Nederlandse Eredivisie Voorbeschouwing: Fortuna Sittard vs Heracles Almelo

Fortuna Sittard ontvangt zondag Heracles Almelo in een belangrijke Eredivisiewedstrijd. Beide ploegen vechten om uit de degradatiezone te blijven, en een overwinning zondag kan cruciaal zijn voor beide partijen. Heracles staat momenteel op de 13e plaats in het Eredivisie klassement, terwijl Fortuna op de 16e plaats staat. Het Voetbal Vandaag Algoritme geeft 52.7% kans dat Fortuna zal winnen, dus zij zijn licht favoriet voor deze wedstrijd. Bookmaker Bet365 heeft beide teams echter op precies dezelfde kansen staan - 37% voor een overwinning van een van beide teams en 31,3% voor een gelijkspel. Dus het is een wedstrijd voor iedereen!

Eredivisie speler van fortuna sittard tegen willem 2
© IMAGO / ANP | 02-04-2022 18:07

Fortuna Sittard vs Heracles Almelo voorbeschouwing

Fortuna Sittard dat deze zondag Heracles ontvangt in het Fortuna Sittard Stadion, heeft twee weken terug voor het laatst gespeeld tegen PSV in Eindhoven. Die wedstrijd werd met 5-0 gewonnen door de PSV'ers. De laatste thuiswedstrijd de week daarvoor werd nog met 1-0 gewonnen van directe concurrent Willem II.

Voor de laatste overwinning van Heracles Almelo moeten we wat verder terug, de laatste drie wedstrijden leverde de voetbelclub uit Almelo slechts 1 punt op. Drie weken geleden werd in eigen huis met 0-0 gelijk gespeeld tegen Vitesse. En een week later wist Heracles opnieuw niet te scoren toen het met 2-0 verloor op bezoek bij SC Heerenveen. Het laatste punt in een uitwedstrijd dateert alweer van 15 januari, toen de ploeg NEC Nijmegen op een 0-0 wist te houden.

Wedden op Fortuna Sittard vs Heracles Almelo

Zoals je in de intro van dit bericht al hebt kunnen lezen is Bet365 niet tot een favoriet gekomen, beide team hebben exact dezelfde odds gekregen. Met een kans van 37% op een overwinning zijn de odds 2.70 voor beide ploegen. Een gelijk spel komt daarmee op 31.3% en odds van 3.20.

Het Voetbal Vandaag Algoritme geeft 52.7% kans dat Fortuna Sittard gaat winnen. Zouden de bookmakers het hiermee eens zijn, dan hadden de odds slechts 1.90 geweest. Het is interessant om te zien dat het verschil tussen de kansen op een overwinning van Fortuna Sittard en Heracles Almelo zo klein is. Dit zou erop kunnen wijzen dat dit een heel close wedstrijd zal worden

Wat denk jij? Wie zal zondag de drie punten mee naar huis nemen?

Fortuna Sittard vs Heracles Almelo live stream

Je kunt deze wedstrijd live volgen om 14:30 CET op zondag, de derde april. De wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion. Als je het niet live kunt meemaken, maak je dan geen zorgen! De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. Heb je geen ESPN? Dan zou je kunnen overwegen over te stappen naar een provider die alle zenders van ESPN gratis in het pakket met tv zender aanbiedt.

Gratis livestream via Bet365

Met Bet365 livestreams kan je vrijwel iedere wedstrijd gratis live kijken. Alles wat je nodig hebt is een Bet365 account. Als je nog geen account hebt, raden we je aan je aan te melden via deze link. Het is gemakkelijk en duurt maar een paar minuten! Als je eenmaal geregistreerd bent en je eerste weddenschap hebt geplaatst, kun je ook gratis naar deze wedstrijd kijken.