FC Cincinnati

FC Cincinnati is een Amerikaanse voetbalclub uit de gelijknamige stad in de staat Ohio. Op deze pagina vind je onder andere de volgende wedstrijd in het FC Cincinnati programma, de laatste tien FC Cincinnati uitslagen en de FC Cincinnati stand.

Binnen het kader met de FC Cincinnati selectie vind je alle spelers die dit seizoen uitkomen voor de club, inclusief statistieken over individuele prestaties. Zo zie jij bij alle FC Cincinnati spelers de hoeveelheid gescoorde doelpunten, gegeven assists en het totale aantal gele en rode kaarten.

Bekijk de nieuwe wedstrijdshirts van de club in de widget aan de rechterzijde. Daaronder vind je een kader met het laatste FC Cincinnati nieuws. Hier staan artikelen die door het team achter Voetbal Vandaag speciaal zijn geschreven vanuit een betting perspectief.

Als jij zelf de touwtjes in handen wilt hebben aangaande het kijken van voetbalwedstrijden op tv, lees dan de volledige uitleg hierover verderop deze pagina. Je komt ook te weten op welke manier jij geld kunt verdienen, terwijl tegelijkertijd geniet van een FC Cincinnati live stream.

Cincinnati FC speelt dit seizoen in de Eastern Conference van de Amerikaanse Major League Soccer.

Voorspel het volgende duel in het FC Cincinnati programma

Als jij wilt weten welke tegenstander als eerstvolgende op het programma van FC Cincinnati staat, kijk dan bovenaan deze pagina. Hier zie je ook in welke competitie er wordt gespeeld en in welk stadion. De klok telt af naar de datum en het tijdstip van aftrappen.

Voorspel de winnaar van de wedstrijd of kies voor een gelijkspel bij de getoonde 1X2 voetbalweddenschap. Alleen met jouw prognose activeer je het unieke wisdom of the crowd. Dit hulpmiddel slaat voorspellingen van alle bezoekers op en toont jou bij elke uitkomst een percentage.

Met de kennis van het publiek achter de hand, kun je een interactieve voorspelling omzetten in een weddenschap waarbij je echt geld kunt winnen. Voor jouw inzet wil je natuurlijk de hoogst mogelijke uitbetaling. Voetbal Vandaag legt odds naast elkaar bij verschillende bookmakers en toont jou de beste odd.

Dit schot voor open doel loop je makkelijk binnen door een inzet te kiezen en je weddenschap te plaatsen.

Check meteen de laatste tien uitslagen van FC Cincinnati wedstrijden

In het kader met FC Cincinnati uitslagen staan de eindstanden van de laatste tien gespeelde wedstrijden. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen competities. Het kan dus voorkomen dan wedstrijden in de Major League Soccer worden opgevolgd door een duel in de US Open Cup.

Sorteren vindt plaats op basis van de datum, waarbij het meest recent gespeelde duel bovenaan staat. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om uitslagen uit volledige MLS-speelrondes te bekijken, waarbij je terug in de tijd kunt gaan tot aan het begin van het huidige seizoen.

Bij Voetbal Vandaag vind je altijd de actuele live uitslagen

Het kan voorkomen dat je niet in de gelegenheid bent om een of meerdere FC Cincinnati wedstrijden live te kijken. Bij Voetbal Vandaag kun je terecht voor live uitslagen zonder vertraging, waarbij je de filter in dit geval kunt instellen op de Major League Soccer. Zo heb jij altijd de actuele live scores op je scherm.

Voetbalwedden met statistieken uit de FC Cincinnati selectie

In het overzicht van de selectie, zie jij alle FC Cincinnati spelers van het team dat uitkomt in de MLS, die in het huidige seizoen aan de club zijn verbonden. Van elke speler zie je zijn huidige leeftijd en het aantal in actie gekomen duels.

Er staan per teamlid drie interessante statistieken die je kunt gebruiken bij voetbalwedden. Dit zijn gescoorde goals, gegeven assist en de hoeveelheid ontvangen gele en rode kaarten.

Met de cijfers van de FC Cincinnati selectie kun je alle kanten op qua weddenschappen. Een interessante optie is hier bijvoorbeeld een speler special, waarbij een wedden op goals bet met een lekkere odd voor de hand liggend is.

Bekijk het nieuwste FC Cincinnati shirt en plaats meteen je bestelling

In een widget aan de rechterzijde van deze pagina vind je de wedstrijdshirts van de MLS club. Het FC Cincinnati shirt dat wordt gedragen in het eigen TQL Stadium, kenmerkt zich door de clubkleuren blauw en oranje. Het uitshirt daarentegen is elk seizoen een verrassing. Klik op de ‘bestelling plaatsen’ knop om jouw favoriete shirt en passant te bestellen.

Bekijk het programma en kijk de Major League Soccer op televisie

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe laat FC Cincinnati wedstrijden eigenlijk beginnen? Zoals je wellicht weet, of niet, gelden er in de Verenigde Staten andere tijdzones in vergelijking met Nederland. Dat is eigenlijk hartstikke mooi, want daardoor kun je bijvoorbeeld eerst naar de Premier League kijken en een paar uur later naar de MLS.

Maar om de Major League Soccer op televisie te kunnen zien, heb je een zenderpakket nodig dat niet in het basispakket is opgenomen. De uitzendrechten van de MLS zijn in handen van de partij die er het meeste geld voor overheeft. Via je tv provider kun je zo’n pakket afsluiten, waarbij Voetbal Vandaag een exclusieve aanbieding voor je klaar heeft staan.

Activeren doe je via voetbal op tv. Hier selecteer je jouw aanbieder, waarna je alle pakketten en competities die daaronder vallen kunt bekijken. Klik op de banner van Voetbal Vandaag en volg de aangegeven stappen.

Waarom je een FC Cincinnati live stream bij een bookmaker kijkt

Er bestaat anno tegenwoordig nog immer een, steeds kleiner wordende, groep aardbewoners die wekelijks het internet afstruint op zoek naar voetbalwedstrijden met haperend beeld en regelmatig een pop-up. Zoiets schijnt een live stream te heten, iets dat je er maar nauwelijks in kunt ontdekken.

Wist jij dat er een alternatief bestaat, die ook kosteloos is en tegelijkertijd van sublieme kwaliteit? Een FC Cincinnati live stream kun je namelijk volledig legaal en in haarscherp beeld kijken bij betting sites die streams aanbieden. Het aanmaken van een account kost je gegarandeerd maximaal twee minuten.

Lees je volledig in over de club met het FC Cincinnati nieuws

Het overzicht met nieuws over de club bevat berichten met actualiteiten vanuit een betting perspectief. Dat houd concreet in dat je de informatie kunt gebruiken als hulpmiddel tijdens het analyseren. Als je wilt weten welke voordelen jij uit deze artikelen haalt, dan is de enige juiste aanrader, om het meest recente bericht te openen.

Vijf interessante weetjes over FC Cincinnati uit de staat Ohio

  • Het ‘nieuwe’ FC Cincinnati bestaat sinds 29 mei 2018 en is de opvolger van het ‘oude’ FC Cincinnati, opgericht op 12 augustus 2015 en opgeheven per 30 november 2018. Hoe dit precies zit lees je in de alinea over de clubgeschiedenis.
  • Aan oud-Eredivisiespelers bepaald geen gebrek bij de club. Denk aan namen als Kenneth Vermeer, Kamohelo Mokotjo en Haris Medunjanin.
  • De club won in 2018 de USL Eastern Conference. Dat is prijs voor de meeste punten in het reguliere seizoen, waarmee je dus geen kampioen wordt.
  • Twee maanden na het MLS debuut, loopt de club tegen haar record nederlaag aan. Op 29 juni 2019 eindigt een bezoek aan Minnesota United FC in een 7-1 verliespartij.
  • Thuiswedstrijden worden gespeeld in het TQL Stadium, een fonkelnieuw complex dat haar deuren opende op 16 mei 2021.

Een honderd woorden tellende samenvatting van de MLS club

FC Cincinnati wordt opgericht op 12 augustus 2015 en neemt sinds het seizoen 2016 deel aan de United Soccer League, het tweede niveau in de Verenigde Staten. De club wil daar echter helemaal niet spelen, getuige de aanvraag in 2016 voor toetreding tot de Major League League.

Op 29 mei 2018 wordt dat verzoek vervolgens gehonoreerd, ruim twee jaar later. Zal wel druk geweest zijn. In de wondere wereld van het Amerikaanse voetbal pak je het dan als volgt aan: Je heft de bijna drie jaar oude club gewoon op, om een paar dagen later een nieuwe club op te richten onder dezelfde naam.

En zo geschiedt. Vanaf 3 maart 2019 debuteert het team in de MLS.

Welkom iedereen bij de Hell is Real Derby met Columbus Crew

De Ohio Derby wordt gespeeld tegen Columbus Crew, een mede-team uit de Eastern Conference. De rivaliteit dateert uit 2017 en een wedstrijd tussenbeide staat lokaal ook wel bekend als de ‘Hell is Real’ derby. Deze tekst was op een billboard langs een snelweg toegevoegd aan een affiche tussen de twee clubs.