Everton FC

Op deze pagina vind je veelzijdige informatie over Everton FC uit Engeland. De club speelt in de Premier League en heeft The Toffees als bijnaam.

Je weet meteen welk team de volgende tegenstander is binnen het programma van Everton FC en wanneer er wordt gespeeld. Opvolgend vind je de laatste tien Everton FC uitslagen die je vertellen in welke vorm de ploeg steekt.

De hoogste Engelse competitie telt twintig deelnemende teams. Everton FC is in de stand omlijnd, zodat je met een blik ziet welke welke plaats het team momenteel bekleed. Dit kan natuurlijk na elk duel veranderen.

Tijdens thuiswedstrijden wordt er al jaren gespeeld in de traditionele clubkleuren blauw en wit. Je kunt het Everton FC shirt van dit seizoen niet alleen bekijken, maar krijgt ook de mogelijkheid een bestelling te plaatsen.

Heb jij je altijd afgevraagd op welke manier alle wedstrijden uit de Premier League en andere topcompetities live te bekijken zijn? Lees dan snel verder. Eens te meer omdat je ook informatie krijgt over een gratis Everton FC live stream.

Een echte voetbalwedder speurt naar alle nieuwtjes rondom de club. De nieuwscategorie bevat artikelen die statistische inhoud bevatten over afzonderlijke spelers, of over de gehele selectie van Everton FC.

Alle wedstrijden uit het programma van Everton FC meteen in beeld

Na afloop van elke gespeelde wedstrijd uit het voetbal programma van Everton FC, kom je op deze pagina om het aankomende duel te bekijken. Je krijgt extra informatie zoals in welke competitie er wordt gespeeld, of Goodison Park de speellocatie is en natuurlijk de datum en tijdstip van voetballen.

Bijgaand kun je jouw voorspelling aanklikken middels de meest gespeelde 1X2 weddenschap. Een extra reden om dit te doen, is omdat het venster na de klik openklapt en het unieke wisdom of the crowd in werking wordt gesteld. Daarmee zie je welk team door overige bezoekers als winnaar wordt bestempeld.

Een prognose geven is leuk, maar het is nog beter geld te verdienen aan het programma van Everton FC. Speciaal voor jou vergelijkt Voetbal Vandaag de odds van bookmakers met elkaar en toont de best betalende quotering. Dit is een niet te missen kans die je onmogelijk kunt laten schieten.

4 statistieken die je uit Everton FC uitslagen kunt halen

De laatste tien eindstanden van de ploeg uit Liverpool bevatten een hele hoop informatie zoals:

 • De vorm waarin het team verkeert
 • De sterkte van de tegenstander
 • De hoeveelheid verzamelde punten
 • Het aantal gescoorde doelpunten (voor en tegen)

Deze gegevens kun je toevoegen aan je analyse, of ter kennisgeving aannemen. Wil jij meer competitie uitslagen, ga dan naar de Premier League pagina. Door de speelronde te wijzigen kun je helemaal terugkijken tot het begin van het seizoen.

Live uitslagen worden altijd meteen bijgewerkt zonder vertraging

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om Goodison Park te bezoeken, of een wedstrijd van Everton FC op televisie of via een livestream te bekijken. Voor de actuele Everton FC stand kun je daarom terecht op de homepage van Voetbal Vandaag. De livescore van alle wedstrijden worden direct van een update voorzien zodra er een doelpunt valt.

Als je meer diepgaande informatie wilt over een duel zoals namen van doelpuntenmakers en bijvoorbeeld het aantal corners, dan kun je klikken op de tussenstand. Je wordt doorgelinkt naar de wedstrijdpagina.

5 statistieken die worden weergegeven bij alle contractspelers

Het venster waarin alle spelers van de selectie van Everton FC staan genoteerd, bevat specifieke cijfers die te maken hebben met prestaties tijdens dit seizoen. Van links naar rechts wordt bij elke speler van het team het volgende getoond:

 • Actuele leeftijd
 • Gespeelde wedstrijden
 • Gescoorde doelpunten
 • Gegeven assists
 • Verzamelde gele en rode kaarten

Als jij een echte fan bent dan koop je direct een officieel clubshirt

Voetbalfans uit Liverpool zijn ofwel voor Liverpool FC, ofwel voor Everton FC. Als je meer met de blauwe zijde van de Merseyside hebt, ben je aanbeland op het juiste adres. Het officiële Everton FC shirt dat je rechts ziet staan is niet alleen te bekijken, maar ook te bestellen. Voor jezelf, voor iemand anders of voor de verjaardag van een die hard Liverpool FC fan.

5 stappen om internationaal topvoetbal op televisie te kijken

In Nederland kun je internationaal topvoetbal kijken op televisie als je het optionele zenderpakket Ziggo Sport Totaal hebt. Dit pakket geeft je live wedstrijden uit Europa en je kunt zelf kiezen voor welke wedstrijd je vanavond gaat zitten. Om dit pakket te activeren, doe je het volgende:

 • Selecteer je tv provider bij voetbal op tv
 • Klik op de banner van Voetbal Vandaag
 • Maak gebruik van een exclusieve aanbieding
 • Volg de aangegeven stappen
 • Kijk vanaf nu het beste voetbal op televisie

De tweede mogelijkheid die je hebt, zijn livestreams. Nee, het gaat hierbij niet om illegale rotzooi vol met virussen en derde partij piraterij. Wist je dat je bij bookmakers kwalitatieve streams kunt kijken waarvoor je niets hoeft te betalen? Je maakt een account aan en vanaf dat moment is een Everton FC live stream altijd binnen handbereik.

Bij een bookmaker kun je natuurlijk ook pre match en live betten. Ben jij nieuw op dit gebied, dan is het een aanrader om de voetbalweddenschappen pagina te raadplegen voor een overzicht van bets inclusief gedegen uitleg.

Lees als eerst het laatste clubnieuws vanuit betting perspectief

Voordat je voetbal weddenschappen gaat plaatsen is het raadzaam om zoveel mogelijk informatie rondom de club te verzamelen. Met de inhoud van bovenstaande alinea’s heb je genoeg handvatten om jezelf kundig voor te bereiden.

Je analyse wordt nog beter met een blik op het Everton FC nieuws. Binnen dit kader vind je artikelen die statistisch van aard zijn en betrekking hebben op afzonderlijke spelers of op de totale selectie van Everton FC.

Vijf weetjes over de bewoners van Goodison Park

 • ⚽ Er is geen club in Engeland te vinden die meer seizoenen op het hoogste niveau heeft gespeeld. Daarbij moet worden opgemerkt dat het niet gaat om achtereenvolgende jaargangen. Dat record is namelijk in handen van Arsenal FC uit Londen.

 

 • ⚽ Everton FC heeft aardig wat zilverwerk in haar prijzenkast staan, waaronder negen kampioenschappen. De laatste prijs dateert echter alweer uit 1995 en betreft de Engelse Supercup alias Community Shield.

 

 • ⚽ Over cijfers gesproken, de hoogste competitiezege in de Premier League is een 7-1 overwinning op AFC Sunderland op 24 november 2007. Ook Southampton FC wordt overigens met deze cijfers verslagen in 1996.

 

 • ⚽ Op 11 mei 2005 is Arsenal FC de gastheer in een wedstrijd die in de geschiedenisboeken staat als recordnederlaag van Everton FC. Bij 7-0 stopt de teller pas en dat is mede te danken aan doelpunten van Robin van Persie en Dennis Bergkamp.

 

 • ⚽ Twee spelersverkopen stijgen er qua waarde tussenuit. In 2016 verruilt verdediger John Stones de club voor Manchester City FC, tegen een bedrag van 55,60 miljoen euro. Een jaar later vertrekt superspits Romelu Lukaku naar Manchester United voor 84,70 miljoen euro.

Een samenvatting van de historie en het verhaal achter the Toffees

In 1878 richten scholieren van de St. Domingo School een voetbalclub op die dezelfde naam draagt. Slechts een jaar later besluit men unaniem dat er een nieuwe clubnaam moet komen. Dit wordt Everton FC.

In 1892 ontstaat er ruzie tussen Everton FC en Anfield Road veldeigenaar John Houlding, die pardoes Liverpool FC opricht. The Blues verhuizen daarop naar Goodison Park, dat dus al meer dan 120 dienst doet als thuisbasis. In de loop der jaren konden broodnodige renovaties en nieuwbouw natuurlijk niet uitblijven.

Achter de bijnaam Toffees gaat een ongekend verhaal schuil, dat terug te leiden is naar twee snoepwinkels. De een verkocht Mints en de ander Toffees. Om een lang verhaal kort te maken: Supporters waren er verzot op en zelfs vandaag de dag wijst de club elke wedstrijd een Toffee Lady aan die het snoepgoed op de tribunes mag verkopen.

Strijden in de Merseyside-Derby tegen aartsrivaal Liverpool FC

Nu je weet hoe de historie in elkaar steekt en dat Liverpool FC als het ware is opgericht vanuit rancune, is het niet gek dat een treffen tussen beide teams bekend staat als een verhit potje. Tweemaal per jaar is de nationale Premier League het decor van ‘blauw tegen rood.

Zo groot als de afgunst jegens haar rode stadgenoot is het niet, maar ook met Manchester City FC en Manchester United bestaat er rivaliteit op sportief gebied.