Sluit AZ droomweek in stijl af? 9.50 keer je inleg als Karlsson scoort!

Naast Ajax - Feyenoord staat zondag nog een topwedstrijd op het programma in de Eredivisie. In de Grolsch Veste krijgt FC Twente namelijk bezoek van AZ, dat midweeks nog knap Lazio uit Europa knikkerde. Sluit de ploeg van Jansen deze droomweek af met een overwinning? Speel mee met deze wedtips en pak tot 9.50 keer je inleg als Karlsson scoort!

Jesper Karlsson (AZ)
© PROSHOTS | 19-03-2023 08:00
  • Tip: AZ wint en beide teams scoren (5.25)
  • Tip: AZ wint en er vallen minimaal drie doelpunten (5.50)
  • Tip: Karlsson scoort de openingstreffer (9.50)

Tot 5.50 keer je inzet als AZ wint

Door de 2-1 zege in het AFAS Stadion was AZ over twee wedstrijden met 4-2 te sterk voor Lazio. Daarmee schaarden de Alkmaarders zich bij de laatste acht in de Conference League, waar een dubbele ontmoeting met Anderlecht wacht. Voordat het zover is, spelen de manschappen van Jansen onder meer uit tegen FC Twente. Winnen de Alkmaarders en scoren beide ploegen, dan pak je liefst 5.25 keer je inzet bij Holland Casino. Ook staan er een aantal mooie prijsboost te wachten: wint AZ en vallen er minimaal drie goals, dan pak je 5.50 keer je inleg. Op een overwinning van FC Twente waarin minimaal drie goals vallen staat een quotering van 3.60.

Karlsson en Pavlidis goud waard

Jesper Karlsson en Vangelis Pavlidis tonen de afgelopen weken hun enorme waarde voor AZ aan. Karlsson was in de laatste twee Eredivisie-wedstrijden matchwinner en was met een goal en drie assists in het tweeluik met Lazio bij alle treffers betrokken. Ook Vangelis Pavlidis mocht er twee bijschrijven tegen Lazio. Scoort de Griekse spits tegen Twente opnieuw, dan pak je 2.85 keer je inzet. Op een treffer van Karlsson staat een quotering van 4.333. Maakt hij net als in de laatste twee compeititiewedstrijden de openingstreffer, dan wordt dat via de boosted odd zelfs 9.50!

FC Twente - AZ live op TV

FC Twente - AZ begint zondag om 20:00 uur en is live te zien op ESPN. Bekijk hier waar je alle andere Eredivisie-wedstrijden dit weekend live volgt.