Feyenoord kroont zich bij zege tot landskampioen: 100x je inzet bij JACKS.NL!

Het hing al een paar weken in de lucht, maar zondag lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren. Feyenoord is bij een zege op Go Ahead Eagles de nieuwe landskampioen. Om de kampioenswedstrijd van de Rotterdammers wat extra's te geven heeft JACKS.NL een prachtige welkomstactie: bij een zege van Feyenoord pakken nieuwe spelers wel 100 keer hun inzet!

Santiago Gimenez, aanvaller van Feyenoord
© PROSHOTS | 13-05-2023 16:00
  • Tip: Feyenoord wint (100.00, alleen voor nieuwe spelers)
  • Tip: Gimenez scoort twee of meer doelpunten (3.95)
  • Tip: Gimenez scoort minstens drie doelpunten (17.50)

100x je inzet als Feyenoord wint

Door de zege op Excelsior is Feyenoord nog maar één overwinning verwijderd van het eerste landskampioenschap sinds 2017. De manschappen van Slot kunnen het karwei in de eigen Kuip afmaken tegen Go Ahead Eagles. JACKS.NL staat extra stil bij deze speciale wedstrijd. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk liefst 50 of 100 keer hun inzet als Feyenoord de drie punten veiligstelt en daarmee ook de titel binnensleept.

Meedoen

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim je bonus.
  4. Zet in op 'Wedstrijdwinnaar, Feyenoord'.
50 of 100x je inzet als Fey wint van GAE

Gimenez in de vorm van zijn leven

Ook voor bestaande spelers heeft JACKS.NL een aantal interessante quoteringen in petto. Zo heeft de bookmaker via de sectie 'Jack's Specials' een verhoogde quotering op een hattrick van Gimenez staan. Sluit de Mexicaan, die de laatste zeven competitiewedstrijden scoorde, het seizoen af met drie doelpunten, dan pak je via de Jack's Special 17.50 keer je inleg. Scoort hij er net als tegen Excelsior twee, dan zie je je inleg 3.95 keer uitbetaald. Speel je op save en zet je in op één goal van de spits, dan zie je je inleg 1.73 keer terug.

Feyenoord - Go Ahead Eagles live op tv

Feyenoord - Go Ahead Eagles wordt zondag 14 mei om 16:45 uur live uitgezonden op ESPN 2. Bekijk hier het volledige programma en tv-gids van de Eredivisie.