ES Troyes AC

Es Troyes AC, in de volksmond gewoon Troyes of ESTAC genoemd is een van de jongste Franse voetbalclubs. Op deze pagina vind je de meest uitgebreide informatie dat is samengesteld met voetbalwedden als insteek.

De pagina trapt af met de eerstvolgende wedstrijd van Troyes, Hier ontdek je tegen wie en wanneer Troyes de volgende wedstrijd speelt. Om je gelijk enthousiast te maken voor deze wedstrijd, kun je ook je voorspelling ingeven. Is jouw verwachting hetzelfde als de andere tipsters?

Het overzicht met de laatste tien Troyes wedstrijden geven aan wat de vorm van de ploeg is. Je ziet de wedstrijden gesorteerd op datum en behalve de uitslagen zie je ook de tegenstanders. De Troyes AC stand in de Ligue 1 kom je ook tegen, waarbij Troyes handig gemarkeerd is.

Vraag je je af welke spelers uitmaken van de Troyes selectie en met wie de verdediging nu echt rekening moet houden? Kijk dan eens goed naar het selectieoverzicht waar je de statistieken van elke speler ziet.

De nieuwste Troyes shirts zie je rechts onderaan op deze pagina. Hier zie je niet alleen de clubkleuren van dit seizoen, maar kun je de shirts direct bestellen.

Tenslotte biedt het clubnieuws jou geweldige informatie dat niet alleen actueel is, maar ook nog eens zorgt voor winnende weddenschappen. Wil je weten hoe dat kan? Open eens een artikel en laat je verbazen.

Tegen wie is de eerstvolgende Troyes wedstrijd?

Helemaal bovenaan deze pagina vind je direct de aankomende Troyes wedstrijd. Denk jij dat Troyes gaat winnen of juist niet? Geef je voorspelling dan eens in om erachter te komen wat de andere bezoekers van deze wedstrijd verwachten.

Als je een goed gevoel hebt bij de je voorspelling, waarom zet je dan niet eens in om een lekkere winst te pakken. Je ziet gelijk de beste odds bij je gekozen bet. Door je inzet in te vullen zie je bovendien ook nog eens wat je potentiële winst is bij je weddenschap.

Zie je wel, er staat je niets meer in de weg om een mooie pot geld te winnen met een voetbalweddenschap.

Bepaal de vorm van de ploeg met een analyse van de laatste tien Troyes uitslagen

In het overzicht van de laatste tien resultaten van ESTAC, staan wedstrijden op gesorteerd met de meest recente wedstrijd bovenaan.

Uit de scores van deze tien Troyes wedstrijden, kun je een hoop informatie halen. Je ziet metten hoeveel van de wedstrijden en gewonnen of verloren zijn. Dit wordt met gekleurde iconen uitkomst aangeven.

Behalve het aantal doelpunten, zie je ook de tegenstanders Als je interesse hebt in uitgebreide statistieken van de tegenpartij, klik je op de naam en beland je op de clubpagina. Het is niet voor niets dat Voetbal Vandaag het walhalla voor voetbalwedden wordt genoemd.

Als eerste de Live Troyes uitslagen bijgewerkt

Door samen te werken met de beste bedrijven die gespecialiseerd is supersonische dataverwerking, vind je bij Voetbal Vandaag de snelste live tussenstanden.

Op de homepagina worden constant de laatste tussenstanden bijgewerkt. Ook corners, penalty’s en andere noemenswaardige gebeurtenissen zijn direct zichtbaar.

Zo ben je net zo snel op de hoogte van de gebeurtenissen binnen een wedstrijd als de fans in het stadion. Nooit meer vertraging, hoe lekker is dat?

Een deep dive in de statistieken van elke Troyes speler

Een goede weddenschap is gebaseerd op data en niet op emotie. Voor je op een team gaat wedden, doe je er dan ook goed aan om eerste eens de vorm van de spelers te bekijken.

Door te kijken naar het aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, assist en natuurlijk de gepakte dit seizoen, krijg je een heel aardig beeld van hoe elke speler en dus uiteindelijk de ploeg ervoor staat.

Zie je dat de voorhoede de laatste weken amper weten te scoren, maar dat de verdediging als een huis staat? Dat geeft genoeg inspiratie voor een mooie weddenschap zoals een over/under bet met hoge odds.

Haal het nieuwste Troyes shirt in huis

De officiële Troyes shirts worden weergegeven rechts onderaan de pagina. Hoewel de shirts schitterend zijn, staan ze hier niet voor de sier. Je kunt ze namelijk heel gemakkelijk, met één druk op de knop bestellen.

In tegenstelling tot andere Franse voetbalshirts zoals bijvoorbeeld die van Olympique Lyonnais of Paris Saint-Germain, zijn er in Nederland niet zo heel veel Troyes shirts te zien.

Dat geef jou de kans om in een uniek shirt rond te lopen.

Kijk live naar de Troyes wedstrijden op tv of via een livestream

Je heeft vanaf nu geen seconde van de Troyes wedstrijden te missen. Met een optioneel zenderpakket van je huidige tv provider haal je de Ligue 1 wedstrijden vandaag nog in huis.

De voetbal op tv pagina legt je precies uit hoe jij de Troyes live kunt bekijken en bij wie je dat het beste kunt doen. In het overzicht met aanbieders kom je namelijk de prijzen tegen. Zo weet je gelijk waar je het minste betaalt om live voetbal te kijken.

Gratis kijken kan ook. Een live stream van een bookmaker is een gelijkwaardige optie als het live op tv kijken. Bovendien kun je je twee favoriete bezigheden voetbal kijken en wedden hier prima combineren.

Door een gratis account aan te maken bij een bookmaker heb je al de kans om de wedstrijden van de Ligue 1 en andere competities gratis en voor niets te kijken. Wedden dat er ook een Troyes live stream tussen staat?

Wed niet voordat je het laatste Troyes nieuws gelezen hebt

Het nieuwsoverzicht dat je rechts onderaan deze pagina vindt heeft een exceptioneel doel. Dat doel is namelijk om jou te helpen om zoveel mogelijk geld te winnen met je weddenschappen.

Elk nieuwsbericht dat je hier leest, is geschreven met in het achterhoofd jouw voetbalweddenschappen. Geen onzin over baldadigheden op het trainingskamp maar volledige analyses, transfernieuws en de meeste uitgebreide statistieken.

Open eens een artikel en bereid gelijk je volgende weddenschap voor.

Vijf interessante weetjes over Troyes AC

  • Hoewel Troyes AC nog nooit de Ligue 1 of Coupe de France heeft gewonnen, winnen ze wel de Uefa Intertoto Cup in 2001
  • Vanaf de oprichting is het Troyes AC stadion met de naam Stade de l’Aube de thuishaven
  • In de zomer van 2021 worden de drie duurste spelers in de clubhistorie aangekocht. Kouame, Ripar en Methinho komen over voor 10,8 miljoen euro om de ploeg te versterken in de Ligue 1
  • Op 13 maart 2016 verliest Troyes met 0-9 van PSG, de grootste nederlaag voor de in de Ligue 1
  • Benjamin nivet is niet alleen de speler met de meeste wedstrijden, hij is ook de topscorer aller tijden en oudste doelpuntenmaker van Troyes

Een korte samenvatting van de jongste profclub van Frankrijk

Op een of andere manier lijkt het niet te lukken met profclubs in Troyes. Tussen 1900 en 1965 is ASTS de enige profclub van de stad. Na een aantal slechte jaren verdwijnt deze club als sneeuw voor de zon.

Kort daarna probeert Troyes Aube Football (TAF) het in 1967. Het begin is vrij overtuigend en binnen een aantal jaar komt TAF uit in de Ligue 1. Na twee degradaties achter elkaar beland TAS in 1980 in de derde divisie en gaan ze failliet.

In 1986 wordt Association Troyes Aube Champagne opgericht. Na lange jaren vechten in de derde divisie en Ligue 2, is Troyes eindelijk weer in de Ligue 1 te vinden. In het eerste jaar in de Ligue 1 wordt degradatie voorkomen en wordt ook de naam gewijzigd naar ESTAC.

De club heeft een haat liefde verhouding met de Ligue 1. Elke keer als ze de hoogste klasse bereiken, degraderen ze kort daarna weer. Het hoogtepunt van de club is het winnen van de Intertoto Cup.

Derby de la N77: de kraker tussen AJ Auxerre en Troyes AC

Anderhalf uur over de N77 rijden en je bent van Troyes in Auxerre aangekomen. Andersom kan ook maar dat duurt zo’n zeven minuten langer. Hoe dan ook, de Derby de la N77 is de lokale derby waarbij Troyes het tegen Auxerre opneemt. Tot een echte Ligue 1 kraker is het maar een paar keer gekomen omdat beide ploegen vooral in de Ligue 2 uitkomen.

Troyes is dan wel de jongste ploeg van de twee, ze weten Auxerre vaker te verslaan dan andersom. Als de gewonnen prijzen vergeleken worden wint Auxerre, maar in wedstrijden tegen Troyes delven ze toch meestal het onderspit. De derby zorgt in ieder geval elke editie voor een overvol stadion, of het nu in Auxerre is, of in Troyes.