Vier wedstrijden in de Eredivisie: odds tot negen keer je inleg!

De Eredivisie heeft zaterdag weer vier wedstrijden op het programma staan. Met onder meer Volendam - AZ en FC Utrecht - Heerenveen belooft het een mooie voetbalavond te worden. Om jouw avond nog mooier te maken, hebben we een aantal wedtips opgesteld!

AZ-spits Vangelis Pavlidis juicht na zijn goal tegen FC Utrecht
© PROSHOTS | 04-02-2023 07:00

FC Volendam - AZ: Pavlidis scoort (2.30)

Vangelis Pavlidis had zichzelf geen betere start van 2023 kunnen wensen. De Griekse spits was in vijf van de zes wedstrijden trefzeker voor AZ. In de memorabele 5-5 tegen FC Utrecht was Pavlidis zelfs goed voor een hattrick. Met zijn vijftien goals en acht assists is hij dan ook van onschatbare waarde voor de ploeg van Pascal Jansen. Scoort hij tegen Volendam opnieuw, dan pak je 2.30 keer je inzet. Verwacht je dat hij twee keer toeslaat, dan zie je je inzet zelfs 6.75 keer terug!

FC Emmen - Vitesse: Vitesse wint (2.75)

Vitesse verraste op de slotdag van de winterse transfermarkt met het aantrekken van Marco van Ginkel. Zaterdag kan de middenvelder zijn debuut maken voor de Arnhemmers, waar eerder ook al zijn boezemvriend Pröpper zijn rentree maakte. Vitesse kende een dramatische seizoenstart, maar krabbelt langzaam weer op. De ploeg van Cocu speelde in 2023 gelijk tegen AZ, NEC en FC Twente en afgelopen weekend werd er zelfs gewonnen op bezoek bij Heerenveen. Pakken de geel-zwarten tegen FC Emmen opnieuw de volle buit? Op een zege van de Arnhemmers staat een odd van 2.75.

FC Utrecht - Heerenveen: Douvikas scoort (2.70)

Tijdens AZ - FC Utrecht was niet alleen Pavlidis enorm op dreef, ook zijn landgenoot Tasos Douvikas had het op zijn heupen. De spits had met een hattrick een enorm aandeel in de vijf doelpunten van de Domstedelingen. Door zijn goals is Douvikas nu topscorer van de Eredivisie. Is Douvikas tegen Heerenveen opnieuw trefzeker, dan pak je liefst 2.70 keer je inzet. Heb je extra vertrouwen in de aanvaller en zet je in op twee goals, dan pak je zelfs 9 keer je inleg!

De Eredivisie live op tv

Alle wedstrijden uit de twintigste speelronde van de Eredivisie worden live uitgezonden op ESPN. Lees hier welke wedstrijden je waar ziet.