikken. Op de pagina die opent zie je de competitie, maar ook waardevolle statistieken.

Waarom live betting alleen mogelijk is bij wedstrijden met tussenstanden

Voetbal Vandaag geeft je live uitslagen uit de MLS en de US Open Cup, maar ook uit Europese competities. Uniek hieraan is dat uitslagen live worden geupdate, direct nadat er is gescoord. Zonder vertraging ben je als eerst op de hoogte van elke FC Dallas stand.

Door op een willekeurige tussenstand te klikken, opent er een pagina met statistieken over de wedstrijd. Deze cijfers kun je gebruiken voor een live bet, iets dat alleen mogelijk is bij duels die al begonnen zijn.

Er bestaan enorm veel verschillende weddenschappen om te plaatsen. Je kunt een uiteindelijke winnaar aanwijzen, maar kunt ook de Correct Score van het duel voorspellen. De odd voor dit type bet is vaak enorm aantrekkelijk.

Bekijk specifieke statistieken van de volledige spelersselectie

Het overzicht met de FC Dallas selectie geeft nuttige informatie over de spelers die onder contract staan. Zo worden de huidige leeftijden en gespeelde wedstrijden weergegeven. Daarnaast vind je van alle FC Dallas spelers de volgende cijfers:

  • Gescoorde doelpunten
  • Gegeven assists
  • Gekregen aantallen gele en rode kaarten

Boost de populariteit van de MLS en schaf een FC Dallas shirt aan

Voetbal uit de Verenigde Staten wint langzamerhand aan terrein en jij kunt hieraan bijdragen. In een widget aan de rechterzijde van deze pagina, zie je de nieuwe shirts van de club uit de Major League Soccer. Bijgaand kun je een bestelling plaatsen, waarmee je de trotse eigenaar wordt van een officieel shirt.

Kijk alle wedstrijden uit de Major League Soccer live op televisie

In Nederland kun je alle wedstrijden uit de MLS en dus ook van FC Dallas, live op televisie volgen. Elk seizoen opnieuw is het verloop van de Western Conference een spektakel en hoe vet is het dan om daar live getuige van te zijn?

De uitzendrechten van de MLS en ook de Amerikaanse beker, de Lamar Hunt US Open Cup, zijn in handen van een partij die er het hoogste bedrag voor heeft geboden. Deze partij biedt de wedstrijden vervolgens in pakketvorm aan via jouw televisieprovider.

Bij voetbal op tv selecteer je jouw tv provider om erachter te komen wat de juiste zenders zijn en welk pakket je daarvoor dient af te sluiten. Als jij besluit om MLS voetbal per direct naar je huiskamer te halen, krijg je van Voetbal Vandaag een exclusieve aanbieding.

Voetbalwedden en gratis livestreams kijken dankzij de beste bookmakers

Een FC Dallas live stream behoort eveneens tot de mogelijkheden en is handig wanneer je even niet thuis bent. Wist jij dat je streams gratis en voor niets kunt bekijken via een betting site? Na het aanmaken van een account heb je toegang tot de mooiste wedstrijden over de hele wereld.

Voetbal kijken via bookmakers biedt mooie kansen om geld te winnen, door het afsluiten van weddenschappen. Je kunt inzetten voordat wedstrijden beginnen, maar haakt met live betting eveneens in op duels die reeds bezig zijn.
Volg de club op de voet en lees het FC Dallas nieuws

Het overzicht met nieuws bevat artikelen die door Voetbal Vandaag zijn geschreven vanuit een betting perspectief. Dat betekent een gevarieerd aanbod van statistieken en allerlei handige weetjes over de spelers of club. De informatie die je haalt uit deze content, kun je goed gebruiken tijdens het analyseren van FC Dallas.

Vijf interessante feiten over The Hoops

  • ⚽ De club wordt in 1995 opgericht als Dallas Burn en is een van de tien founding MLS teams.

 

  • ⚽ FC Dallas weet in ieder geval hoe het voelt om prijzen te pakken. Na het binnenhalen van de Supporters Shield en de US Open Cup is het vooralsnog wachten op de MLS Cup.

 

  • ⚽ Opmerkelijk voor de vrij jonge club is dat FC Dallas reeds drie stadions heeft versleten. Het huidige Toyota Stadium, de nieuwe benaming van de afgrijselijke naam ‘Pizza Hut Park’, is geopend in 2005 en kan 21.193 supporters herbergen.

 

  • ⚽ FC Dallas is de voornaamste angstgegner van Sporting Kansas City. De drie hoogste overwinningen van de club worden allen geboekt tegen het team uit de staat Missouri.

 

  • ⚽ De twee grootste nederlagen worden dan weer geleden tegen LA Galaxy, waarvan een 1-8 op eigen veld In 1998 de dikste is.

Een samenvattende greep uit de geschiedenis van Dallas FC

Dallas FC ziet het levenslicht op 6 juni 1995 als Dallas Burn en is speciaal opgericht om mee te kunnen doen aan het eerste MLS seizoen in 1996. De club is in eerste instantie dan ook eigendom van de Major League Soccer. De clubkleuren zijn met rood, wit en blauw afgeleid van de Amerikaanse vlag.

De club komt vanwege haar geografische ligging uit in de Western Conference en wordt daarin tijdens het eerste seizoen tweede, met een uiteindelijke vierde plaats in de eindklassering van de MLS.

Het eerste stadion waarin van 1996 tot 2002 wordt gespeeld heet Cotton Bowl. Dit gigantische complex werd opende in 1932 en naast voetbalwedstrijden, worden er ook andere sporten zoals American Football beoefend. In 2003 besluit het bestuur tot de bouw van een soccer only stadion, dat niet gedeeld hoeft te worden.

Tijdens de bouw van Pizza Hut Park in 2003 speelt FC Dallas tijdelijk in het Dragon Stadium in Texas. Dat verblijf is echter beperkt omdat fans klagen over een verbod op de verkoop van alcoholische dranken. De club keert terug naar Cotton Bowl totdat het nieuwe stadion op 6 augustus 2005 officieel wordt geopend.

De strijd om de Brimstone Cup met aartsrivaal Chicago Fire

Chicago Fire is van oudsher de grootste rivaal van FC Dallas. Het team dat gedurende onderlinge wedstrijden de meeste punten pakt, aan het eind van het seizoen van de verliezende club de Brimstone Cup krijgt uitgereikt.

Sinds de verhuizing van de San Jose Earthquakes naar Houston, kent de staat Texas nu twee MLS clubs. Ook dat zorgt voor onderlinge spanning en een duel tussen de Quakes en FC Dallas gaat door het leven als ‘El Capitan’.