PSV en AZ beginnen 2023 met thuiswedstrijd: odds tot 3 keer je inzet!

PSV en AZ hervatten de Eredivisie zaterdag weer. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij Sparta, en AZ ontvangt in eigen huis Vitesse. Wij zetten een aantal wedtips voor je op een rij waar je tot wel drie keer je inzet mee kan terugverdienen!

Noni Madueke in actie voor PSV
© PROSHOTS | 07-01-2023 06:00
  • Tip: AZ wint en beide teams scoren (3.00)
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (2.80)
  • Tip: Odgaard scoort (2.28)
  • Tip: Madueke scoort (2.18)

Alkmaarse defensie niet waterdicht: 3 keer je inzet als AZ wint en beide teams scoren

AZ ging met een lekker gevoel de winterstop in. De Alkmaarders overwinterden als koploper in de Conference League, waardoor zij de tussenronde mogen overslaan. Daarnaast sloot de ploeg van Jansen 2022 af met een knappe overwinning: op bezoek in het Philips Stadion werd met 0-1 gewonnen. Wél is de defensie van de nummer vier van de Eredivisie nog een zorgenkindje. Ze hielden in de afgelopen negen Eredivisie-wedstrijden slechts één keer de nul. Moet Verhulst tegen Vitesse opnieuw vissen, maar wint AZ wel? Dan pak je drie keer je inleg!

PSV ontvangt stuntend Sparta: tot 2.80 keer je inleg

PSV raakte op de laatste speeldag van 2022 haar koppositie kwijt aan Feyenoord. De Eindhovenaren zullen er dan ook alles aan doen om zaterdag weer eens een driepunter te behalen. Dat moet gebeuren tegen Sparta, dat knap als nummer zes de winterstop in ging. De ploeg van Steijn weet wel wat scoren is: de laatste keer dat Sparta tot scoren kwam, was namelijk op 11 september. Tegenstander PSV heeft juist moeite het doel te schoon houden. Dat lukte doelman Benitez in de laatste vijf Eredivisie-wedstrijden alleen tegen NEC. Wint PSV en scoren beide ploegen, dan verdien je 2.80 keer je inzet terug.

Ruim twee keer je inzet voor goal Madueke of Odgaard

Tot slot hebben we nog twee wedtips voor wie de doelpuntenmakers worden. Jens Odgaard, die afgelopen zomer voor veel geld naar Alkmaar kwam, bewijst zich tot nu toe uitstekend. De Deen was in al zijn Eredivisie-thuiswedstrijd voor AZ trefzeker, waaronder tegen Feyenoord, Ajax en FC Twente. Is het tegen Vitesse opnieuw raak, dan pak je 2.28 keer je inleg. PSV moest deze winter afscheid nemen van Gakpo. Positief nieuws is de goede vorm van Noni Madueke. De buitenspeler scoorde er in de voorbereiding twee tegen AC Milan. Maakt hij tegen Sparta opnieuw een goal? Dan zie je je inzet 2.18 keer terug.